sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Spartalainen ei ole enää maisemissa.

Hei.

Miulla on vaikka mitä postattavaa tänne, mutta eilen tuli puun takaa uutisia, jotka sirpaloittivat sydämeni. Spartalaiseni palasi kotiin 3vk työmatkalta muuttoautojen kanssa. Hän oli saanut unelmiensa duunin omakotitaloineen kotikonnuiltaan ja koska minä en siellä päin pärjäisi, niin ero oli väistämätön, kumpikaan kun henkilökohtaisesti ei kaukosuhteista oikein perusta. Minulla on kyllä tänne postailtavana vaikka mitä jännää, ja olin suunnitellut ne tänään pistäväni eetteriin, mutta nyt tarvitsen kyllä hetken tästä järkytyksestä toipumiseen, ymmärrätte varmaankin. Gerbiilit hän otti mukaansa, mutta Nefi jäi minulle.

-M

2 kommenttia:

  1. Jopas oli pommi ikäviä uutisia! Kovasti voimia sulle ja jaksamista uuteen elämänvaiheeseen. Varmasti mieli on nyt synkkä ja keli pilvinen, jäämme odottamaan sulle auringonpaistetta. -viirivehka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tämä tästä kun latailen akkuni taas täyteen ja taaperran kohti iloisia asioita kun sumupilvi hälvenee. :)

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M