lauantai 9. elokuuta 2014

Kauhiksen, Gaian ja Ritarin "ulkoilut". :)

Hai!

Miulla tässä ollut tovi breikkiä tänne rustailusta, mutta ei hätää! Olen rustannut paperille kunnon suunnitelmat ja tuoretta matskua on joku yli 300 kuvaa joista valkata kuvitus.. Ette pääse siis helpolla! :D

Mitä miulle nyt kuuluu? Noh, polven sitten menin runksauttamaan huonosti tuossa viime maanantaina (kuljetin fillarilla kauheaa lastia rompetta [johon kuului mm. marsuille heinäsäkki roikkumassa ohjaustangosta] ja sen seurauksena onnistuin pyöräilemään niin, että painopiste oli huonosti oikealla jalalla ja ilmeisesti ylämäessä polvi ei kestänyt painetta ja runksahti.. Olipahan hyvää heinää marsuilla kuitenki! :D ) ja tiistaina tulin tulokseen, ettei töissäkään sen kanssa pysty olemaan kun lähtee kinttu alta ja sattuu niin, että vedet silmissä piti tuolista nousta. Keskiviikkona sitten vain ortopedille ja hänen tutkiessaan oikeaa polveani olin hyvin kiireinen huutaessani. :D Diagnoosi: jotain siellä on joo huonosti lumpion ja nivelen välissä, jos vaikka levolla, tulehduskipulääkkeellä ja kylmällä lähtisi. Isoimmat EI-EI:t ovat fillarointi, portaat ja kyykistyminen, välillä tuntuu että yhtään mitään ei kannattaisi tehdä. :D Kotona tässä nyt sitten olen köllötellyt kinttu oikosenaan keskiviikosta lähtien ja possuille olen kömpelösti keksinyt virikettä. (On muuten aitausten ym. asentelu varmasti näyttänyt hassulta kun tuon kintun kanssa ollut vaikeaa, mutta itsepäisenä olen kuitenkin jotain pientä kehitellyt. Itse kun ilostun siitä kun eläimeni ilostuvat.)


Ensin pääsi aitaukseen Kauhis. Jaksoi hän tunnin verran ympäriinsä kruisailla, mutta sitten tahtoi jo kovasti omaan häkkiinsä kyyläämään naapurin tyttöjä.

 Pylly!


 Voi tuota mahaa! *sydän*Seuraavaksi oli vuorossa Gaia ja Ritari, piristyivät kun pääsivät häkistä ulos, taisivat tuolla aitauksessa käyskennelläkkin sitten n. 2vrk. Gaiallekkin teki varmasti ihan hyvää rauhallisesti liikuskella ympäriinsä. Heillä ei Ritarin kanssa ollut kränääkään yhtään kun oli noin paljon tilaa käytössä. :)

Kinttu oikosenaan kylmävaraajan ja särkylääkkeen kera telkkaria.

Juuri raapustin muuten valmiiksi odottamaan erikoispostauksen! Liittyen siihen, kun 10 000 sivunavauskertaa tulee täyteen.. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M