sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Aitaus laajeni ja räpsyjä Irdinial Suuresta :)

Heips,

tuossa eilen hieman laajensin tyttöjen aitausta. Olen joutunut heittämään jonkin verran vanhoja virikkeitä pois ja pikaisesti kehittelin noita laatikoita väliaikaisratkaisuksi. Ostoslistalla kestäviä virikkeitä siis! Tunneleita ja muita. Omaan silmään aika aution näköinen tämä aitaus tällä hetkellä irtaimistonsa suhteen, mutta kyllä se siitä piakkoin... :D

 Takana vasemmalla vihreä härpäke on tulostuspaperilaatikon kansi pehmusteilla täytettynä, tällä hetkellä siellä on sen verran papanaa, että joku on koisinut siellä ihan urakalla. Muumimamman helmat pitää tässä tapauksessa sisällään kaksi putkeen asetettua maitotölkkien aluslaatikkoa ja täten muodostaa yhden pitkän tunnelin.


 Kahdessa kuvassa yllä näemme Gaian kämpän, mökki on kova sana. :)

 Koko  marsu"nurkkaus"... Tuota... "Hups?" :D Tuosta tosin Gaia muuttaa Kauhiksen kanssa samaan häkkiin lähiviikkoina ja Irdinial Suuri toivon mukaan pääsee viikon sisään muiden tyttöjen kanssa aitaukseen ja näiden myötä lattia pinta-alaa vapautuukin jälleen. :)

 Rapsu hengaa. Hän on hyvä siinä. :D

Syötiin. Oikealla yläkulmassa Irdinial Suuren pieneksi pilkotut pöperöt.

Tänään jotain niinkin yllättävää tapahtui, kuin että räpsin suuresta pikku-Iristä kuvia. :D



 Hän on kova ihmettelemään ja kurkottelemaan, jotta voi ihmetellä vielä paremmin. :D

 Miun lemppariotos. :)



Viiksi-Iri. *sydän*

-M

4 kommenttia:

  1. Voi hitsit noita aitauksia! Näitä kun kattelee niin alkaa itsekin kaivata taas taikiksia kun niistä pystyy kaikkea kivaa rakentamaan. Ne on nyt lojunut varastossa kohta vuoden. Ehkä pitäisi kehitellä jotain pientä väliaikaista ihan vain huvin vuoksi ja tietenkin marsujen iloksi :) Hurjasti saa inspiraatiota täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin. :) Miulla itsellä ainakin pysyy omatunto parempana kun välillä vaihtelen noiden asumisympäristöä vaikka sitten vain kokonsa puolesta. Pitkispoikien kanssa olen aina välillä laittanut ison aitauksen lattialle vielä erikseen pystyyn heidät sinne kipittelemään vaikkapa viikoksi. Riippuen vähän siitä milloin olen halunnut imuroida, ja moinen aitaus olisi ollut kovasti siinä tiellä. :D

      Poista
  2. Sun marsuilla on kyllä ihanat häkkisysteemit! =) ja tuo valkoinen pallero on kyllä niin suloinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiih, kiitos! :) Mukava kuulla! :) Iri on kyllä aika mahtipersoona. *sydän*

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M