LEMMIKKIEN LOMAHOITOPALVELU - TMI MERI LYRA

Perustin marraskuussa 2016 yrityksen nimeltä TMI Meri Lyra. Toimialaani kuuluu käsityöpalvelut, luontaishoitopalvelut (eläinkommunikoinnit ja selvänäköpalvelut) ja lemmikkien lomahoitotoiminta.

Kaikista toimialoistani löydät kattavasti tietoa kotisivuiltani: www.tmimerilyra.fi . Kyselyt ja tilaukset osoitteeseen info@tmimerilyra.fi.

Lomahoidokit (gerbiililauma/hamsteri/hamsterit/hiiri/hiiret) tulevat kotiimme Keravalle ja saavat asiantuntevaa ja kattavaa hoitoa luonamme. Teen myös kotikäyntejä Keravalla ja sen lähiseuduilla ja voin käydä hoitamassa sovitusti omistajan reissun ajan esimerkiksi kissoja, marsuja, kaneja, pikkujyrsijöitä ja muitakin. Kotikäynteihin perustuvalla lomahoidolla en sitoudu hoitamaan koiria niiden suuren huomiontarpeen ja useasti päivässä lenkittämisten vuoksi. Kattavasti tietoa tästäkin toiminnasta tosiaan on kotisivuillani, jossa on myös hintatiedot. KAIKESTA lomahoitotoiminnasta tehdään aina kirjallinen sopimus. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen, muussa tapauksessa asioin hänen huoltajansa kanssa.

Parhain terkuin,

hullu marsueukkotäti MARSUMAYHEMin Meri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M