perjantai 15. elokuuta 2014

Hamsujen uudet sisustusratkaisut + matskua Nifra + Nifra + minä

Heippa!

Nyt otin käyttöön tuon naapuriltani saadun dunan, Stuart muutti sinne terrariostaan! :) Laskeskelin, että hän jopa sai enempi pinta-alaa käyttöönsä kuin tuossa terrassa. Stuart oli ainoa jota tuohon dunaan voisin kuvitella asumaan, hän kun on niin kovin rauhallinen, nukkuu turkasen paljon vuorokaudesta ja Luna taasen tuhoaa kaiken. Jopa keskellä päivää. :D Tuon dunan ritiläkatto-osuus on aika laajaa väliä, joten fiksailin siihen päälle vielä tuosta alla näkyvästä kuvasta poiketen järeämmät hässäkät, etten taas joutuisi mr Stuarttia kaivamaan esim. uunini rakenteista ulos. :D
Lunan terran uusi järjestys:


 Luna tietää mitä söit viimekesänä! :D Mussukka. *sydän*

 Stuart tulee selvästi nirhausaikeissa luokseni kun hänen terraansa tyhjensin ja siirsin kaikkea dunaan. :D

 "Kaikkea se eukko taas keksiikin......."

 Toistaiseksi en ole huomannut, että hän ryhtyisi jyrsimistoimenpiteisiin päästäkseen dunasta ulos, tarkkailen tilannetta. Ihanteellisintahan olisi, että hän viihtyisi tuossa dunassa varsin hyvin jatkossakin.

Jotenkin häiriintyneellä tavalla kiva kuva. On tämä herra kyllä ihana. *sydän*

Nifrakuvia:


 Murunen pelkäsi ukkosta joka jyrisi. *sydän*


 Nifraa ei kiinnosta muu kuin kurkku. :D

Joku kellonsoittaja ja pöllämystynyt marsu :DD

Tuossa tatskaNifrassa muuten kannattaa pitää mielessä, että referenssikuvassa Nifra oli vain vajaa 3kk ikäinen, nykyään jo jötkäleempi. :)

Naapurini on tässä aikojen saatossa miulle kehitellyt niin paljon kivoja juttuja, että halusin sitten häntä muistaa seuraavanlaisella paketilla:se sisälsi Christian Diorin Hypnotic Poison -hajuveden. Saman mitä itse käytän ja hän oli kehunut. :)

Kävin itse hänelle tuon paketin antamassa ja samalla ryöväsin ihanilta dalmatialaisilta halauksia! Rapsutin onnessani pilkkupoikia ja kotiintullessani olin marsujen reaktiosta päätellen pessyt kädet huolimattomasti; ojensin heille herkkuja, Nifra ja Nefi otti yhden nuuhkaisun kädessäni olevasta herkusta ja juoksivat minkä kintuistaan pääsivät aitauksen toiseen laitaan. :DD Voi pikkasia, menin sitten kiltisti pesemään kädet uudemman kerran.. :D

Vielä ei ole tullut marsuvauvoja, mutta Gaian masu on jo kovin runsas ja hän roikkuu juomapullossa kiinni aina vain useammin.. Masussa potkitaan niin, että se näkyy sohvalle asti. Kohta taitaa tapahtua.. Yhdistämisestä laskettu aika on vasta maanantaina, mutta nisätkin hänellä ovat jo aivan turvoksissa.. Katsotaan. Jännittää. Äitikin soittelee miulle työmatkaltaan, että "JOKO??". :D

-M

6 kommenttia:

 1. Mä täällä hymyilen ja hymähtelen ääneen noille ihanille kuville aina :D Tulee niin marsuikävä <3

  VastaaPoista
 2. Jeee jännityksellä pohdin melkein päivittäin että joko :) meidän creme neiti 3 viikkoa on jo niin iso tyttö, että ihan itkettää mihin se pieni isojalka on oikeen kadonnut :,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ajatuksistasi! :) Vielä ei ollut aamulla töihin lähtiessäni tapahtunut, tänään on yhdistämisestä laskettu aika joten saa nähdä onko siellä pikkumarsuja vastassa kun menen kotiin.. :)

   Poista
 3. Miulta on mennyt vähän ohi, että kuka on Gaian lapsosten isukki?
  En malta odottaa Gaian poikasia :33 Tsemppiä Gaialle, että kaikki menee hyvin! Ja terkkuja kaikille muillekin marsuille ja sinulle (erityisesti ihanalle Yamahalle!) -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhuelokuva on Gaian tulevien poikasten isä. Eli odotettavissa ois Self Creamia ja Self Dark eyed Whitea. Jännittää! :) Kiitos kovasti tsempistä ja terveisistä! :)

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M