Sydämessäni edelleen

IRDINIAL SUURI, "IRI". Rakas pieni erityismarsuni.

Hän oli sokea, kuuro ja hänellä oli vain 1 etuhammas. Luonnetta, rakkautta, iloa ja persoonaa kuin pienessä kylässä. Irin todennäköisin diagnoosi vajaakehittymiselle on Microphthlamia (Lethal Gene), josta voi lukea englanniksi tietoa TÄÄLTÄ.

4.9.2014-27.8.2015, luonani 15.10.2014 lähtien.

Tunnisteella "Erityismarsu-Iri" löytyy postaukset jossa hän esiintyy. KLIK

Todennäköisesti aivohalvaus vei rakkaan Irini, hän sai viimeiset tuntinsa viettää sylissäni, jossa sitten nukkuikin pois. Tämä tuli suurena shokkina, koska samana päivänä hengitystietulehdus oltiin juuri todettu lääkärissä hyvää vauhtia paranevaksi, taisi vain kertakaikkiaan olla Irin aika lähteä. Hän opetti minulle paljon ja piti minusta huolta yhtälailla kuin minä hänestä, onneksi hänellä ei ole vaivoja enää. 


_______________________________________________________________

Gerbiilinaaras Nyks 14.2.2014-30.9.2015, todennäköisesti sydän petti. Toinen ensimmäisistä gerbiileistäni ja senkin myötä hän oli minulle kovin tärkeä. Niin monet hymyt ja naurut nämäkin gerbiilitytöt tarjoilivat päiviini huolimatta siitä, kuinka surullinen tai murheissani olin. Kiitos pikkuystävä, hyvää matkaa. *sydän*

Tunnisteella "Nyks" löytyy postaukset, joissa hän esiintyy. KLIK

_______________________________________________________________

Gerbiiliuros Kettu nukkui pois 15.10.2015. He olivat yllättäen ottaneet veljensä kanssa yhteen, vaikka juuri edellisenä päivänä oltiin oltu parhaita kamuja niinkuin aina ennenkin. Kettu oli omaan silmääni kaunein gerbiilini. 
 4.8.2014-15.10.2015

Tunnisteella "Kettu" löytyy postaukset, jossa hän esiintyy. KLIK

Vanha kuva, kuvastaa hyvin sitä kuinka murut aina nukkuivat kasassa tyytyväisinä.

____________________________________________________________

Luna. Nallekarhun näköinen pitkäkarvainen syyrialainen hamsterini nukkui pois korkeassa 2v 3vk iässä ns. "saappaat jaloissaan", koska tutut herkut maistuivat normaalisti, kunnes 10min päästä löysinkin hänet poislähteneenä. Olen hyvin kiitollinen ajasta, jonka rakas pieni Luna vietti luonani ja olen hyvin kiitollinen, että hän teki rakastamiaan asioita loppuun asti ennen kuin lähtö yllättäen tuli.

Yam Yam's Luna Legra "Luna"
*25.12.13-17.1.2016
naaras
pk luonnonvalkoinen
Kasv. Sarita Kokkoniemi
Muutti luokseni 06/14, vietti siis luonani elämästään yli 1,5vuotta.

 Moni ehkä muistaakin tämän episodin, kun Luna kerjäsi marttyyrin elkein juustolta tuoksuvia sipsejäni. Kauheaa kun hänellä oli vain kurkunpala ja normiruokansa ja minulla sipsejä! Ei saanut muuta kuin pähkinän hän tästä vaivannäöstä. :)

 Todella kaunis, ihana Lunani.

Zzzz..

Tunnisteella "Luna" löytyy postaukset, joissa hän esiintyy.

__________________________________________________________________

Stuart, syyrialainen hamsteri

Tut-Zoo's Randall "Stuart"
18.10.13-20.3.2016
Uros
Lk creme
Kasv. Lukke Omel
Muutti luokseni 03/14


Stuart oli ensimmäinen hamsterini ja aivan ihanaluonteinen gentleman. Löysin hänet pesästään rauhallisesti korkeaan ikään poisnukkuneena 2v 5kk mittarissaan. Hän oli terve ja puuhakas koko ikänsä ja ikävä on suuri.


_____________________________________________

Kesyhiiriuros Kuvernööri Kolossaali-Kastanja

Belly of the Beast
lk dove/t
Uros
Synt. 19.3.15-23.7.2016
Kasv. Heidi Ketonen
Muutti luokseni 04/15

 Ihana, ensimmäinen kesyhiireni. Utelias pallokorva. *sydän*


__________________________________________

Luonani oli myös sijoituksessa kolmen naarasgerbiilin, Varpun, Heran ja Muumin lauma alkuvuodesta 2016 helmikuuhun 2017. Iäkkäin yksilö Varpu nukkui pois jo vajaan puoli vuotta luokseni saapumisesta ja 2017 helmikuussa Heran aika oli lähteä surukseni myös. Muumi jäi yksin ja muutti takaisin edelliselle omistajalleen/gerbiilikasvattajalle, jolla oli Muumille tuloillaan kaveriksi luovutusikäinen poikanen.

 Varpu unilla

 Muumi

Hera, oikea ikiliikkuja
__________________________________________


Tämä ihana oli oikealta nimeltään Ihmeellinen Elämä, *25.6.2015-30.12.2016, valkonauhainen suklaa ja lk rexturkkinen naaras. Kasvattaja hänellä on Tuulia Aherikko ja tämä hamsu on rekisteröitykin. Muutti luokseni varhaiseläkkeelle 04/2016 ja kutsuin häntä Sipsuttavaksi Sydänlingoksi. Hyvää matkaa persoonallinen, rakas pieni. *sydän*

__________________________________________

Vkh campbelli Ripa  18.5.2015-12.3.2017. Veli Rape porskutti menemään vielä syksyyn 2017. Nämä kaverit muuttivat Herra S:n omistukseen luoksemme 04/2016. Ripa oli vaaleansininen ja Rape argente ja kasvattaja heillä oli Maria Jääskä. Nämä ystävät jäivät mieliimme persoonallisina ja sympaattisina hamstereina.


____________________________________________

Syyrialainen hamsterinaaras Ereganto's Upside Down, luonnonvalkoinen lk, 14.2.2015-25.3.2017. Kasvattaja Riina Partanen. Muutti luokseni varhaiseläkkeelle 04/2016 ja kutsuin häntä Absoluuttiseksi Tosi-Dimangiksi. Hän oli hyvin näyttävä ja ilmeikäs syrkkirouva, joka tiesi arvonsa. Kerran karkasikin terrarioistaan niin, että jouduin häntä vaatekaapin rakenteista houkuttelemaan kissanruoalla. Kaunis, rakas pieni.


____________________________________________

Gerbiilirouva Rhea 14.2.14-17.4.2017 lähti luotamme kunnioitettavassa 3v 2kk iässä. Hän ehti ilostuttaa elämääni kolme vuotta ja ikävä tätä yltiöoptimistista sudittajaa on kova. Hän oli hyvin perso herkuille, hyvin pirteä ja ilostuttava persoona. Kiitos pieni ystäväni kaikesta.


__________________________________________

Kiinankääpiöhamsteri Margadash Ilomieli "Margadash"


Kiinankääpiöhamsteri
uros
*25.4.14-23.6.2017
Kasv. Jenni Lohisto -ostettu eläinkaupasta
Muutti luokseni 12/14

Tunnisteella "Margadash Ilomieli" löytyy postaukset, joissa hän esiintyy. KLIK


"Olin tovin verran seurannut paria blogia, joissa seikkailee kiinareita, näitä mystisen oloisia hamstereita. Ajatus omasta puikulasta oli kytenyt kuukauden verran ja kun kohdalle osui erittäin kutsuva yksilö, en voinut vastustaa. Mielenkiinnolla olenkin seurannut Margadashin menoa ja olen hänet aivan ensikotiutumisesta lähtien todennut urheilevaksi hamsteriksi. Juoksupyörä on parhainta ikinä! Vaihtelenkin hänellä kahta eri pyörää sen mukaan kumpi on pesussa. Aluksi hän oli todella arka, mutta pian tuli kyllä minua läheltä ihmettelemään jos vaikka terrarion vieressä vietän aikaa. Todella sympaattinen ja suloinen pikkumies. Hän asuu 75 x n.40 x 40 terrariossa ja rakastaa kaivautumista kovasti. Juoksupyörä ykkösenä, sitten tunneleiden kaivelu."

Hei hei, rakas pieni puikulani. Ikävä on suuri.


___________________________________
Venäjänkääpiöhamsteri Campbellit:

Siskokset Aristokraattinen Aivonystyrä (albiino) ja Aikamoinen Afrodite (musta) muuttivat luokseni minidunaa kansoittamaan hieman joulua ennemmin 2015. He olivat tullessaan juuri luovutusikäisiä ja ovat sangen hurmaavia karvapalleroita. He poistuivat keskuudestamme syksyllä 2017, ensin lähti Aivonystyrä ja viikon päästä Afroditekin. Kummatkin ulkoisesti edelleen kauniin näköisinä ja suru oli kova heidän poistuttuaan.

 Kuvasta kiitos Iines N.

Tunnisteilla "Aikamoinen Afrodite" ja "Aristokraattinen Aivonystyrä" löytyy heitäkin koskevat postaukset. KLIK   KLIK

Kuvasta kiitos Iines N.

Nämä murut olivat peräisin ystäväni pienimuotoisesta hamsterinkasvatuksesta. Juoksulautanen ja hiekkakylvyt olivat heidän lempijuttujaan syömisen ja nukkumisen ohella. <3

------------------------------------------------------------

Delfoin Eagle "Efeldon"

*20.7.13-1.9.2017
Self black
Uros
Kasv. Kirsi Ruotsalainen
Muutti luokseni 03/14

Tunnisteella "Efeldon" löytää postaukset häneenkin liittyen.

Aina niin kauniilla ja kiiltävällä mustalla turkilla varustettu maailman kiltein mussukka lähti jatkamaan matkaansa rajan taa. Hän oli kertakaikkiaan läpeensä sydämellinen ja kiltti marsuherramurunen ja sydämeni särkyi hänen lähdettyään.

------------------------------------------------------

Katala Ukkonen

*20.8.14-1.10.2017
Self dew
Uros
Oma kasvatti (emä Gaia ja isä Kauhis)

Tunnisteella "Katkis" löytää potaukset häneenkin liittyen.

Olin paikalla kun Katkis syntyi, hän heti ensimmäisenä päivänään näykkäisi minua sormesta ja päätin, että tämä on niiiiin minun marsuni. Tämä hyvin kaunis, potra poika lähti kaverinsa Efeldonin perään rajan taa kuukausi Efeldonin poismenosta. Hänellä oli tämän kuukauden ajan välittömässä läheisyydessä muuta marsuseuraa ja oli suunnitteilla hänelle oma ystäväkin kastraatio-operaation kautta, mutta niin ei ilmeisesti ollut tarkoitettu. Hän lähti hyvin nopealla tahdilla enkä ehtinyt häntä enää pelastaa vaikka kaikkeni tein. Hän oli yksi nuorimmista marsuistani ja hänen lähtönsä järkytti minua syvästi.

------------------------------------------------------
NIFRA

14.9.2013-2.1.2018

Teddyristeytysnaaras (minulle sanottiin ostohetkellä rexristeytys, mutta teddy on yleisempi niin veikkaan sitä)
Goldenagouti/White
Muuttivat luokseni siskonsa Nefin kanssa 6.11.13

Nifra poistui keskuudestamme kroonistuneiden hammaspiikkivaivojen vuoksi. Rakkain, tärkein ja erityisin marsuni. Tatuoinnissani Nifra 3kk ja kurkkua syömässä Nifra 11kk. Nifra sai ensimmäisenä omana lemmikkinäni erityispaikan käsivarrestani.

----------------------------------------------------
Gerbiilipojat Ilves ja Leijona

Nämä gerbiilipapoiksikin kutsumani pojat lähtivät keskuudestamme Ilvekselle tulleen suuren vatsassa sijaitsevan kasvaimen vuoksi. Ilves oli aina sosiaalisempi ja potrempi ruumiinrakenteeltaan. Leijona oli alunperinkin koko poikueen pienin ja pysyi loppuun asti arempana luonteeltaan. Hän lähti samaan aikaan veljensä kanssa.

Tunnisteilla "Ilves" ja "Leijona" löytää postaukset, joissa he esiintyvät. KLIK KLIK

 Leijona vas. ja Ilves oik.
4.8.14-4.1.2018
veljekset
Muuttivat miun luo 6vk ikäisinä 09/14
Eläinkaupasta (kauppiaan omasta kasvatuksesta asianmukaisista oloista)

Kolmas veljeksistä, Kettu nukkui pois 15.10.15.

----------------------------------------------------
Kanimme FreijaAina Rakas Fereshteh "Freija"
Sachsengold, painoa noin 3kg
Naaras
1.11.13-17.2.2018
Kasv. Julia Forsberg
Muutti luokseni 03/15

Tunnisteella "Freija" löytää postaukset, joissa hän seikkailee mukana. KLIK

Rakas kanimatamimme aika koitti ja hän lähti melkeinpä saappaat jaloissaan.. Ikävä on suuri, yhtä suuri hänen persoonansa kanssa. 

----------------------------------------------------

Inigniamatus Sokeripala, vkh talvikkonaaras


18.1.17-4.5.2018 Hän oli väriltään helmiäisnormaali ja kasvattajana hänellä oli Jonna Tikka. Hamsteri saapui luokseni ystäväni kautta ja tämä talvikkorouva ilahdutti meitä suloisella olemuksellaan ja sympaattisella luonteellaan. Lämpimästi jäimme häntä kaipaamaan..

-------------------------------------------------------

Syyrialainen hamsterinaaras Metsän OmenaViralliselta nimeltään Turotuuli, joka on peräisin Jenni Peltokorvelta, muutti luokseni ystäväni kautta kesällä 2017. Metsän Omena oli tullessaan noin 9kk ikäinen ja osottautui varsin aktiiviseksi, ihanaksi persoonaksi. Omena poistui keskuudesamme äkisti kunnon romahdettua 23.8.2018. 


-------------------------------------------------------

Gerbiilisiskot Appelsiinipuun Sekametelisoppa ja Appelsiinipuun Sekahedelmäkeitto

Appelsiinipuun Sekahedelmäkeitto, nutmeg naaras * 18.1.2016-19.9.2018
Appelsiinipuun Sekametelisoppa, honey fox collared naaras *18.1.2016-7.10.2018
Kasvattaja Saana Annala

Nämä tytöt muuttivat yksinjääneen Rhean ystäviksi luonani 1.3.2016. (Rhea nukkui pois 17.4.2017).

-------------------------------------------------------

Tangervo Taajama-Korva

Venäjän kääpiöhamsteri campbelli
*15.11.2016-8.11.2018
Tangervo Taajama-Korvalla oli satiiniturkki ja hieman isommat korvat kuin veljellään. Muruset muuttivat luokseni tammikuussa 2017 Kasvattajana heillä on hamstereita pienimuotoisesti kasvattava ystäväni. Veli Vipeltävä Vilinusaurus jäi vielä nauttimaan herkkuja ja hamsteriarkea keskuuteemme.


Kuvassa Tangervo on manteli suussaan.

------------------------------------------------------

Maailman Raparperi "Rapsu" 


Rapsu jätti suuren nenämarsun mentävän aukon laumaamme. 

*18.5.13-24.11.2018

Abessiinialainen

Lilac

Naaras

Kasv. Aida Depner


Muutti luokseni 12/13

-----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M