keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Vallitsevat sisustusratkaisut eläimillä + paljon tuoreita kuvia! :)

Mmmoips!

Tänään omatuntoni kolkutteli kovin liittyen laaduttomaan sisältöön/ylipäätänsä vähäiseen sellaiseen blogissani viimeaikoina ja päätin korjata asian kun aikaa ilmestyi. Kuvailin kaikki muut kuvat tänään paitsi gerbukuvat ovat eiliseltä. :)


 Tytöt tällä hetkellä. Tuolla takana tosiaan 100cm x 50cm häkin pohjalaatikko ja siellä sijaitsevat heinät ja yksi mökki.


 Lunan terra. Jädelootassa on kulkuaukko toisessa reunassa ja tuo sipsituubi on muuten tuunattu eläinystävällisemmäksi; poistin sisältä folion ja tietenkin metallipohjan ja jäljelle jäi pelkkä pahvituubi. Juuri oikeankokoinen Lunalle. :)

Stuartin duna. Otin eilen juoksarin pois kun vei kovin tilaa eikä herra siitä perusta. Tykkää enempi varmasti tuosta kun on useampi pikkulaatikko käytössä. Vasemmassa yläkulmassa on purujen alle haudattuna kaurahiutalepahvilaatikko, johon tyrkkäsin ison kasan vessapaperia. Hamsut syövät tällä hetkellä Rapunzelin hamsterimixiä.

Gerbut saivat kookospähkinän! Riemu repesi. :D Purujen alla tuolla monia pahvilaatikoita ja putkia, tekemistä kyllä riittää kaivelun ohessa.

Abypyllyt! *sydän*
*Veeeenyyytän etutassuja*

Mökin emäntä Nefi! :) Kynsienleikkuu onkin edessä viim. huomenissa.. 

"Moi, oon virtahepo ja tuos on mun virtahepolaps!"


DEW-muruset *sydän*

"Mihin mamma meni??"

Dodin lempipaikka, tykkää tuijotella tuolta maailman menoa ja ottaa välissä torkkuja.


Luna nukkui *sydän*

Etsi kuvasta gerbu!


Gerbupylly!-M

P.S Gaia on alkanut jo itse vierottamaan poikaisia, ne ovat nyt 3vk vanhoja ja ei olekaan enää kokoaikaista pääsyä mamman kylkeen kiinni kun saattaa tökkiä välillä pikkumonstereita kauemmas.  Mammanpoika-Katala Ukkonen on tästä järkyttynyt. :D

2 kommenttia:

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M