sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kauhis pääsi heittämään iskurepliikkejä!

Heip. Tänään muutamiakin juttuja pörisi menemään. Puunasin Gaian ja Kauhiksen ja pistin heidät samaan häkkiin. Meno on sellaista, ettei ainakaan kiima ole sattunut tälle päivälle. :D Viimeksi astuminen tapahtui 2pv yhdistämisestä, jos vaikka tälläkin kertaa jotain sellaista sitten. Toivonkin nyt tosi hurjasti, että kaikki menee hyvin ja rapean 10vk päästä tulisi marsumuksuja. Yhdistämisestä laskettu aika on siis 11.1.2015. Näiden poikasten jälkeen ei ole enää tarkoitus teettää Gaialla kuikkupyllymuksuja ja hän pääsisi sitten poikasten vieroituksen jälkeen tyttöjen kanssa laumaan asumaan. "Kostan tämän..."
 Kaino-Vieno Kauhis *sydän*


Ritari. Ihan niinkuin olisi pari Instagramfiltteriä päällä. No worries, puhelimeni on aikaa "kivikausi".. :D

 
Dodin ilme ja tuo paita.. :DD

 Toinen mitä tapahtui oli, että kyhäsin peruukeille aitauksen pystyyn. Yleensä miulla näille on ollut noin viikon putkeen tuo lattialla ja sitten kaipaan jo niin kovasti kunnollista imurointia, että pojat muuttavat takaisin häkkiin.
 Blogger käänsi tämän kuvan, mur.


Nam, omppua!

Ja gerbiilipojat edustavat taas! Tyypit nukkuivat kasassa niin oli pakko ottaa kuva. *sydän*

-M

P.S Näin vaihteeksi oikein kivaa unta, olin salapoliiseina Supernatural-sarjan Deanin kanssa ja tutkimme Keravalla jotain Aasialaisiin eläinkauppoihin liittyvää. Hukkasin myös fillarini jatkuvasti jonnekkin, löysin sen mm. suojatien reunasta, olin vissiin aiemmin ylittänyt kadun ja unohtanut fillarini avaimensa kera sinne. :D

P.P.S Ainiin ja sain myös dyykata Melchiorin roskiksesta tänään! Olin häntä laittamassa vaa'alle ja hän päätti hilpaista hypäten vieressä olevaan roskapussiin. Kerta se on ensimmäinenkin kun dyykkaa marsun... Onneksi kuitenkin välimatkaa sylistäni roskikseen oli olemattomasti niin ei sattunut mitään. (Oli muuten homma saada ne kaikki puru- ja heinäroskat hänen kiharaisesta karvastaan pois..)

2 kommenttia:

 1. Tuo Dodin naamakuva :D!
  Mites muuten Irdinialin kanssa sujuu? Asuuko jo tyttölaumassa? Siinä on kyllä tosi symppiksen näköinen tyyppi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo Dodi on oikea ilmestyskirja ilmeidensä kanssa. :D

   Pikku-Suuri Iri asustaa vielä yksin, mutta on ihanasti kasvanut jo yli 100g minun luo muutettuaan, hän on jo yli 400g. :) Tyttöjen kanssa hän aina välillä pääsee valvotusti palloilemaan (tykkää kovasti ja kaikki vaan ihmettelevät häntä), mutta koska hän on vielä niin kovin pieni ja aika kriittisessä kasvuvaiheessa, niin pidän häntä vielä tovin itsekseen että vahvistuu. Kun tyttölaumassa on sellaisia kilon jötkäleitä jotka voivat huomaamattaan a/jyrätä Irin ja b/syödä Irille erikseen suikaloidut vihannekset. Iri on aivan mahtava, miun sylissäkin toista kertaa ollessaan otti torkut ensin nuoltuaan miun kättä tovin *sydän*

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M