torstai 3. maaliskuuta 2016

Eläinhuonekuvia ja viimeaikaisia eläintarvikkeiden hommauksia.

Heip!

Tällä kertaa hieman viimeaikaisia eläintarvikeostoksia ja kuvatuksia eläinhuoneesta. :)

Nämä kuvat otin ennen kuin Rhea kamuineen tuli kotiin, siksi pahvisäilytystä vaan tuolla isossa nurkkaterrassa, jossa nykyisin asuu sudittajamurut. Tuo hylly on kyllä mielestäni tosi näppärä, ei vie liikaa tilaa ja kolmessa kerroksessa pikkuterroja. Hylly on aikanaan löydetty kirpparilta kahdessa osassa kymmenellä eurolla, ei hassumpi löytö. Yllä Rhealta tyhjäksi jäänyt 40 x 80 terra, keskellä kesyhiiri Kuvernööri Kolossaali-Kastanja ja alla kiinari Margadash Ilomieli. Oikealla alla terrassa gerbupojat Leijona ja Ilves ja heidän yllään keskellä Dodi ja Melchior. Ylimpänä Efeldon ja Katkis.

Nurkassa päälimmäisenä minidunassa campsytytöt Aristokraattinen Aivonystyrä ja Aikamoinen Afrodite, heidän allaan häkissä Stuart ja alimpana isossa terrassa nykyisin Rhea ystävineen.


Juuri siivouksen jälkeen. Meni kyllä hassusti kun laitoin nämä campsyt ämpäriin siksi aikaa kun siivosin ja pesin heidän dunansa. Vein ämpärin sohvalla istuvan Herra S:n viereen ja sanoin, että "Vahdikko noita kun pesen niiden dunan". Hoidin pesuhommat ja laitoin kämpän valmiiksi näille "lihapullille" ja menin hakemaan ämpäriä olohuoneesta. Kaikeksi yllätyksekseni Herra S oli itse oma-aloitteisesti ottanut Aikamoisen Afroditen syliinsä ja käsitteli hamsteria osaavasti. :D Tuijotin hetken suu auki ja vein hamsut takaisin dunaansa, ihanaa kun on noin eläinrakas mies miulla. *sydän*

"Olen tärähtänyt" T. Aristokraattinen Aivonystyrä


Kani edustaa! Herkkutikkua syötiin murjottaen. :D

Ja sitten ihmeteltiin pahvilaatikkoa. :D

Freijan maha on onneksi ollut oikein hyvä, eikä ole ärtynyt helposti. Silti otin tuon tikun häneltä yöksi pois ettei söisi koko hommaa lyhyessä ajassa.


"Mä ja mun porkkana" T. Vankikarkuri

Sitten niihin ostoksiin!
Tosiaan rustasinkin viime viikolla, että postisetä toi neljä paalia HempRefinen eukalyptushamppukuiviketta. Lisäksi tilasin Lemmikkiexpressiltä Toa Lättiä säkin, koska tämä on parasta marsuaitauksen juomapullojen alle vessa-astiaan kun roskaa ympäristöön vähiten ja imee kosteutta vesipullojen vuotaessa.

Zooplussasta tuli aivan hirveä feeveri tilata erinäisiä hyödykkeitä. Oikeutin sen itselleni tuumien, että ehkä on varsin kohtuullista 1-2krt vuodessa tilata sieltä ja tarjouksessa oli kaikki. :D Vasemmalta: Margadash Ilomielelle vihdoin hiljainen ja hieman isompi fillari, 2 pussia Carefresh Confetti -paperikuiviketta (Aion tätä kokeilla seuraavan siivouksen yhteydessä Margadashille, tulee kivan värikäs terra hänelle!), 2 pakettia JR Farmin Grainless-herkkutikkuja, vessa-astia aitaukseen marsuille ja poikamiesmarsuille syötäviä mökkejä pari. Porkkanalastut tulivat kaupanpäällisinä.

Vanha fillari (näkyy taustalla) totisesti joutui varastointiin. Nyt ei kolise enää öisin ja varmasti Margadash Ilomieli on tästä tyytyväinen.

Melchior ja Dodi olivat innoissaan uudesta mökistään, samoin yläkerran Efeldon ja Katkis.

Lisäksi tällä viikolla tuli postissa ihanan Iineksen tekemät villasukat miulle! Kuvassa feattaamassa herkkutikkua pahoinpitelevä Freija. :D Tehtiin Iineksen kanssa sukkavaihtarit ja olen kovin iloinen näistä tassunlämmittimistä. *sydän*

-M

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Joko olet keksinyt Rhean uusille kavereille nimet?:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Itseasiassa juuri tänään istuksin Rhean ja ystävien terran edessä ja tuumin pienille kutsumanimiä. Eiköhän ne aika pian selkiinny. :)

      Poista
  2. Ihana eläinhuone. Tajusin äsken ensimmäistä kertaa, että Margadash Ilomielen nimi ei ookkaan Madagaskar Ilomieli. Oon ties kuinka kauan luullut niin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä oli miullakin kieli solmussa ensimmäiset viikot tuon Margadashin nimen kanssa, miulla kun on vielä kauhean huono nimimuisti. :'D Tuo siun versio kuulostaa ihan joltain Taru Sormusten Herrasta, siistiä! :D

      Poista
  3. Haha, ja mä aina luen että se loppuosa on Iloliemi eikä Ilomieli. :'D Vaikka tiiänkin miten se oikeesti on! Niin ja ihanaa että tykkäät sukista, niin mäkin näistä sun tekemistä. :) Voi ei toi värikäs kuivike, ei siitä mitään iloa ois kun mulla asuu kaverit dunissa niin ei se pahemmin sieltä näkyis ees. Jos ois suht pienessä terrassa joku otus niin se ois kyllä niin siistiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et taida olla ainut joka lukee Iloliemi Ilomielen sijaan. :D Kiva jos tykkäät niistä miun tekemistä sukista! <3

      Joo miekin tuota värikästä Care Freshiä meinasin vaan noihin pikkuterroihin (about 75 x 35cm) Margadashille ja ehkä Kuvernöörillekin. Niin äärettömän utelias olen päästä tuota koklailemaan ja ihmettelemään kun jenkkilästä katsonut ties kuinka monta vuotta eläinvloggaajien videoita kuinka hamsuillakin on ties missä sateenkaaren väreissä tätä kuiviketta. :D "mainosten uhri"

      Poista
    2. Mäkin ootan innolla kuvia värikkäisä terroista. :D Mä tänään vaihdoin taas hamppukuiviketta hamsuille, on se vaan nätin luonnollisen näköstä kyllä silti ihan jo Mörttiinki verrattuna. :D

      Poista
    3. Nyt suorastaan en malta odottaa että pääsen taas viikkosiivouksen tekemään (a.k.a confetit laittamaan käyttöön ja kuvaamaan niitä) :'D

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M