sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Päivän kuulumiset :)

Ugh!

Tänään tytöt saivat kuosikseen vihreää ja oranssia. Huomatkaa RapsuMussukkaRakkausPakkaus! *sydän*
Märkä läntti lakanassa tuossa etualalla kun söivät mussukat tomaattia ilman käytöstapoja. Miltähän näyttäisi, jos miekin raahaisin kasvispihvini ruokalautaseltani peruuttaen kauhiaa vauhtia johonkin nurkkaan nakertamaan sitä? :D

Eilen täällä kävi taasen ihana naapurini, S. Hän otti kameransa mukaan ja napsimmekin kuvia kuikuista, ne kuvat ovat tovin kuluttua miulle tulossa ja pääsevät sitten blogiinkin. Saatiin kyllä sellaisia ylisöpöjä marsumasuedustuksia, etten kyllä ehkä kestä. :'D

Wihii.

Jos sitä selviää vielä 1,5vk töissä niin miulla koittaisi loput kesälomapäiväni; 1,5vk kotioloissa räpellystä! *sydän* Suunnitteilla olisi ainakin toteuttaa eräs road trip ja pistää kirppariloossi pystyyn äitini kanssa paikalliselle kirppikselle.

-M

P.S Gaia on saanut 62g lisää yhdeksässä päivässä, lieneekö kyseessä vain liikunnan väheneminen aitauksesta häkkiin muutettaessa. Tiedä häntä. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva yläkerta tytöillä! Mulla oli joskus samantyyppinen: http://karvaistennaisten.blogspot.fi/2013/02/marsuolympialaiset-ja-uusi-koti.html . Marsut rakasti sitä kyllä, ehkä voisin joskus pistää sen takaisin..

    VastaaPoista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M