lauantai 25. lokakuuta 2014

Tassuleimoja päässäni + Aurinkotuulen ja Pikkuplaneetan kuulumisia!

Heippa!

Wihii, nyt mie olen virallisesti "erittäin hullu marsunainen", eroa entiseen on tuo "erittäin" liitettynä kuvaukseen. Jo toinen marsuaiheinen tatuointi mukiloitiin miuun eilen! Aika oli varattu klo 21 illalla Kajaste Artin studiolle ja sinne sitten hilasin ahterini hymy korvissa. Pakko oli muutama foto napsaista tatskaajani Jari Kajasteen saamista palkintopysteistä, joissa tuoreimpana killui tuo mono. Kansainvälisesti menestynyt tyyppi! :)
Miun tämänkertaisen tattoon aiheena oli Nifran tassunjäljet, jotka aiemmin olin jokseenkin puolittain onnistuneesti häneltä yrittänyt ottaa. :D Referenssikuvana esimerkiksi nämä:
Lätkäistiin stensil miulle päähän ja se oli menoa sit!

 Näistä kahdesta kuvasta iso kiitos Maria Kajasteelle!

Valmis! Tarkoitus olikin saada juuri sellaiset hieman abstraktit töppöskuvat, pahin nou-nou olisi omaan päähäni ollut kliinit mustat selkeät tassunkuvaläntit. Näissä on enempi tykkäämääni "sielua" ja sen luotinkin Kajasteen Jarin luovan ongelmitta. :) Näissä näkyy tassun anturoiden painaumat ja muut, jee!

Viihdyn taas omissa nahoissani paremmin. :) Tatuoinnit ovat hyvin henkilökohtainen asia ja jokaisella on oikeus päättää mitä omalla nahallaan tekee. Tämä kannattaa pitää mielessä jos meinaa tätä aihetta kommentoida. :)

Seuraavaan aiheeseen! Sain aivan ihastuttavia kuulumiskuvia Aurinkotuulen ja Pikkuplaneetan omistajilta, tuli tosi hyvä mieli näistä! Tytöt ovat hienoja! *sydän*

 Pikkuplaneetta

Aurinkotuuli

 Aurinkotuuli näissä kolmessa kuvassa tähtenä.


Tuo hirsimökki. Tahtoo! :D

Veljeltä Katalalta Ukkoselta heille terveisiä! :) Marsukuvista kiitos siis tosiaan heidän nykyiselle omistajalleen!

Niin juu ja jos jotakuta mietityttää paljonko tuo päänahan neularyppäillä mukilointi tuntui, niin sanotaanko vaikka näin, että kyljen tatskaaminen on paljon pahempaa (erityisesti kylkiluiden välisen kohdan värittäminen), eniten päässä tuntui mitä lähempänä ohimoa oltiin. Ei mitään ylitsepääsemätöntä kuitenkaan. :)

Tässä yhteystiedot tatuoijalleni:

HÄNEN KOTISIVUNSA (katso portfolio ja tuolta löytyy myös selkeät yhteydenotto-ohjeet)
HÄNEN FACEBOOKPROFIILINSA
HÄNEN FIRMANSA FACEBOOKPROFIILI

Pistä noista linkeistä klikkaillen jos tahdot nähdä uskomattoman upeaa taidetta! :) Ja ei, minulle ei ole koskaan siitä maksettu, että "markkinoin" heitä, olen vain mielettömän tyytyväinen vakiasiakas ja jaksan kertoa uudestaan ja uudestaan kaikille kuinka mahtavaa asiakaspalveluakin heiltä saa! Niinkuin kotiinsa tulisi kun käy heidän studiollaan! *sydän* (Ei siis mikään ihme, että siellä juoruilin eilenkin jonkun 4h vaikka miun tattoon tekemiseen meni suunnitteluineen vain 30-45min..)

Buum.

-M

6 kommenttia:

 1. Kattelin jo Facebookin puolelta että nuo on kyllä niin mahtavat! Jos ottasin ittekin tatuoinnin niin jotaki tuon tyylistä just haluaisin - ei liian viimeisteltyä mut selkeesti ajatuksella tehtyä ja sopivan kaunista kummiskin. Voi että, ihanat on kyllä ja sopii just täydellisesti sulle ja sun tyyliin. :) Mäki haluan meidän hamsulaisten tassunjäljet pian johokin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos kovasti! :) Hamsun tassunjäljistä tulis kyl tosi söpöt ja pienet! :D Nämä miun on realistisessa koossa kans tehty, marsulla tosin on aikamoiset lapiotassut verrattuna hamsuun. :D

   Poista
 2. Vähän söpöt! :3

  (Mua sattuu pelkkä ajatuskin.)

  VastaaPoista
 3. Olen vähän myöhässä kommenttini kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: tosi tyylikkäät tassunjäljet! Semmoiset kliinit tassunjäljet olis huomattavasti tylsemmät kuin nuo! Tykkään myös Nifra-tatskasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hurjasti! Mie olen ihan innoissani myös seurannut blogiasi ja marsujasi, todella symppiksiä ja ihania olette kaikki! :) *sydän*

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M