tiistai 27. tammikuuta 2015

Kohtalon gerbiilit ja muita otoksia kuulumisten kera

Heips,

on muuten kiva taas kun tuntuu, että kuuluu jonnekkin. On jossain "sisäpiiriä" ja saa vastuuta. Sillai sopivassa määrin, eikä "kuormitamme sinua kuin kolme rekkalastillista mielipuolisia mangusteja selässäsi ja tunnet kuolevasi tukehtuen mangustien sontaan". :D Tämä työpaikka on kyllä juuri sitä mitä tarvitsinkin, saan pälättää pääosin eläinhullujen ihmisten kanssa koko työvuoroni ja jos tuuri käy, niin pääsen halailemaan asiakkaan koiraa (jos siis heillä sellainen sattuu olemaan mukana)! Yksi labbis ja pari muuta isompaa ei ole välttynyt rapsutteluiltani, olen kuin pikkukakara kun kysyn asiakkaalta ostotapahtuman jälkeen tiskin takaa puoliujosti "saanko tulla hieman rapsuttamaan koiraasi?". :D On kyllä niin yhtä unelmieni hommaa tuo työ... Harmi, että kyseessä on vain muutaman viikon määräaikainen pesti, mutta nautinkin siitä nyt sitten täysin siemauksin kun vielä voin.

 Kohtalon gerbiilit! :D

"Zzzzzz.."

 "Taas se eukko tulee heilumaan kameransa kanssa.. *mökkiin piiloon*"

 Nenämonsteri! *sydän*

"Häh?"

Yksisarvis-Melchior

Tein Melchiorille ja Dodille eilen jäynän ja laitoin kaksi talouspaperirullan hylsyä heidän häkkiinsä ja pointtina oli, että rullissa oli kummassakin porkkananpätkä sisällä. Tyypeillä meinasi palaa ihan käämi kun ei millään keksineet miten porkkanan saisi pois rullasta ja tovin vieressähihittelyn (eikun siis vakavasti asian ottamisen) jälkeen ujutin porkkanoita hiukan ulos hylsyistä ja johan pojat leppyivät. :D


Tänään oli huisin kivaa, kun töissä sattui eräs asiakas miulta kysymään marsunruokasuosituksia/-valikoimastamme ja varmaankin silmissäni syttyi hullun marsueukon kiilto kuullessani hänen kysymyksensä! Verbaalisella ulosannillani taisin vakuuttaa asiakkaan, että parisen asiaa tiedän marsuista.. :D Tuntuu merkitykselliseltä kun voi omien suositustensa perusteella vaikuttaa asiakkaidenkin marsujen eloon parantavalla tavalla.

Nuo läntit ovat muuten varjoja.

Olen nyt jo vajaan viikon sisällä oppinut tuolla töissä paljon kaikenlaista! Siitäkös vasta tuleekin hyvä mieli kun tuntee kehittyvänsä ja vieläpä "omalla alallaan". Viimeviikon puolella opin kanien käsittelystä ja leikkasin parin kanin kynnet (kun miut oltiin ensin perehdytetty kanien anatomiaan, niiden kanssa kun en ollut aiemmin ollut tekemisissä ihmeemmin) ja tänään opin akvaariokaloista, kun pääsin asiakkaalle tiettyjä kalayksilöitä kalastelemaan akvaarioista. Opin myös käytännössä kuinka elävät kalat pakataan kuljetusta varten kun asiakas vie heidät kotiin. Joillekkin tälläiset asiat kuulostavat "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos" -setiltä, mutta mie viihdyn kyllä todella hyvin tälläisten asioiden parissa. Työvuoron jälkeen kotiinpäästessä oli jo kauhea ikävä omia kuikkupyllyjä ja muita monstereita ja taisin Irinkin halailla melkein ruttuun kun oli iltavihannesten aika. :D Ja kyllä, vaihdan aina vaatteet töistä tullessani ja jos olen käsitellyt kaupalla eläimiä niin heitän ovella kaikki vaatteet pyykkiin ja menen suihkuun. Ihan vain varotoimena, olen ehkä myös hieman hysteerinen tuon asian suhteen.. :D

 Katkis on toiveikas herkkujen suhteen! *sydän*

Ja sitten tuohon aiemmin mainitsemaani hiustenvärjäysasiaan; vihdoinkin pääni on vihreä! Projektia viivästytti postitusongelmat siellä mistä värit tilasin ja nyt perjantaina vihdoin sain puuttuvan purkin. Jo oli aikakin kun alkoi jo olo latistua lähes kuukauden verran vallinneen blondin värin takia, mie kun olin vuosia räikeähkö punapää. Eilen sitten vihdoin oli tovin verran aikaa ja sekoittelin kolmesta eri shokkiväristä sörsselin, jonka sitten länttäsin vaaleaan kuontalooni ja tosi kiva omasta mielestäni tuli tuloksesta. Kuva hiukan vaalentaa sävyä, se on luonnossa aavístuksen tummempi.


Olen aika varma, että metrossa tänään kulkiessani sain enemmän tuijotuksia osakseni kuin yleensä, vihreä ei vissiin ole siitä normaaleimmasta päästä hiustenväreissä.. :D Täytyy varoa, ettei Metsuri vaikkapa luule miua havupuuksi ja unenpöpperössä ryhdy raivaussahan kanssa hommiin! xD

-M

P.S Tuohon työkuvioon vielä lisätäkseni: on muuten ihanaa, että erittäin mieluisan työn lisäksi tekee sitä sydämellisten, ihanien ihmisten kanssa. Kyllä tässä ihan kuittaantuu kaikki viimevuoden "mangustinsonta-asiat" pois kun on näin ihana tilanne! :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Allekirjoitan! Aivan superlutuisia tyyppejä nuo! <3

   Poista
 2. Kiva että viihdyt siellä töissä! Sitten vaan vakipaikka jostain, eikö? Pikkunöpönenät ja Melchiorin tukka <3 sunkin uus tukka on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vakipaikka onkin hakusessa. :) Kiitos! Se teidän uusi aitaus on niin mahtava, etten tiedä miten päin olisin! :D

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M