sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Pötköttelyä, pojat aitauksessa ja selviytymistarpeita poikasia varten!

Heippa!

Täällä ollaan oltu todistetusti pötköttelymoodissakin. :)  


Näin pari yötä sitten unta, että Gaia oli yht'äkkiä synnyttänyt 7 valkoista marsuvauvaa ja kaikki tuijottivat minua kurkatessani hänen häkkiinsä. Heräsin tästä unesta ja päätin, että NYT erotan Kauhiksen ja Gaian; Gaia meni kerroshäkin keskikerrokseen (babyprooffattuun sellaiseen) ja Kauhis omaan pikkuaitaukseen tyttöjen aitauksen viereen. Gaia on omaan rauhaan erittäin tyytyväinen.
Katkis ja Efeldon siis pääsivät vuorostaan aitaukseen, jossa olivatkin sitten aivan huuli pyöreänä. :DViimeisimpiä punnitustuloksia, eli 2.1.15:

Gaia      1364g (ennen tiineyttä ~940g)
Kauhis  1030g
Katkis   830g
Efeldon 1193g

Noin viikon päästä on jo LA! Tosin Metsuri tokaisi galluppikysymystä hänelle esittäessäni synnytysajankohta-arviosta, että perjantainakin voi jo tapahtua. Katsotaan, tiukasti olen kotona kyllä seuraavat 1,5vk, kauppaan juuri uskaltaa poistua. :D

 Olen varustautunut! Nyt on tukiruokatarpeitakin moneen lähtöön jos tulee tilanne, että tarvitsee. :) Ruokakerma on tietenkin jääkaapissa säilössä, tuossa vain kuvaa varten. Tässä siis vain osa, samaa sorttia on monta purkkia kaapissa säilössä. (Kiitos Lea monista vinkeistä!) Tuo hedelmiä-piltti taitaa kyllä mennä omaan suuhuni.. xD


Tästä sain vinkin (Kiitos Elisa!), että voi tehdä höpöä viimesillään olevalle tiineelle ja juuri synnyttäneelle marsulle juomaveden joukossa.

Jännittää...

Ai niin, harmi kun ei tullut kuvaa siitä, kun Iri matkusti sylissäni kiipeillen tutkimaan Metsurin kinttukarvoitusta (sohvalla miun vieressä). Hetken ihmetteli ja hiukan maistelikin, kunnes alkoi ujostuttaa ja pakitti takaisin miun syliin ja miulle juttelemaan. :D Voi mikä mussukka-Iri! *sydän* Iri on tottunut, että pääsee joka päivä syliin ja alkaa illalla viimeistään huhuilemaan jos ei ole vielä päässyt halittavaksi. :)

-M

8 kommenttia:

 1. Oi kun kiva keksintö nuo pikkusängyt ! :D Voisin meidän nelikollekin suunnitella jotain kivaa uutta kun tässä on lomaakin vielä vähän jäljellä. Kerrohan sitten heti kun poikasia näkyy, innolla odottelen ja toivon parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Ikeasta saa noita lasten nukensänkyjä, ei ollut kuin 14,99e/kipale ja varmasti tosi pitkäikäisetkin vielä. Käsittelemätöntä puuta niin uskaltaa antaa jyrsittäväksikin. :) Juu kyllä mie varmasti huutelen täällä sitten kun poikasia näkyy! :D <3 Kiitos kovasti tsempistä, välitän sen Gaialle! :)

   Poista
 2. Tuo nukensänky on kyllä aivan huippu ja nättikin! Pakko saada seuraavalla Ikean reissulla! Mahtuukohan tonne vähän läskimpi ja kömpelömpikin marsu alle pötköttämään..? :D Tää sänky on jo muutamassa kani-/marsublogissa vilahtanut, ajaa ilmeisesti asiansa.

  Onnea marsuvauvojen odotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mie sanoisin, että marsu kuin marsu mahtuu tuonne alle pötköttelemään, Gaiakin tuossa 1330g tiineysajan painossaan ihan hyvin viihtyi siellä alla. :D Tosin jos marsu on luokkaa 1800g niin voi korkeus ottaa kiinni hiukan. :D

   Kiitos kovasti onnentoivotuksesta! :)

   Poista
 3. Meille kotiutui tänään kans noi Ikean nukensängyt, nyt kun vielä saisi kerroshäkin kasaan niin saisivat pojat uudet makuupaikkansa käyttöönkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kiva juttu! :D On se vaan virkistävää kun saa vaihtelua, niin possuille kuin ihmisillekkin! :)

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M