maanantai 23. helmikuuta 2015

UUSI AITAUSMALLI, paljon kuvia!

Heips, nyt se tapahtui!

Siis aitaus/asumusuudistus marsujen kohdalla. Piti vasta torstaina, mutta moni teistä ehkä tietää, ettei kärsivällisyys ole aina yksi hyveistäni. :D Torstaina siis oli tarkoitus saada lisää Ikean Lack-pöytiä, joita miulle tähän mennessä niitä oli kertynyt kaksi. Onnekseni huomasin, että kaksi keittiön jakkaraani on aika lailla samaa korkeusluokkaa Lackien kanssa, joten löysin väliaikaisesti "korvaavan tuotteen"! 

 Mikäs se siinä? Tyttöjen vanha aitaus kyljelleen nostettuna, että sain alta siivottua lattian. Tytöt siis olivat väliaikaisessa pienemmässä aitauksessa prosessin ajan.

Kaunista, eikö..

 Sitten pistin sen puoliksi.


Ja sovittelin puolikkaat uudelleen yhteen lisäruutujen kera.

 Vanhan aitauksen ramppi näkyy vielä kuvassa, sen otin pois. Mietin, että teen uuden sitten kun tulee sen aika. :) Tämä etupään muoto on tuollainen, koska jos päädyssä olisi kaksi ruutua leveyttä tekisi tiukkaa mahtua olohuoneeseen kulkemaan. :D

Vahakankaan vuoro!

Ja muut tarpeellisuudet! Vahakankaan päällä on siis pyyhe ja sen päällä tuo pussilakana, jonka päällä vielä spottipyyhkeet.

Tuolla taustalla näkyy Iri häkissään ja isommassa häkissä alla on pikkupojat, jotka näillä näkymin lähtevät torstaina uuteen kotiin! Ihania sylimupeloita nuo pojut. 

 Yksityiskohtia. Mietin kovin minkämallisen systeemin laitan heinät+puru/puupellettiboksi -kombinaatioksi, kunnes hoksasin omistavani pari tuollaista säilytyslaatikkoa! Tässä taas tuli klassinen Hullun Marsunaisen päähänpisto, kippasin kosmetiikkani noista bokseista MUOVIPUSSIIN ja tiskailin boksit marsuille puhtaiksi. Meikkini ovat nyt siis sellaisessa Alepan muovikassissa. Koska marsut. :D (Välihuomautus: miulla tosiaan OLI myös kivankokoinen kenkäkokoelma ennen marsuja...Ei ole enää! xD )


Sitten marsunaaraat kehiin! Gaia pörhistelee Nifralle. "mene pois!"

 Sitten syötiin sovussa salaattia. Yllättävän rauhallisesti mennyt, kyllä tosin Gaia ihan minin naarmun sai nenänsä päälle, mutta ehkä olisin yllättynyt enemmän naarmuttomuudesta. Betadine vaan asialle. :) Gaiasta on poikueiden myötä tullut dominoiva, vaikka ennen oli ihan hissukka. Aikamoinen muutos.

 Naaraspoikasetkin pääsivät laumaelämää ihmettelemään!

 "Anteeksi, missä on lähin bussipysäkki?" Nämä naaraspikkukuikkumonsterit lähtevät näillä näkymin perjantaina uuteen kotiinsa, joka sekin vaikuttaa oikein hyvältä! :) Rauhoittuu tämän aitauksen touhukin kun kaksi vipeltäjää lähtee uuteen kotiin ja jäljelle jää vain 6 aikuista.

 "Tää on mun ilme, kun tulee hätä housuun. Kirjaimellisesti." On nuo tytötkin ihania! *sydän*


 Nefi heti ensimmäisenä poikasen tavatessaan nuoli tämän korvat. :)

 Nifra yllätettiin ruoka suussa!

 Nifra on mietteliäs.

Nifra miettii edelleen. Ehkä tuota ruokakippoon eksynyttä papanaa.. Tai sitten elämän tarkoitusta. :D

 Rapsu meni "lastenvahdiksi" = syömään lasten salaatit! :DD

 "Aaaanna mulle nyt ees vähäseen.."

"En." :D

 
Ritari on niin soma. Ja suuri. Niinkuin koiranpentu!

 Siinä se nyt on. Tarkoitus on tosiaan saada monta pöytää lisää tuonne alle vielä ja kehittelen varmaankin toisenkin "heinäpisteen", ettei tule sen suurempaa kärhämää. Täytyy vaan hommata pari säilytysastiaa lisää. Huomattavasti helpompi nuo on siivota kuin sellai iso tehdashäkin pohjalaatikko.

 Kerroshäkissä on nyt ukkovalta. Yläkerrassa Katkis ja Efeldon (täytin heidän vesipullon heti kuvanoton jälkeen), keskellä Kauhis (joka muuten kuikutti tyttöjen perään) ja alimpana Dodimies ja Melchior "Meltdown". Rakkauspakkauksia siis talo täys! :)

Muksut kun lähtevät ja kun saan lisää Lackeja niin varmaankin lisäsiiven teen vielä aitaukseen. :)

Ja vielä Iri "Mä oon täällä, missä on mun ruoka?" :D Mussukka.

-M

8 kommenttia:

  1. Kyllä näyttää hyvältä! :) Koko huone täynnä marsuja! <3 Kaikki aina valittaa kun mun marsut vie niin hurjasti tilaa, taidan lähettää ne sun olohuonetta ihastelemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitos! :) Nyt on kyllä paljon freessimpi olo kun jopa näen lattiani! xD Ois ihanne saada nuo pari tehdashäkkiä pois, jos vaikkapa pikkupojujen lähdettyä teen Irille oman siiven tuohon aitaukseen, niin NÄEN LISÄÄ LATTIAA. :D *ihan fiiliksissä*

      Poista
  2. Ou jee! Tosi kivan näköistä :)! Etkös ollutkin ikeaan menossa? Tämä voisi sopia heinälaatikoksi, se on just kahden taikiksen levyinen: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20222665/ . Saisit meikkilaatikot takaisin :D! Tuolla on näköjään kanssa tollasia puisia sängynaluslaatikoita, jotka vois olla taikiskäyttöön sopivia : http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10036720/ . Tässähän ihan inspiroituu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu mitä ideoita, kiitos! Harmi kyllä miun ikeanreissu lykkääntyikin, mutta tuon säilytyslaatikon pidän kyllä mielessä! :) Ja kiitos kehuista :)

      Poista
  3. Hieno aitaus, mulla suunnitelmissa samantyyppinen kunhan muutetaan isompaan asuntoon. Ja ihania kuvia! Mä en kestä tuota Rapsua, se on niiiiin suloinen! Käyn sitä aina salaa täällä ihailemassa. :) Tahdon lilacin salaattivarkaan kans <3

    P.s. Mä en oo ihan varma, mutta musta tuntuu, että oon nähnyt sut Tikkurilassa. Mä oon siellä töissä. Tai sitten se on joku toinen samannäköinen vihreätukkainen tyttö, joka kävi meidän kaupalla pyörimässä.. ja siinä tapauksessa pahoittelen sekaannusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mallinahan tuo on helppo toteuttaa kun noita Lack-pöytiä on aika hyvin saatavilla kuitenkin. :) Rapsu on kyllä superihana! "Ruokakupil eka, ruokakupil vika." :D En kestä sitä itekkään välillä kun toinen on niin söppänä :'D

      Tikkurilassa oon viimeksi poistunut junasta ehkä marraskuussa, taitaapi olla toinen vihreäpää kyseessä. :) Mutta ei se mitään, kerran äitini oli täällä Keravalla huhuillut kaupungilla jonkun tytön perään kun luuli sen olevan minä.... Haluisin itse nähdä nää mun kaksoisolennot! x)

      Poista
    2. Hahhah, mä olin ihan varma, että se olit sä! Tosi paljon samaa näköä. Eilen se sama tyttö pyöri siellä taas, tukan väri oli vaihtunut tällä kertaa pinkiksi :D

      Poista
    3. Aika erikoinen juttu! :D Pinkki tukka miulla oli viimeksi noin vuosi sitten.. Kiva ettet hänelle sitten mennyt huutelemaan, että "Ootko sinä se marsubloggaaja?" kun ois toinen voinu hiukan hämmentyä xD

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M