tiistai 10. helmikuuta 2015

Zooplussan tilaukseni ja Stuartin uusi asumus! :)

Heips,

postitäti oli huvittuneen näköinen kun hihkuin riemusta hamsterini puolesta kun toimitti laatikon ovelleni. :D Tuon tovi sitten tapahtuneen Stuartin karkausepisodin jälkeen sain potkun takamukselleni hommata hänelle isompi ja jännempi asumus. Siispä kotvasen netistä vertailtuani erilaisia vaihtoehtoja päädyin tähän malliin:


 Mitat tässä härpäkkeessä ovat 100cm x 54cm x 45cm, ei laisinkaan huonon kokoinen siis! :) Stun vanha duna oli 75cm x 45cm ja uudessa on toinenkin kerros!


 Ilokseni häkki oli megahelppo koota ja ei mennyt kuin pari aikayksikköä kun Stu pääsi jo mylläämään uuteen asuntoonsa.

 Tila täällä kaksiossani on hiukan kortilla, joten jouduin häkin virittelemään tyttögerbujen terran päälle. Kirjat ovat välissä takaamassa ilmanvaihdon gerbuille.

 Stu eilen vanhassa dunassaan lantunpalan kimpussa.
 Mitäs muuta tilasin kuin Stuartille häkin?

Kiinarilleni Margadash Ilomielelle uuden fillarin, joka on hiljaisempi kuin terran pohjaan rymisevä silent spinner ja himpun isompikin. Iriä erityisesti ajatellen pehmeää herkkuheinää ja Efeldonin ja Katkiksen iloksi uuden heinämökin.

 Upea pönötysposeeraus. :D Kova rouskutus on kuulunut poikien häkistä aina aika-ajoin. Pari tälläistä mökkiä täällä on aiemminkin ollut ja kaikki marsut ovat niistä tykänneet.

 Fillari Margadashin terrassa. Oli omituista nukkua kun eilen sain tämän jo ensimmäisen pakettini tullessa hänelle käyttöön ja ei kuulunutkaan tuntikausia ryminää keskellä yötä! :D

Superedullisia varapulloja.

Lisäksi mie tässä odottelen kokeiluun paalillista hamppukuiviketta Hemprefinelta, aion gerbiilien terrojen kuivikkeet vaihtaa siihen heti kun saapuu. Saisin eliminoitua aikamoisen pölymäärän täältä kämpästä veks. :) Tästä hampusta kerron sitten mielipidettä kun saapuu miulle asti.

-M

2 kommenttia:

  1. Mä en voi lakata ajattelemasta paljonko metakkaa sitten lähtee kun Stuart keksii alkaa noita kaltereita jyrsimään :D Tai mistä sitä tietää, ehkei se ala. Mulla vaan on huonoja/äänekkäitä kokemuksia noista kaltereista ja hamstereista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiiän että voi tulla aikamoinen metakka pahimmassa tapauksessa! Onneksi en ole herkkäuninen. Veikkaan kyllä, ettei Stu sen suuremmin mutustele kalteria, hän alkaa jo olla vanhempi herra ja nukkuu paljon. (Haluaisin uskoa, että nämä tarkoittaisivat hamsun rauhottumista iän myötä :D )

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M