maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kuikkupyllyjä, hamstereita, hiirimies ja kalansilmä?

Heippa hei! 

Täällä huhuilee jälleen eukko kahvihuuruissaan. Paljon kuvia luvassa, pitäkääs hatuistanne kiinni! :D

 Dodimies kölli auringossa, heinänpätkä käy asusteesta.

 Hiiri muutti minidunaan ja kiinari Margadash pääsi terrarioon = se vanha liian isolla pinnavälillä varustettu duna pääsi eläkkeelle varastoon. :D (Kyllä, tarkkailen tuota jätskilootaa ja jos sitä nakerretaan niin otan pois, muovia kun on..)

 Luna ihmetteli, mitä se eukko taas duunaa kun siivosin hänenkin terransa.

 "Hmmmph!"

 Otin Lunalta juoksarin pois (se vie niin hirmusti tilaa ja ei tunnu käyttävän sitä) ja sen seurauksena pistin vaihteeksi paksun kaivelukerroksen kaikenlaista tälle aktiivihamsterille. Purua, Toa Lättiä ja olkea.

 Margadash muutti tosiaan tähän vanhaan terraan, koska en siinä vanhassa dunassa enää uskaltanut pitää hänellä edes juoksupyörää kun olisi sitä myöden kiivennyt karkuun. :D

 Ihan ihmeissään oli, mutta kotiutui nopeasti. :) Hänelläkin purua ja Toa Lättiä.

Ai kauhea kun on jäänyt Margadashin taannoisesta karkauksesta kauhea vainoharha, että aina silmäkulmastani mukamas näen täällä lattioilla viipottamassa karanneen hamsterin. :D Marsumayhemiä Facebookissa seuraavat tietävätkin tarinan tämän hamsun karkureissusta..

 Nefi oli herkkujen toivossa. Ei yllättänyt ketään. :D

 Tuo muhkea tyyny taitaa olla aika mukavaa sorttia. *sydän*

 Peruukit miulla nyt täällä lattialla aitauksessa vaihtelua saamassa. Olisin tehnyt isommankin, mutta miulla yksinkertaisesti taikikset loppuivat kesken. :D Kivaa kertakäyttömallia tuo "pissa-astia" kun puolikas H&M-laatikko, paksuja kuvastolehtiä pohjalle ja päälle Toa Lättiä. Sitten kun alkaa näyttää huonolta niin heittää vaan koko homman roskiin.


 Tyypillinen näkymä, kun yrittää kuvata marsuja. :D

 Ai miten niin tuoreita tulossa?? :D


 Yöllä jostain syystä en saanut unta ja heiluin kameran kanssa kun hiirimies Kuvernööri elämöi dunassaan.


Pääsen tällä viikolla käymään Agrimarketissa hommaamassa taas kuiviketta varastoon, katsotaan paljonko äidin autoon mahtuu.. x) Tarkoitus olisi ottaa kokeiluun myös ylistettyä olkipellettiä. Ja edelleenkin tarkoitus olisi tehdä kooste tämän vuoden kuivikekokeiluista mielipiteineen tänne, katsotaan jos tällä viikolla saisin inspiksen.


 Hönötintti-Tauno! :D

 Margadash pöllämystyneenä.

 "Onko ihan pakko taas.."

Tänään käyn huoltamassa itseäni taas, nääs käyn ystäväisen luona teetättämässä geelikynnet itselleni! Olen todella innoissani, koska miulla aiemmin on vain kerran eläessäni ollut rakennekynnet (akryylit vuosi sitten) ja pidin niistä todella kovasti. Myös tulen itse huomioineeksi käsieni hoitoa enemmän kun tiedostaa jonkun mahdollisesti vilkuilevan kynsiäni, myös atopiani kannalta kynnet ovat hyvästä, koska raapiminen on hankalampaa/tehottomampaa(koska kynnet paksummat eivätkä tee vahinkoa niin paljoa). WIN-WIN kun lisää vielä sen ihanan mielialan buustauksen kun saa tuijotella kauniita kynsiä. :)

 Kalansilmätoiminto tekee Dodista muhkean näköisen! :D


Tälle saatoin nauraa, Stuartista kalansilmätoiminnon kera otettu kuva.. xD

Kourallinen vanhempia otoksia kanineidistäni maaliskuulta..

 Eilen koin VIHDOIN ahaa-elämyksen tämän neidin kutsumanimen suhteen! Edellinen omistaja tosiaan kutsui kania Fresitaksi, mutta se ei oikein miun suuhun sopinut niin mietinnässä on jatkuvasti ollut jotain muuta. Eilen sitten illalla kun yritin saada unta koin sellaisen "BOOOOM"-havahduksen ja totesin itsekseni kanin nimen olevan tästä lähin Freija.  En itseasiassa tiennyt mitä se tarkoittaa, mutta tässä asiaa googlettaneena en ole lainkaan yllättynyt nimen sopivuudesta, kyseessä kun on skandinaavisen mytologian sodan ja rakkauden jumalatar. :DFreija olikin keksinyt itselleen eilen tekemistä! Olin jättänyt hänen aitauksensa portin huonosti kiinni epähuomiossa ja tämä ilkikurinen neiti oli änkeytynyt sitten portista ulos, päästen partsin alueelle, jossa säilön heinäpaalia ja kuivikkeita... Hän oli istuttanut ahterinsa juuri sen ainoan heinäpaalin päälle ja vääntänyt sinne about 7 lihavaa papanaa ja lorotellut menemään ihan reippaasti.. :D Hän maksimissaan oli 15min sillä puolella ennen kuin huomasin ja siirsin Freijan takaisin oman aitauksensa puolelle.. Noh, pelastin pystyssä olleen paalin toisesta päästä mitä pelastettavissa oli marsuille syötäväksi (mihin ei ylettänyt kanin bakteerit) ja loput paalista meneekin sitten kanin aivan omaan käyttöön.. :D Onneksi sain tilattua viimeiset 2 paalia heinää Lemmikkiexpressiltä ennen kuin heillä loppui paalit (uutta satoa odotellessa kesäkuun lopussa) ja saankin ne jo huomenna. :)


Onneksi olkoon muuten miun puolestani kaikille valmistuneille tai naimisiin menneille! Tuntuu että viime pe miunkin Facebook täyttyi vain näiden kahden kategorian tapahtumista. :D

-M

5 kommenttia:

 1. Voi kun Nefi on aina niin yhtä suloinen jokaisessa kuvassa! Ja ihana nimi Freijalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos kovin! Välitän Nefille terveiset <3 Vihdoinkin kanillakin nimi joka miun mielestä maistuu hyvälle, ihme että näin kauan antoi odottaa itseään. :D

   Poista
 2. Marsumahat <3

  Mä tuon Hampsterin sinne kaivelemaan Lunan häkkiin. Unohtais tollasesta sisustuksesta varmaan ehkä sen karkailun. Tai sitten ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :DD Taitaa olla siulla se terran hommaus fakta. Toivottavasti sopiva osuu vastaan pian niin säästyt harmailta hiuksilta karkailevan hamsun kanssa! :D Ootko Ikean Detolf-vitriiniä miettinyt? Siinä on paljon tilaa ja käsittääkseni helpompi siirrellä kuin pelkkä lasiterra. :)

   Poista
  2. Itseasiassa mä katselin sitä silloin kun Hampsterin ostin, mutta yksiöön se ei silloin olisi mahtunut. Nytkin sitä välillä mietin, mutta luovuin ajatuksesta kun 2m häkki tuntui liian pitkältä. Kävin äsken katsomassa nyt uudestaan ja eihän se sittenkään ollut kuin "vain" 163cm. Ehkä se sittenkin olisi ihan varteenotettava ja melko edullinen (kokoonsa nähden) vaihtoehto. Kiva kun muistutit! ;D

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M