perjantai 9. joulukuuta 2016

Marsujen tarvikkeiden säilytysratkaisuja ja haastattelupäivän kuvia.

Heippa hei!

Täällä huhuilee iloinen marsunainen. Eilen meillä kävi toimittaja tekemässä haastattelun yritykseni tiimoilta yhden toimialani isoimmista lehdistä ja sekös jos jokin oli jännittävää. Tavoilleni tyypillisesti siivosin kuin vähintäänkin kajahtanut nainen kaksi päivää ennen toimittajan saapumista.. :'D Olipahan Ritarinkin pyllykarvat säihkyvän puhtaat, vaikka tuskin se haastatteluun millään lailla vaikutti.. :D 

Kauhis, Rapsu, Gaia ja Ritari joutuivat pesulle. Ritari pääsi helpoimmalla, koska häneltä pesin vain rasvarauhasen. Gaia taasen oli onnistunut saamaan päälleen ties kuinka paljon laumakavereiden kannanottoja Gaian herkunhimoisuuden vuoksi (vie kamujen suustakin ruoat) niin jouti rouva puhtoistumaan. Onneksi ei usein tarvitse tyyppejä pestä, ei siitä kuitenkaan kukaan ainakaan omista eläimistäni nauti. Rapsun pesu itseasiassa oli sinällään mukava toimenpide minulle, koska hänellä ei ollut enää isoa talipattia selässä, josta märällä karvalla tuli viime pesukerralla aikamoisen groteskin näköinen.

Onko kenellekkään muulle käynyt niin, että tuumii "voi hitsi, mulla on nuo 1ml neulattomat ruiskut vähissä marsujen tukiruokintaa varten" ja järjestät marsujen tarvikekaapin uuteen uskoon löytäen mystisesti kymmeniä kyseistä "loppumassa" ollutta irtaimistoa? :D

Tässä muuten miltä näyttää tuo minun marsujen hoitotarvikelaatikko tällä hetkellä. Heittelin vanhaksi menneitä juttuja pois (kuten aikanaan ostamani lääkehiilen ja vanhaksi menneet vajaat antibioottipullot) ja tästä kuvasta puuttuu muualla säilössä olleet tukiruoka, eläinten kipulääke Loxicom, kynsisakset (kolmet erilaiset), Betadine, jääkaapissa oleva avaamaton Oftan-silmätippapullo ja kylppärissä oleva eläinten shampoo. Kuvassa on Disflatylia, vauvaöljyä, ystävältä lainassa olevaa Humilaccia, talkkia, Vetramilia, Helosania ja parafiiniöljyä.

Muistattehan muuten kaikki viedä vanhaksi menneet lääkkeet aina apteekkiin hävitettäväksi! Antibiootti erityisesti on tärkeä viedä hävitykseen oikealla tavalla sinne.

Marsujen tarvikekaappi, en tiedä miten minulle noita ämpäreitä on oikein kertynyt.. Pyykkikori on täynnä tyhjiä ämpäreitä ja vateja.. :D Harhaanjohtavasti tuossa yhdessä ämpärissä lukee syrkit ja gerbiilit vaikkeivät he samaa ruokaa syökään täällä. 

Olin hyvin hämmentynyt koko haastattelun ajan eilen ja toivon, että toimittaja saa hyvän jutun koottua siitä huolimatta. :D Hiukan erikoinen tilanne normaaliin verrattuna, aiemmin olin tuollaista valokuvaajan valosysteemiäkin päässyt ihmettelemään joskus peruskoulussa koulukuvia otettaessa.. :D Käsittääkseni artikkeli on menossa tammikuussa ilmestyvään lehteen, siitä lisää sitten ajankohtaisesti. 

Marsutkin olivat ihmeissään.


Niin ja tosiaan siirtelin tuossa aiemmin hieman erilailla noita yhden seinämän asumuksia. Tuolla kulmassa alla on gerburouva Rhea kahden opetuslapsosensa Suditusylitarkastajan ja Siksak-Silppurin kanssa, sinisessä häkissä tuttuun tyyliin syrkkirouva Sipsuttava Sydänlinko ja päällä yhdessä minidunan kokoisessa asumuksessa campbellisiskot Aristokraattinen Aivonystyrä + Aikamoinen Afrodite ja toisessa samankokoisessa asumuksessa Herra S:n campbelliveljekset Ripa ja Rape.

Unohdin nuo tyhjät pahvirullat ja munakennon näkyville.. Piti laittaa ne gerbiileille silputtavaksi, mutta jäivätkin upeiksi sisustuselementeiksi.. Ylimmässä terrassa gerbuneidit Muumi ja Hera, keskellä kiinari Margadash Ilomieli ja alla gerbuveljekset Ilves ja Leijona. Voi himofillaroija-Margadashia, hän on juossut tuon fillarinsa ihan henkihievereihin. Joulupukilta olen toivonut hänelle uutta juoksupyörää. :D Ainiin ja nuo vanhat WoW-pelien laatikot ovat tuolla blokkaamassa pääsyä kaapin rakenteisiin, löytyi käyttöä niillekin. Kerran kalastin karannutta hamsteria kaapin rakenteista, jonne hän livahti tuosta kohtaa ja se yksi kerta kyllä riittää, kiitos vain. :D

Yllä marsu-uroot Efeldon ja Katkis, keskellä Dodi ja Melchior ja alla terrassa syrkkirouva Absoluuttinen Tosi-Dimangi.

Heran ja Muumin asumus. Oli kyllä ihanaa kun Herra S hommasi uuden kitaran ja sain omia sen mukana tulleet pahvivyöryt itselleni eläinten käyttöön (voisi useamminkin ostella kitaroita :D )! Gerbiilit saivat ihan uuden ulottuvuuden terrarioihinsa kun vaihdoin kuivikkeet ja laitoin ilmavasti paljon pahvia joukkoon.

neiti Muumi

"Onko tuo valomööpeli pystyssä vielä kauan?"

Maailmanvalloittaja-Rapsu!

Kivaa viikonloppua kaikille! Taidan panostaa tulevat pari päivää erään suunnittelemani eläinaiheisen huivin mallin hiomiseen.. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M