maanantai 5. joulukuuta 2016

Neniä ja villasukka-arvonta

 Heippa!

Hiukan viimepäivien kuvasaalista.

Leukapartamiehet! *sydän*

Herra S hommasi kitaran ja minä hamstrasin tietenkin sen mukana tulleet pahvilaatikot itselleni (köh onnesta soikeana köh). Marsut saivat tovin ihmetellä eloa kitaralaatikosta käsin, oli ainakin vaihtelua peruukkimiehille. Eniten tuntuu, että Dodi saattaa toivoa elämäänsä äksöniä niin nyt sitä sai sitten. :)

Aikamoiset tukat tyypeille kasvaneet taas takaisin, saatan lähiaikoina hieman siistiä ainakin alempaa kyljistä ja pyllystä tuota tupeevyöryä. Keväällä ilmojen lämmetessä taas voisi olla siilitukka aika in. :) Dodi-mies täytti 3-vuotta ihan hiljattain!

Äkäpussi-ulkoavaruustyypillä Melchiorilla sama merkkipäivä on joulupäivänä. *sydän*

Nifran kanssa edelleenkin on operaationa "massakausi". Hitaasti, mutta varmasti. Monta kertaa päivässä hänellä on aivan omat menuut ja tarjoilut muiden katsellessa kateellisena vierestä. Gaiallakin ollut vaikka millaisia yrityksiä päästä kiinni Nifran tarjoiluihin, kerrankin nauroin aivan kippurassa kun more-to-love-Gaia tuumasi sen olevan toimiva keino jos hän vain spurttaa älytöntä vauhtia kohti vihanneksia! En muka ehtisi ottaa hänestä koppia ennen porkkanalle pääsyä... :'D

Ritari on omasta mielestään piilossa.

Tässäkin upea taidonnäyte hänen piiloutumisestaan. :D Tämäkin mussukka täytti juuri pari päivää sitten 3-vuotta! Niin se aika rientää. Juurihan tämäkin mökkifetisti oli pieni ja näytti oravalta kun hain hänet Tampereen juna-asemalta hänen matkattua sinne kasvattajansa ystävän mukana Oulusta asti. *sydän*

Olikohan se eilen vai toissapäviänä kun sain hirmuinspiksen siirrellä eläinhuoneessa asioita hiukan uuteen uskoon. Vielä hieman kesken tuo prosessi ja kuvia otan varmaankin tällä viikolla vielä.

Hiukan jännittää/ilostuttaa/kutkuttaa, tänne on tulossa lähiaikoina käymään toimittaja yhden toimialani suurimmista lehdistä tekemään yrityksestäni jutun! Marsutkin todennäköisesti pääsevät valokeilaan ja kyllä täällä nurkkien nurkkiakin siivoaa tälläinen siivousvimmainen marsueukko. Rasvarauhasia ainakin on jonossa pesulle ja kynsiäkin leikkelen muruilta, ei pääse ainakaan tylsää tulemaan.. :'D Joutuu Gaia-mussukkakin pesulle vaikka inhoaakin sitä niin älyttömästi.. Täytyy olla lahjukset kohdillaan! :D

Juuri laitoin muuten pystyyn avajaisarvonnan (*ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT*) tuoreen yritykseni käsityöpalveluiden sivuilla Facebookissa. Siellä voit voittaa villasukat haluamillasi väreillä joko itsellesi tai vaikkapa läheisellesi lahjaksi. :) Vielä ehtivät valmiiksi ennen joulua!

Kuvaa klikkaamalla pääsee arvontapostaukseen:


Ihanaa ja rauhallista pyhäpäivää kaikille!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M