maanantai 5. toukokuuta 2014

Cirion sai uuden, hyvän kodin! :)

Heips!

Tänään se sitten tapahtui! Miuun otettiin yhteyttä ja Cirionille tarjottiin hyvää kotia. Kyseinen naishenkilö olikin minulle jo tuttu ja tokihan mielelläni hänelle mussukkani myinkin! Cirion menee kaveriksi rescue-urokselle, tässä lähitulevaisuudessa kysynkin varmasti kuinka tutustuttaminen ja kaikki on mennyt. Mutta siis! halusin itse nähdä millaiseen kotiin mussukkani pääsee ja vein siis hänet itse. Ja ei muuten harmita ollenkaan enää nyt kun tiedän, että mussukka pääsi hyvään hoitoon! :) Tällä naishenkilöllä on keittiössään vapaana naarasmarsut (3kpl) ja Cirion sai myös keittiöstä kodin, tosin tilavan häkin sisältä. Tässä kuvia paikan päältä:


 Hänen uusi kotinsa. Tytöt, jotka ovat vapaina keittiössä.

 Tämä suloisuuspallero kävi kurkkimassa josko Cirion (heinäkasassa) olisi juttutuulella ja kyllä sitä ensimmäisen puolen tunnin sisään tytöille huristeltiinkin kuin Casanova ikään! :D

Tässä vielä kuva pojistani päivältä. Oikealla Cirion ja vasen on Efeldon.

Nythän siis Efeldon jäi itsekseen, muttei kauaksi aikaa! Ensi viikon sunnuntaina on ne marsunäyttelyt Hyvinkäällä, ja sieltä sitten kotiutan muutaman jo aika kauan sitten sopimani/suunnittelemani uroksen. Yksi näistä tulevista on aika pikkainen vielä ja toivon mukaan Efeldon hänet hyväksyy toverikseen. Eiköhän, on tuo höppänä kuitenkin kovin rauhallinen tapaus. Siihen asti hänellä on seuraa tytöistä, jotka ovat parin aidan toisella puolen, joskin vain nenänmitan päässä. :)

Ja tosiaan Cirionin myin sen takia, koska alunperin ostin nämä pojat lähinnä Efeldonin takia, hän mustan turkkinsa kera kiinnitti eniten huomiotani, ja tokihan suklaa Cirionkin sai kovasti rakkautta osakseen, mutta tuli kuitenkin miulle lähinnä vain Efeldonin kaveriksi. Mutta niinkuin moni varmasti miettii, niin marsumääräni on kuitenkin runsaanlainen ja täytyy kuitenkin tosissaan pohtia tuntuvatko kaikki ihan omiltani, vai voisiko jonkun hyvä koti olla muuallakin. Kaikki muut tuntuvat kovasti omiltani, mutta Cirionin kohdalla olin epävarma ja pistin hänet myyntiin, josko hyvä koti löytyisi toisaalta. Ja löytyihän se, meni siis parhain päin asiat! :)

Minä lähdössä viemään Cirionia, matka ei onneksi ollut pitkä.

Tässä vielä muutama kuva tältä päivältä, mie kun sain vielä parin paketin verran sisustusrompetta asuntooni H&M:ltä:


 Possut saivat laatikoista iloa, lykkäsin sinne sisään pyyhkeen ja suuren kasan heinää ja kummassakin päädyssä on kulkuaukko. :D Tuo takaseinä on vielä tyhjä kun odottelen paria uutta verhoa saapuvaksi.


 TEEMA! *sydän*

Uusia kuoseja, minulle housut ja possuille aitauksiin pussilakanasetit! En kestä kuinka ihana printti tuo on ja taapertavat possut siihen lisäksi vielä.. :D :D

-M

2 kommenttia:

  1. Hei hei, Cirion! Toivottavasti kotiutuminen sujuu ongelmitta ja saadaan vielä joskus terveisiä pojulta. -viirivehka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viirivehka! :) Meno oli sen verran asiallista siellä uudessa kodissa, etten usko että ongelmia ilmenee. Kuulemma myös on mahdollista, että jos ei sopeudu sen toisen uroon kanssa olemiseen, niin Cirion voidaan myös kastroida ja hän pääsisi sitten koko isoon keittiöön kipittelemään tyttöjen kanssa. :)

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M