torstai 1. toukokuuta 2014

Ei mennyt ihan putkeen..

..punnitusurakka/kynsienleikkuuoperaatio nimittäin. :D

Heippa!

Tänään fundeerasin punnitsevani kaikki marsut ja leikkaavani heiltä kynnet kuntoon (vaihdoin ihan käytännölliset vaatteetkin sitä varten, kylpytakki kun ei ehkä ihan sitä ole ainakaan miun kohdallani) ja aloitinkin sitten uroksista. Ensimmäisenä oli Efeldon ja kun olin häneltä ottamassa painoa lattialla olevalla digitaalisella keittiövaa'allani (jonka päällä on lasivuoka), niin höppänä meni ja karkasi. Ja minnekkäs muualle kuin sohvan alle. Sieltä sitten tovin häntä onkineena sainkin hänet pois rullatun julisteen avulla ja syliini, jossa herra sitten päästi vuosisadan hätäpissat ja minulla meni kaikki vaatteet pyykkiin.

(Tämän postauksen kuvat ovat ajalta, kun Nifra ja Nefi olivat ihan pikkaisia! Iik! *sydän*)


 PikkuNifra

 MiniNefi

Noh, sitten kun sain hänet turvallisesti takaisin aitaukseensa ja vaatteeni vaihdettua niin oli Cirionin vuoro.. Eikös hän onnistunut kynsienleikkuuoperaation aikana lahjakkaasti tähtäämään sylissäni olevasta pyyhkeestä juuri sopivasti ohitse ja lorottamaan hänkin vuosisadan hätänsä syliini. Sitten kun sain hänetkin takaisin aitaukseen niin eikös vaatteita (ja pyyhettä) vaihtamaan jälleen..

(Ehkä nuo pojat tiesivät, että "Mammalla on nyt varaa pestä pyykkiä, nähtiin kun se eilen kärräsi kaupasta kotiin runsaasti pyykinpesuainetta!" ja eivät hetkeäkään epäilleet etteikö minulla pyykinpesuaine nyt riittäisi jos he hieman lisäävät pyykkimäärää..)

 Siis ei toivoakaan että mahtuisivat tuohon putkeen enää noin! Hyvä kun yksi mahtuu.. :D
Sitten oli tyttöjen vuoro ja heti ensimmäisenä onnistuin lyömään jalkani heidän aitaukseensa oikein kunnolla ja totesin itsekseni, että ehkä huomenna voisi yrittää uudemman kerran! :D :D :D

Mahtaisiko johtua siitä, kun gerbiilit herättivät miut jo puoli neljän aikaan aamulla pistäessään oikein kunnon turbovaihteen päälle sudituksen kanssa, piti ihan tulla katsomaan että nytkö ne karkasivat! Onneksi eivät sentään. :D Ja gerbiileistä puheenollen! Mie olen saamassa eräältä ystävältäni hänen maakilpikonnansa pieneksi jääneen terrarion, jonka mitat ovat P140cm x L45cm ja K50cm! Ai vitsiläinen taitavat saada ilosta sontahalvauksen kun sinne mitä luultavimmin pääsevät sitten muuttamaan tuosta tämänhetkisestä P80cm x L40cm x K40cm terrastaan.. Pituutta tulee lisää 60cm!! Ja korkeuttakin hieman niin uskaltaa jotain vähän korkeampaa irtaimistoakin sitten hommata.. Ja tokihan katon täytyy olla myös kunnossa. :)


-M

P.S Olen yrittänyt ahkerasti lähetellä materiaalia tänne toiseen blogiinikin, käykää kurkkimassa! *sydän*

P.P.S Katsokaa nyt, kuinka hienovarainen mainostustyylikin miulla tänään! :D Ehkä täytyisi suosiolla vaan liimaantua sohvaan ja katsoa leffoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M