lauantai 17. toukokuuta 2014

Näyttelyreissun etukäteisjännäyksiä, eläinten kuulumisia ja marsujen painot! :)

Heippa kaikille tasapuoleisesti!

Nyt en kuulkaas ota vastuuta sekavasta tekstistäni, tovi sitten heräsin yli 16h yöunilta ja pannullinen kahvia on kitusiin ammennettuna.. :D

Mitä kuuluu herra Hamsterille? Stuartin asumus on tuunattu, hän sai vihdoin pitkään havittelemani juoksupyörän ja maanantaina sen hänen terraansa laittaessani heräsi arvon herra unosiltaan koeajamaan kyseiseistä vempainta pari kierrosta ja meni takaisin nukkumaan.


 Aina yhtä epämääräiset nuo kuvat noissa juoksaripaketeissa.. :D Kyseessä siis 29cm halkasijaltaan puinen juoksari, jossa luulisi Stuartin kelpaavan kipitellä.

 Mr. nukkuu tuolla takana pilkottavassa ananaslaatikossa.

 Juuri herännyt ruttukorva. *sydän*

"Miten tätä käytetään?"


 Gaiapylly! *sydän*
Samassa paketissa Stuartin fillarin kanssa tuli tuo "kaniputki", ja se on varsinkin Nifran ja Nefin lemppari. Nifra vetäisi sellaiset hepulikohtaukset tuolla putkessa kun aitaukseen sen laitoin, että vähän väliä koko marsu oli aivan mukkelis makkelis. :D

Huomenna siis tapahtuu jänniä, piipahdamme ystäväni kanssa Hyvinkään näyttelyssä ja mukaani tarrautuu kolme marsua sieltä. Vähän myöskin jännittää, että mahdollisesti pääsee tapaamaan vaikka ja ketä marsuihmistä joista on ollut aiemmin tietoinen vain internetin ihmeellisen maailman välityksellä. Mie vielä tuppaan olemaan "Se apina, joka ei tunne ketään, mutta sen tuntee kaikki", olemattoman nimi-kasvomuistini kera. :D Tulkaahan tervehtimään jos uskallatte, miut tunnistaa pinkistä irokeesista ja virneestä, josta tulee mieleen lapsi jouluaattona (olenhan siis ensimmäistä kertaa tulossa tapahtumaan, jossa on noin paljon marsuja! :D ).

Seuraavanlaiselta marsupuoli olohuoneessani näyttää nyt, yksi tyhjä häkki valmiina odottamassa ja toivon mukaan yhdestä pikkupojasta tulee Efeldonille kaveri. Eli siis tutustuttamisproggis huomenna luvassa kotiutuessani, aitaukseen pojat toisiaan ihmettelemään siksi aikaa kun putsaan tuon Efeldonin häkin kunnolla. Katsotaan jos jatkossa sitten saisin kehiteltyä noille kahdelle poikaparille suuremmat asuintilat, mutta eiköhän tuo ole ihan ok lähtökohta kuitenkin. Varahäkkejä miulla on useampia, että jos vaikka tulee ongelmaa niin voi vielä sijoittaa poikia yksinäänkin jos tarve vaatii. Tyttöjen aitauksenkin laajensin hieman sohvaa kohti nyt väliaikaisesti, tuntuu tosin heille olevan aika yhdentekevää onko aitaus aavistuksen pienempi kuin tuollainen kuin nyt.Voi huokaus taas aivot, miulla on asukriisi _marsunäyttelyyn_. . . Hahah olen kyllä välillä ihan mahdoton.. :D :D

Sitten niihin painoihin, miulla kun kävi täällä ystäväiseni piipahtamassa keskiviikkona ja hän toimi kirjurina ottaessani painoja marsuilta ja kynnetkin porukassa leikeltiin joutuisasti. :)

Efeldon    968g    n.10kk
Nifra        859g    8kk
Nefi         888g    8kk
Yamaha   806g    8kk
Rapsu      884g     päivän vajaa 1v!
Gaia        896g     6kk
Ritari       855g    5kk

Mie muuten tuossa tiistaina pesin Efeldonin takavartalon! Ensimmäistä kertaa siis pesin marsua ja oikein hyvin meni. Hän tuntui olevan pesun tarpeessa ja taas kiiltää puhtauttaan. :)

AINIIN. Todiste siitä, että olen "Se hullu marsujenomistajanainen!" (vertaus "hullu nainen sadan kissan kanssa" :D ), tarkkasilmäisimmät ovatkin varmasti huomanneet, että miulla on jokunen tatuointi. Tulin muuten varanneeksi uuden tatska-ajan; 31.7 miulle tulee marsuaiheista leimaa! *sydän*

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M