perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kynsienleikkuupäivän kuvia!

Moips!

Tänään keskityin marsujen ja kanin kynsienleikkuuseen ja napsin kaikista kuvia. Irin kynnet ja hampaan aattelin huomenissa trimmailla, siksi hän ei ole tässä postauksessa mukana. :)

 Piti Dodin otsista lyhentää taas että näkee sen alta jotain. :D

 croisantti-Dodi Efeldon on aivan superrauhallinen sylilöllykkä! Juuri sellainen, joka sopisi ensimmäiseksi marsuksi (en tosin hänestä ole missään nimessä luopumassa *sydän* ). Herkkis, muttei hermoilija.

 Pikkupoika Tomera Juhlamestari, käsiarvio noin 600g. :)

 Kiitos blogger kuvan kääntämisestä...

 Oma kasvattini Katala Ukkonen. Aikamoinen herkkispoju, mutta tarpeen vaatiessa rohkeampi kuin Efeldon. E on rauhallisempi tapaus kuin tämä kaverinsa.


 Kauhis tässä hienosti bloggerin kääntämässä kuvassa.. :D

 Tyttöjen aitaus vainuttu!

 "Hey giiiirrllsss! ;) " Voihan Melchior. Sellainen persoona, ettei toista taida ollakkaan, aivan kuin jostain ulkoavaruudesta! :D Kasvattajakin miulle varoitteli tämän ja Dodin miulle myydessään, ettei Lunkat normaalisti oo tälläsiä erikoisia kuin tämä herra.. :D Nimimerkillä tässä on ainoa aikuinen marsu, joka on minua purrut monta kertaa niin että veri on valunut. Tilanteet tosin ovat olleet erikoisia, kerran hän luuli miun käden olevan Dodi ja tänäänkin hän yritti karkuun miun sylistä, otin hänestä paremman otteen ja siinä rytäkässä puri miua käsivarteen. En tosin todellakaan pois vaihtaisi tätä sutta lampaan vaatteissa, sen verran ihana tapaus lopulta kuitenkin. *sydän*


 ...ja sitten oli sekin eräs kerta kun sain Melchiorin dyykata roskiksesta.. Loikkasi siis puolillaan olevaan jätesäkkiin miun sylistä (välimatka ehkä puoli metriä ja lähellä lattiaa) ja sain sitten kaivella hänet sieltä likaisten purujen joukosta.. :DD Nefiä kiinnostaa kovasti kuvattavana olo.. x)


 Vielä on pyllytöyhdöt tallella!

 TOMAATTIA. Nyt ollaan miun lempparileffagenren äärellä, kauhu kun on lähellä sydäntä (erityisesti zombiet). *sydän*

Nifrakin sai kynsienleikkuun jälkeen palkinnoksi tomaatin. 

 Tomaatti kelpasi, seura ei sen jälkeen enää. :D


 Rapsua hieman jännitti sylissä alkaa tomaattia syömään, mutta tottahan toki se tuli mutustelluksi, Rapsu kun kyseessä on. :D "Hei, olen Ritari, enkä todella tiedä mitä tuo eukko duunaa?? P.S Kattokaa mun karvamasua. *sydän*"

 Joku alieneukko ja söpö marsu. Tämä on kyllä sellai tapaus, ettei hetkeksikään voi irroittaa otetta hänestä sylissä, aina miettii ihan päättömiäkin pakoreittejä. Kuulemma kuuluu rodun/roturisteytyksen ominaisuuksiin tämä arempi luonne, ei tunnu juuri ottavan rennosti niinkuin laumatoverinsa.

 Ai mikä karvanlähtö??

 Yamsu ja dramaattinen tilanne! Televisiokanava ei tainnut miellyttää.

Draama-Yamsu jälleen. Voi herttinen kuinka hän huusikaan kuin palosireeni pienempänä jos edes ajattelin kynsienleikkuuta. :D Nyt sentään parit puiputukset enää pääsee, muttei kurkku suorana huuda toimenpiteen aikana (vaikkei mitään ihmeellistä tapahtuisikaan).

Sitten pistin vaatteeni vaihtoon ja kävin noukkimassa kanin parvekkeelta. Täytyy myöntää, että jännitti hieman, mutta yllätin itsenikin kuinka jämäkästi häntä heti luonnostaan käsittelin, kani ei edes rimpuillut vaikka tovin kuljinkin hän sylissäni ja sitten tuo kynsien leikkuu vei tovin kun yritin mahdollisimman tarkkana olla.

 Vaikka kani näyttää olevan epämukavasti, en silti puristanut tai painanut mistään kohtaa, hän itse laittoi päänsä tuollai vinoonkin. :D Toinen käsi oli vain kevyesti tuossa vatsan/rinnan päällä ettei neiti keksisi lähteä loikkimaan kesken toimenpiteen.

Kyllä muuten on kokoeroa n. 3kg kanilla ja kilon marsuilla! :D Ihan erilainen tuntuma sylissä ja muoto ja kaikki! Vaikka kuinka yritin olla tosi varovainen, niin erehdyin yhdestä kynnestä leikkaamaan ihan hitusen liikaa ja se vuosi hetken sitten. Hollilla oli onneksi kylmää vettä ja topspuikkoja, tyrehtyi vuoto nopeasti (ja opin myös feministikanini kynsien rakennetta samalla).
 "Murjotan sinulle lopunikäni!"

 Tylsää kun blogger tämän kuvan käänsi, mutta kyllä tuo kanineiti sylin täyttää, ihan tuota kokovertailua kun meinasin kanin ja marsujen välillä.

 Aiemmin päivällä olkkarin ikkunasta otetut kuvat. Toinen koittaa selvästi hukuttautua ruokakippoon ja huomaa jääneensä paparazzin uhriksi :D


Sillaihan siinä sitten kävi, että kun kanin päästin takaisin aitaukseen ja kävin hakemassa palkkioparsakaalin, niin tultiin minua aidalle vastaan, nuuhkaistiin parsakaalia, todettiin "HMMPPHH" ja näytettiin pyllyä. :D Neiti murjotti minulle ainakin tunnin parsakaalin hengaillessa aitauksessa sen ajan odottaen syöjäänsä. NIIN erilaisia kanit ja marsut!

Mukavaa Pääsiäisenaikaa kaikille! Omani pelastui aika mukavasti, koska näköjään ympärilläni on huikean superhuippuja ihmisiä! *sydän*

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M