tiistai 21. huhtikuuta 2015

Porkkanakriisitilannetta ja ihmetteleviä possunaamoja.

Moikka moi! 

Tytöillä oli kriisi, laitoin porkkanan aitaukseen talouspaperihylsyn sisällä.. :D Dodi alla väliaikaisaitauksessa henkisenä tukena Melchiorin kera.Tänne kuuluu kaikenlaista, yksi liibalaaba-asioista ainakin on vakavanpuoleinen hiuskriisi, nyt tahdon vaalean astetta ärhäkämmän minttupastellin hiuskuontalon. :D Tässä miun sinivihreässä reuhkassa on nyt kauhia juurikasvu ja odotan innolla sitä hetkeä kun pääsen vaalentamaan taas.. Viimeksi senkin tein joskus tammikuussa? Joulukuussa? Joskus silloin. Sitten vaaleasta mintunvihreästä pääseekin aikanaan kirkuvan fuksiaan väriin ja sitä kautta takaisin kirkuvaan punaiseen jos tahdon.. :D Oon ihan mahdoton.

 Iri mussuttaa tyytyväisenä omia porkkanasuikaleitaan tuolla yllä. :D

 Yamsu vei porkkanan ja "hitaimmat" koittavat kurkkia vielä rullaan josko siellä olisi jotain. :D

Piakkoin tulee miulle myös neljännesvuosisata mittariin ja jos jollakulla läheiselläni on ajatuksena miulle jotain hommata, niin voisin ilostua kovin Honkkarin kompostikehikoista ja saman puljun taikakuutiopalapaketeista.. Toa Lätt-kuivikekkin voisi tulla tarpeeseen ja ja.. Rekkalastillinen vihanneksia? *vink vink*  :D

 Dodi ja Melchior saamassa vaihtelua häkkielämään, viikon verran olivat tässä väliaikaisessa aitauksessa. Harmittaa, ettei ole ylimääräisiä taikispaloja enempää..

 Ritarin naama :DD

 "Jos sinulla olisi minulle kuitenkin yksityisporkkana?"

 Toisesta suunnasta, Iri edelleen mussuttaa tyytyväisenä.

Metsuri on niin ihana (jälleen), että korjauttaa miun fillarin syntymäpäivälahjaksi miulle, "karavaanipyörästäni" kun sanoutui aika pitkälti kaikki renkaat irti vanhuuttaan.

Nam nam! Taisi olla paprikaakin tuolla mukana.

Viikonloppuna rustailin taas parit postaukset Lemmikkieläinliike Punaisen Pallon blogiin ( KLICK ) ja jo aiemmin rustailin sinne myös ajatuksen kanssa tekstin lemmikkieläinten elintasosairauksista (lähinnä ylipainosta). Käykää kurkkimassa jos kiinnostaa! :)

-M

2 kommenttia:

  1. voi kun siellä on kova meno päällä <3! Iri muuten näyttää jo ihan isolta possulta! Mitäs hän painaa nykyisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Iri on yllättänyt miutkin kun painaa jo 700g! Juuri äsken punnasin hänet. Luulin, että joo 650grammaan :) Selviytyjäsoturi-Iri <3

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M