tiistai 25. elokuuta 2015

Kuikkupyllylandiassa kävi kahvivieraita! :)

Heippa!

Mie tunnen olevani onnekas. Olin kutsunut kaksi naishenkilöä tänään kahville luokseni marsuja ja muita karvapyllyjäni ihmettelemään ja kun he yhden aikaan saapuivat, niin toivat tullessaan ison läjän tuomisia eläimilleni! Ilostuin heidän huomaavaisuudestaan hurjasti! :)

Kolme-neljä kiloa Oxbown Cuisinea, yli puolillaan oleva C-vitskupurkki, avaamaton Digestive Support-purnukka, kaksi valtavaa kurkkua ja kilo kotimaista porkkanaa! *sydän* Ja nyyttärimeiningillä muutamat kahvipullatkin. Jummi!

 Toinen vieraistani kertoi, ettei hänen kaksi marsu-urostaan tykkää näistä Oxbown tableteista, joten pistin testiin kameran kera mitä miun hirmuhallitsijat ovat mieltä! P.S. Nifra muuten painaa vain 887g, uskoisiko kuvasta.. :')

 Siskonsa Nefikin vain 906g.. Ihanat masukarvat! *sydän*


 Rapsu on ihan että "EEIIIIIIIIIIII!!" kun Ritari sai ensin tabletin. :D


 Efeldon tyylilleen uskollisena lähestyi herkkujen jakoa epäillen, hitaasti mutta varmasti.Eilen kävin äidin kanssa tutulla hevostallilla villasukkia viemässä uuteen kotiinsa, KRRRÖHÖM siis kahvilla ja otin myyntineuvottelijat mukaan! Nifra ja Nefi pääsivät ekaa kertaa asuntoni ulkopuolelle sitten vuoden 2013 marraskuun. :D

Niinkuin MARSUMAYHEMIÄ Facebookissa seuraavat tietävätkin jo, että Irin saatua nyt sairastelunsa varrella niin paljon huomiota on jäänyt huomion antaminen hieman vähemmälle muille marsuille. Tämä ilmeni esimerkiksi unella, jossa Nifra kiipesi erittäin teatraalisesti ja dramaattisesti ison pahvilaatikkopinon päälle ja hyppäsi sieltä marttyyrinä alas kun kerran ei huomiota ollut saanut tarpeeksi. :D Siispä tosiaan otin siskokset mukaan hevostallin pitäjäperhettä ihmetyttämään, heillä kun ei ollut juuri marsuista ollut kokemusta aiemmin. Oli siellä hankaluuksia isäntäväen edustajalla päättää kumpi marsuista on söpömpi! :D

Tänään kahvia juotiin porukalla useampi tunti tyttöjen aitauksen vieressä marsujen puuhia ihmetellen, varmasti ovat saaneet nyt hyvän annoksen kaikki huomiota ja ihastusta osakseen! *sydän* Varsinkin kun tänään vielä aamulla siivosin ja leikkasin kaikkien kynnet (tosin N & N saivat manipedit jo eilen ennen reissuun lähtöä), niin ei ole puutetta huomiosta ollut enää.

Kissa Viekki olisi mielellään myös tutustunut marsuihin lähemmin, mutta sai menopassin pois pöydältä hyvin vikkelään. :)

Tein myös erittäin hyvän diilin tämänpäiväisen kahvivieraani kanssa, hän antaa minulle villasukkia vastaan tarpeettomat taikakuutiopalansa! Voi jummi! Niitä olenkin toivonut ilmestyväksi lisää kuin kuuta nousevaa, minulla kun irtonaisia ei ole kuin miniminiaitauksen tekoon enää. Pääsee pojatkin taas lattialle isompaan aitaukseen ihmettelemään kun ensi viikolla saan taikispaloja lisää! *sydän*

Kiitos kaikille tsempistä Irin terveydentilan kanssa! Irin rohina on pääosin nyt helpottanut, aivastelee vielä silloin tällöin ja painon saaminen nousuun on nyt tosi akuutti homma. Ruoka maistuu (muttei aivan niin hyvin kuin ennen) ja vettäkin juodaan itse pullosta. Lisäksi hän on jo kolmisen päivää kuikutellut minulle herkut mielessään, tämä on hyvä merkki. :) Sain hyviä vinkkejä kokeneemmilta marsuihmisiltä ja huomenna ollaan marsuguru-eläinlääkärin suosituksesta menossa hakemaan Irille vielä tehostepiikki antibiottia. Tästäkin kyselin kokeneemmilta marsuihmisiltä mielipidettä, vaikka itsellä jo valmiiksi olikin jo se kanta, että ollaan tehoste menossa ottamaan. Kotona jatkuu antibiotti vielä tämän viikon loppuun. On kyllä kullanarvoista kun on kaverina ihmisiä, jotka ovat minua paljon kokeneempia marsujen kanssa!

Ensin oman sairasteluni ja sitten Irin sairastelun alle on jäänyt muutamat postausaiheet tänne blogiinkin, täytyy niitä putkautella ilmoille kun sopiva hetki koittaa taas.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M