sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Tunnelmia ennen muuttoa ja uudistuneesta ulkoasusta

Heipä hei!

Joku voinee olla arvannutkin, että miun aivonystyrät on kansoittanut aika pitkälti MUUTTO, MUUTTO ja MUUTTO. Tälläi putkiaivo kun vielä olen niin en saa tuota aihetta suljettua pois pääkopastani ennen kuin prosessi on suoritettu, eli parisen viikkoa vielä. Tietääpähän mitä tuumia jos ei saa heti unta kun menee nukkumaan. :'D

Säästin nuo alla näkyvät kolme gerbiilikuvaa, jotka Iines otti käydessään täällä ja voisin ne nyt eetteriin pläjäyttää.

Tomera gerbumies Ilves seikkailee näissä.

Join päiväkahvin tänään istuen Ilveksen ja Leijonan terrarion edessä gerbujen puuhia tuijotellen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan äärimmäisen viihdyttävää katsella iloisenoloisen gerbiilin villiä heinän tai pahvinsilppuamista ja kaverinsa karvan putsausta. Ehkä jopa hieman meditatiivista vain ryystää kahvia ja tuijottaa sudittajien menoa. :)

Käydessämme tulevan asunnon näytössä olimme onneksi ottaneet työmiehen mittanauhan mukaan, eli sellaisen mikä ei tyssää johonkin 150senttiin niinkuin miun neuletyöpussukassa kulkeva versio. Miulla oli ihan ykkösenä mielessä saada mitat tulevasta eläinhuoneesta, muulla ei omalta osaltani juuri ollut väliä. Nyt olenkin sitten mittoja käyttäen tehnyt jo paperille suunnitelman mihin mahtuu mitäkin ja ainakin paperilla plääni vaikuttaa hyvältä, katsoo onko sitten käytäntö ihan erisfääreissä. :D

Vähän myös meinasi käydä omalta osaltani klassisesti kun tietenkin innostuin heti alkuun tuosta tulevasta muutosta ihan hirveästi. Minun kohdallani se tosiaan on sitten sitä, että on niin innoissaan että hyvä kun sukat pysyy jalassa pyörimiseltään (ja sydän hyräilee) ja olotila jatkuu aiheesta riippuen jonkinmoisen tovin. En ollutkaan niin "ehjässä kunnossa" kuin aiemmin jos olen jostain suuremmasta asiasta hihkunut, nyt kompuroinkin sitten "uuden asunnon alkuhuuman" laskettua "monttuun" ja piti pari päivää ihan vain levätä ja ottaa tosi relasti. Energiaa siis oli humpsahtanut ihan hirveä lasti ihan vain superinnoissaan olemiseen muutaman päivän ajan. :D Onneksi ei menty pitkän kaavan mukaan, eli monttu olisi ollut paljon pitkäkestoisempi, jotain eheytymistä sentään tapahtunut viimeisen vuoden aikana. Parempaan päin mennään. Huomaa vain kuinka on kolhuja tullut otettua vastaan viimevuosina aikamoisesti niin, että tasaisen vahvan pinnan sijaan voi olla joukossa myös paikattuja kohtia. Ne eivät ainakaan _vielä_ ole niin vahvistuneet, että pystyisivät täysin ehjästä menemään. Onkohan tämä joku aikuisuuden osa-alue myös, että tutustuu itseensä paremmin. Mene ja tiedä. :D Ihan hyvä tahti tuntuu olevan, että jokaisena päivänä tekee nyt vähän jotain muuttoa ajatellen, niin ei ole aivan niin älyttömän kaaoottista sitten kun aletaan Herra S:n kanssa kantamaan rompetta muuttoautoon.


Alkuviikosta menen moikkaamaan Maailman ihanaa Aidaa ja taidan lähteä tapaamisesta freessattujen tassujeni kanssa ainakin. Siitä lisää sitten kun kotiudun takaisinpäin.. Heinää käytiin Sen Naapurin Miehen (jatkossa häntä kutsun täällä "Herra S"ksi, koska hän ei ole naapuri enää kun yhteen muutetaan :D ) kanssa hakemassa tutulta hevostallilta ja yllätyin, että ihan ok-laatuisia paaleja pyydystettiin mukaan. Käytiin myös noukkimassa Rapunzelilta rehua eläimille, kevyt 20kg säkki Marsumenua ja pari muuta pienempää tarttuivat mukaan. Kyllä oli taas savotta pakastaa kaikki rehut ennen käyttöönottoa, onneksi nyt pystyi kannelliset ämpärit lykkäämään partsillekin pakastumaan. 


Joku saattoi huomatakin, että vaihdoin blogin yleisilmettä keltaisemmaksi ja vadelmaankin päin. Kyllästytti jo vaaleanpunainen ja tämä on tämä väistämätön "new year, new me"-hommeli, että uudistusta kaipailee monenlaista. Nifra erityisesti edustaa tuossa bannerikuvassa hyvin tomerana. :'D Kiitos Iines N. tosiaan bannerikuvastakin. Erityisen raflaava muutos on nuo putkahtaneet miljoona tunnistelinkkiä tuonne vasempaan palkkiin alareunaan. Sieltä voi nyt hakea postauksia aiheen perusteella, ja sen luulisi helpottavan blogin lukemista jos on vaikkapa kiinnostunut tietämään jostain aiheesta lisää vanhempia postauksia. Laitoin siis kaikkiin yli kahteensataan postaukseeni nyt nuo tunnisteet. Projektin suoritin irvistellen kolmessa erässä, onpahan nyt ainakin tehty. :D

Joku aivonystyrä oli leikkinyt luurillansa.. :D Sherlock Gaia ratkoo kaikki rikokset! 

 Oli huisin mukavaa käydä syömässä taas Haraldissa viikinkityyliin. Ooh nam. Miulla tuossa punajuurimiekka ja ukolla jotain hyvin lihaisaa. Samalla reissulla piipahdettiin nopsaan Stockan MAC-osastolla, miulle oli vihdoin kertynyt kuusi tyhjää heidän purnukkaansa ("back to MAC") ja niitä vastaanhan saa valitsemansa huulipunan. Ruby Woo, eli mattainen kylmä punainen lähti mukaani. :)

Tervajädeä (ooh nam)  ja Herra S:n räiskäleet. :D

-M

4 kommenttia:

 1. Ooh, eläinhuoneen suunnittelu olis tosi hauskaa! Kaikki ne mittaukset ja semmoset on mahtavia! Ymmärrän, että siinä voi vetokin loppua.
  Huomasin vasta, että Nifra seisoo tuossa bannerikuvassa ruokakupissa, jossa on vielä pellettiä: " Lisää ruokaa! "*Kätken nämä jäljellä olevat helmojen alle, niin kukaan ei huomaa, että jotain on vielä jäljellä..*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan innoissani aina suunnittelen paperille tuollaset asiat. Ja tulee toisaalta rauhallisempi mieli, että tietää jo mitä tekee sen eläinhuoneen suhteen. Ei tarvi ku kamat kantaa sisään oikeille paikoilleen. :)

   Nifra on niin mahtava tuossa bannerikuvassa. Gaian helmojen alle ois vikat pelletit hävinneetkin (elämän kevät kun hän on tuhti täti nykyään).. :'D Luottavainen hymy myös Nifralla, että kyllä varmasti herkkuja tippuu! <3

   Poista
 2. Mua ahdisti (ja ahdistaa kyllä vieläkin! >:D) ihan sairaasti nimenomaan se, että meidän muutto tapahtui semmoisellakin syklillä ja kiristetyllä aikataululla, etten ehtinyt uhrata pienintäkään ajatusta elukkahuoneen suunnittelemiselle. Tuo ja moni muu huone ovat juurikin sen näköisiä. Muutosta on nyt parisen viikkoa ja kaikki on yhä hujan hajan. Laitat jotain johonkin, niin menee pari päivää, kun saa todeta, ettei tuo ole käytännöllinen tai hyvä tuossa. Et voi ottaa sitä etkä tätä pois tuolta, kun muuten pakka menee ihan sekaisin ja tuo ei mennytkään tuonne, niin kuin oli aavistellut (se mitta! *prkl*) jne jne. Mulla on kaikki rompe tyyliin keskellä huonetta ja siitä olen sitten pikku hiljaa yrittänyt purkaa pakkaa. Vieläkin on kyllä niin paljon tehtävää, ettei tuolta kaaoksen keskeltä tohdi ottaa kuvia julkaistavaksi asti. Hitusen harmittaa myös se, että joidenkin seinien maalaamiset piti jättää tältä erää pois (noh.. ehkä sitten tulevana kesänä?), kun muutto pitikin suorittaa etuajassa.

  Otin tavoitteeksi, että tällä viikolla pistän paikat suurin piirtein kuosiin ja taulut sekä hyllyt seinille. Huomasin, että tässähän pitää lähteä ihan kehyskaupoillekin! :D Aina haaveillut, että saisi ne harvat sertilappuset kehyksiin ja esille, kuten myös kuvia ja ruusukkeita. Jotenkin sitä ei sisäistä, että nyt saa lyödä naulan mihin tahtoo ja niin paljon kuin sielu sietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, toi ois pahinta! Miekin NIIIIIN olisin pipo kireällä jos pitäis kiireessä muuttaa. Ylipäätään vihaan kiirettä ja muuttamista ja argh! :D

   Onnea tämän viikon proggigseen, toivottavasti saat mielenrauhan! :D <3

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M