sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Aikaisena syntymäpäivälahjana mökkivyöry ja messusaalis 17.4

Heips!

Voi kuulkaa. Olisin ollut niiin intona näitä saapuneista paketeista jos intoa ei olisi laannuttanut samana päivänä havaittu Rapsun silmä, muttei se ikävää ollut kuitenkaan laatikoita avata. Rapsun silmään saatiin dropit ja kun osaavalla marsutohtorilla oltiin käyty niin tohti keskittyä toviksi tähän materiapuoleen, laatikot kun samana päivänä olivat postissa tulleet perjantaina.

Tuo kallo on Herra S:n ostos paikallisen eläinkaupan akvaosastolta hamsujensa asumuksen päälliosaa koristamaan.IIIIK, mikä mökkivyöry! Tässä tosiaan oli kyseessä noin kuukautta ennakkoon saatu syntymäpäivälahja Herra S:ltä ja vyöryssä tuli samalla hänen hamsuilleen juoksulautanen, Carefreshiä ja mökki. Kyllä tuo mies tietää miten marsunaista hemmotellaan! :'D Sivusto jolta tilattiin oli itselleni uusi tuttavuus: www.zoopermarketti.fi. Käsittääkseni tanskalainen firma tämä, joka vasta hiljattain on suomenkielisen nettisaitin avannut. Siellä on ihana valikoima jyrsijöille mökkejä ja suurin osa on huomattavasti halvempiakin kuin suomessa olen myynnissä nähnyt. Jotkut yksittäiset tuotteet vain olivat kalliimpia tuolla kuin muualla näkemäni.

Oikealla kaksi isoa puumökkiä urosmarsuille, narulelu kanille heiteltäväksi ja kissanruoat hamsuille herkuiksi.

Kaksi isoa vaaleaa mökkiä marsuille aitaukseen, samoin iso pajutunneli ja muut olivatkin aika pitkälti hamsu/gerbukäyttöön. Nuo herkut eivät todella ole terveellisimmästä päästä, niitä annan vain hamsuille. Pöhköä että tuossa marsuillekin suunnatussa herkkutikkupussissa on ainesosissa mm. munaa ja jonkinmoista maitovalmistetta.

Gaialle kuntoiluvälineet!! :D Rakastavasti ollaan hihitelty, että nuo sopisivat Gaialle upeasti painonnostohommiin ja vatsalihaksia kehittelemään... :'D

Nämäkään mökit eivät sivulla olleet kuin 15e luokkaa/kappale ja pidin niiden ulkonäöstä niin, että pakko oli hommata.


Tuotetestaukseen:
Pajutunnelin tiesinkin heti olevan lemppari, rousk rousk!

Isoinkin marsu mahtui mukavasti mökkiin ja nuo ikkunarei'ät ovat turvallisen pienet ettei kukaan vaikkapa jäisi päästään jumiin.

Tirppakin piti tunnelista. :)

"Ai kuntoilua vai? Joo, en oo kiinnostunut." T. More-To-Love-Gaia *sydän*


Nefikin testasi mökin ja Gaia katsoi kateellisena vieressä. Oli varmaan itse juuri ajatellut mökkiin menevänsä. :D Ylipäätään noiden mökkien vaalea väri ja sileät pinnat miellyttävät minua kovasti, helpommat ovat puhdistaakin kuin "rosopuiset" kollegansa.

Herra S:n lihapullat saivat uusia juttuja myös. He asuvat minidunan pinta-alaa vastaavassa muovilaatikossa, jonka saimme pulleroiden mukana ystävältäni. Heille paketeista paljastui juoksulautanen, vaaleanpunainen Carefresh ja tuo kaksikerroksinen mökki, johon kummatkin mahtuvat sujahtamaan oviaukoista.

Ripa on King Kong! Tuo hänen argente veljensä on nimeltään Rape. Mies piti vanhat nimet vaikka minulla onkin yleensä tapana keksiä uudet nimet eläimille omistajuuden vaihduttua. :)

Katto ja koriste päälle ja on valmista!

"Häh?"

Freijakin sai tuon lelunsa ja hetken sitä jaksoi heitellä. :)

Käytiin tänään gerbukasvattajaystäväisen kanssa Messukeskuksessa lemmikki-/käsityömessuilla. Oltiin odotettu kovasti tarjontaa ja petyttiin aika lailla, ettei käsityöpuolellakaan tainnut olla kuin kolme kojua, jossa myytiin lankaa (pieniä kojuja). Eläinpuolella ei missään myyty mitään fiksuja marsuntarvikkeita! Tämä oli aikamoinen bummer, koska olin kovasti odottanut marsuntarviketarjontaa. :/ Outletin puolelta löysin tuon naamanpuhdistusmömmön ja ripsarin tosi edullisesti, tuo eläinshampoo on aikeissa saada kunnon laimennuksen ennen käyttöä (en tiedä lainkaan onko toimiva tuote, poistokorista tarttui mukaan ja marsunshampoo on loppunut kotona), korun löysin käsityömessujen yhdestä korukojusta, jossa eräs nainen oli itse tehnyt ihania kaikenmoisia herkkukorujakin ja tuon vironvillavyyhdin gerbukasviystäväiseni osti minulle erittäin ihanasti aikaisena syntymäpäivälahjana. Janne-kerät nappaantui mukaan kotimatkalla kun vielä käytiin Oulunkylän Lankamaailmassa. Ja tosiaan kiitos Herra S:lle, joka antoi Rapsulle kotosalla silmätippoja 3h välein minun ollessa päivän reissussa.


Tästä tuli uusi lempparini, raaakastan silmäaiheisia koruja! Onhan minulla vihreitä silmiä tuossa olkavarsitatuoinnissanikin. *sydän*


 -M

P.S Ja tosiaan Rapsun silmä voi koko ajan paremmin. :)

P.P.S Ainiin ja tapasin myös Karvaisten Naisten Kylän Leenin messuilla! Oli mukava jutella marsua. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M