maanantai 2. toukokuuta 2016

Eläinhuonekuvia ja siivouspäivän räpsyjä

Heippa!

Tällä kertaa siivouspäivän kuvia eläinhuoneesta. :)


 Puikula-Gaia puikuloi :D


 Gerbiileihin:

Heran pylly.

 Heran, Muumin ja Varpun asumus.

 Simpsakka Siksak-Silppuri on ihmeissään kun lappasin uutta kuiviketta terraan. (Tuo rikkinäinen ruukku on muuten hiottu, ei ole teräviä reunoja eikä liian pientä kulkuaukkoa pohjassa.)

 Rhean, Silppurin ja Suditusylitarkastajan koti.

Ilves, joka on saanut lisänimen "paksupoika" :D

 Hänen ja hoikkavartaloisemman veljensä Leijonan asumus.

Ilves edelleen.

Muihin:

 Kuvernööri-hiirimiehen yksiö. Hieman jotenkin omaan silmään vielä tylsähkö, täytyypi keksiä jotain lisää hänelle.

 Absoluuttinen Tosi-Dimangi asuu tässä terrassa. Juoksari on edelleenkin ostoslistalla ja koitan myös hänelle jotain lisää tuonne kehitellä.

Syrkkirouva itse. :D

 Cämpsypulleroni Aristokraattinen Aivonystyrä ja Aikamoinen Afrodite.

 Herra S:n cämpsypullerot Ripa ja Rape (mistä tietää että on uudet ruoat kupissa.. :'D). Kummassakin cämpsyasumuksessa vesipullo on kiinni katossa, siksi ei näy kuvissa.

 Toinen syrkkinaaraani, Sipsuttava Sydänlinko asuu näin. Edelleenkin tuo tummansininen möhkäle estää pääsyn aloitetulle reiälle pohjalaatikossa.. :D

"Että mikä oli?" T. Nifra kun ihmetteli siivoushurrikaania

Yleiskuvia:

 Aivonystyrä & Afrodite, Muumi ja kaverit, Kuvernööri ja alimpana Margadash Ilomieli, kiinariherrani. Hänkin on jo 2v!

 Katkis & Efeldon yllä, keskellä Dodi & Melchior (jotka kokivat parturoinnin kesätukkaan eilen) ja alla gerbu-urokset Ilves ja Leijona.

Herra S:n cämpsypullerot, Sydänlinko ja alla Rhea kamuineen. Tosi-Dimangi on vähän hassusti tuossa välissä terrarioineen alarivissä.


Käytiin lauantaina hakemassa Hankkijasta (entinen Agrimarket) kuiviketta, kokeilen nyt minäkin paljon ylistettyä "Agrimarketin" hamppukuiviketta sitten. Pakkaus on hyvin pleini ja kääremuovi tuntuu jytymmältä kuin Hemprefinen hamppupaaleissa, olisikohan vähemmän jyty ekologisempaa, en tiedä. Tämä uusi kuivike on mielestäni rakenteeltaan kovempaa ja sieltä puuttuu ne pienet hötöt, mistä hamsterit tekevät mielellään pesänsä ainakin tässä taloudessa. Toisaalta hinta onkin halvempi tuossa "Agrin" versiossa (10,60e/paali).. Pölyttömyydestä plussaa, tuo tosin tullessaan jokseenkin navettaisen mausteisen tuoksun. Paalin verran käytin tänään pikkujyrsijöille, erityisesti gerbiileille tätä, saa nähdä mitä me täällä tykkäämme tästä käytössä. Edelleen kyllä haikailen Hemprefinen paalien perään (resurssikysymys tosin ehkä). :D Harmittaa hieman, ettei Hemprefinen paalien noutopistettä ole vielä lähempänä täälläpäin, jotta niitä voisi itse noutaa saaden melkein samaan hintaan (itseasiassa 10cent halvemmalla!) kuin "Agrista".  Tässä kuva tästä minulle uudesta hampusta:

En oikein vielä tiedä pidänkö tästä. :D

-M

P.S Tutkin noita Hemprefinen noutopisteitä ja niitä onkin putkahdellut lisää! Espoosta ja Porvoostakin löytyy, täytyypä harkita. :)

10 kommenttia:

 1. Ihania postauksia sulla! Käy ihmeessä lukemassa mun kuikkujen blogia! Jatka samaan malliin!:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3 Linkkaatko miulle vielä siun blogin, en löytänyt sitä nimimerkkisi takaa :)

   Poista
  2. Oho! Jäi näköjään kirjoittamatta :D mutta tosiaan:
   Ikuisestiystavia.blogspot.com :)

   Poista
  3. Kiitos, liityin siun lukijaksi! :)

   Poista
 2. Puhtaat häkit on kyllä parhautta <3 Katsoin ensin että ompas marsulaumalla pieni heinätarjoilu kunnes vika kuva paljasti suuren heinätarjoilun taikiksien takana. Herkun näköistä! :)

  Piti myös vinkata että Porvoosta saattaa Hemprefinen hamppua saada, mutta näköjään sen olitkin jo itse huomannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo puhtaat häkit ja sitten onkin itse kävelevä pölypallero. Varsinkin jos jotain gerbujen terroja on tyhjennellyt ja uusia kuivikkeita laittanut. :D Totisesti ei ole pienet tarjoilut täällä, nykyään pidän vain pienempiä heinäkasoja aitauksen heinälootissa heinäseimien lisäksi kun on niitä silmäjuttuja ollut toheloivilla marsuilla.. Kiitos kun olit aikeissa vinkata! Ensi kerralla kuivikkeidenhommaukseen hyvin potentiaalinen on tuo Hemprefinen paalien nouto. :)

   Poista
 3. Kiva postaus!Tykkään näistä pitkistä!!:) Mun blogi on :Unelmastatuleetotta.blogspot.com
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olenkin siun blogia käynyt jo kurkkimassa, ihania marsuja sinulla. <3

   Poista
 4. Mun blogi on kuikuttavatmarsut.blokspot.fi
  Sori kun oon ano en jaksanu kirjautuu sisää

  VastaaPoista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M