maanantai 23. toukokuuta 2016

Hieman kuulumisia

Hei!

Kotvanen viimepostauksesta vierähtänyt. Ei ole vain ollut inspistä istua koneen äärellä tai mielessä on ollut aivan muuta. Muuten täällä on mennyt ihan hyvin, mutta Efeldon oli onnistunut taas viime torstaina saamaan heinänpätkän silmäänsä ja klinikkareissu siitäkin tuli. Kolme silmäpotilaskeissiä tänä vuonna jo, eipähän unohdu miten annetaan silmäpotilaalle kotihoitoa.. :) Lääkärikin totesi että on vain huonoa tuuria. Efeldon oli satuttanut taas saman silmänsä kuin helmikuussa, mutta onneksi tällä kertaa ei ollut ilmeisesti mennyt se niin pahasti kuin viimeksi. Paraneminen on tapahtunut suorastaan supervauhtia ja se onkin ollut helpottavaa. Siirryn nyt Efeldonin ja Katkiksen häkissä pehmeän syysheinän käyttöön. Viikonlopun aikana gerbiilirouva Varpu alkoi käyttäytyä yht'äkkiä hyvin agressiivisesti laumatovereitaan Muumia ja Heraa kohtaan ja veinkin Varpun sitten tutkittavaksi ja mahdollisia jakotoimenpiteitä varten kasvattajalleen. On aika todennäköistä, että Varpu on saanut riesakseen kasvaimen tai kystan, mutta varmuutta ei ole ainakaan minulle asti vielä kuulunut. Todella harmi tämä Varpun tapaus ja samaan aikaan vielä Efeldonin silmäjutut + muita elon mystisiä asioita niin pipoa on aavistus taas kiristellyt. Onneksi on Herra S, joka on osoittautunut parhaimmaksi mahdolliseksi ihmisurooksi mitä voi tälläinen marsueukko vierelleen toivoa. *sydän*

Ritari pellettejä mutustelemassa. Taisi olla ruokakipot pesussa.

Kyllähän asiat aina järjestyvät parhain päin kuitenkin, siihen on uskominen ja luottaminen. :) Täytyy taas rustailla kun on virkeämpi olotila niin tulee mukavempaa materiaaliakin tänne.

Mukavaa alkanutta viikkoa blogini lukijoille toivotellen,

M ja karvapyllyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M