sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kourallinen kuvia

Heip!

Täällä me ollaan edelleenkin. Vieläkin ollut kirjoitusinspis hukassa, mutta joskohan se sieltä jostain lomailemasta taas pian ilmestyy maisemiin. Kamerakaan ei ole oikein käsissä pysynyt viimeaikoina vaikka olisi ehkä  pitänyt, tässä kuitenkin parit napsitut fotot viimepäiviltä. 

 Tässä eräs aamu siivosin marsujen asumukset jo aikaisin ja Dodista se oli todella rankkaa. Heti köllähti puhtaisiin puruihin niin lötköksi lepäilemään, että piti ihan tarkistaa että toinen hengittää vielä. Aikaiset aamut eivät ole Dodin juttu. :D

 Kauhis oli näköjään saanut kuonoon joltain tytöltä kun naarmu on nenässä. Tirppa taustalla.

On muuten hirmuisen söpöä kun sunnuntaisin Herra S käyttää aina hetken siihen, että siivoaa campsyhamsujensa asumuksen. Hän tekee sen aina kovin perusteellisesti siirtäen Ripan ja Rapen ämpäriin siivouksen ajaksi tieltä pois ja miua kovasti aina ilostuttaa kuinka hän hamsupulleroidensa parasta ajattelee ja uusia sisustusratkaisujakin. Ei tosin olla kommelluksilta tässäkään hommassa vältytty, herra siivosi hamsujen asumusta ja kerran kippasi vahingossa likaiset kylpyhiekat kääppäreiden ruokaämpäriin vaikka roskis olisi ollut ihan vieressä. Hän erehtyi valkoisesta ämpäristä ja sitten kaivelikin likaiset hiekat pulleroiden ruokien joukosta.. Nauroin vieressä niin että hyvä etten laskenut alleni.. :'D

 Nifra ei yhtään tiedä kuka papanan oli kuvaan vääntänyt mukaan. :D

Ei mennyt ihan niinkuin Strömsöössä taas kun nukuin univelkoja pois viimeyönä ja se onkin ihan mukava juttu.. Ainoa vaan, että olin nukkunut aika kauan ilmeisesti käsivarteni päällä ja nyt 6h heräämisen jälkeenkin särkee kättä edelleen. Tekee huonoa sukkapuikkojen heilutteluille tälläiset univelkojen kuittailut. :'D

Rapsu ja Rapsun ilmeet. :D Rapsu on miun vanhin marsu, hän täytti juuri toukokuussa 3-vuotta. *sydän*

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

-M

8 kommenttia:

 1. Hei, olen miettinyt marsun hankkimista. Olen 14-vuotias ja käyn esim. Kesällä ja hiihtolomallla korkeintaan viikon jossain lomalla silloin täillöin. Mietin että voiko marsut jättää siksi aikaa kotiin jos joku käy päivittäin antamassa niille ruokaa ja juomista, mutta ei välttämättä muuta sitten tekisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Kuulostaa ihan ookoolta omaan korvaani, marsujen lomahoitajan kannattaa olla tottunut marsujen normaaliin käytökseen ja ohjeistettu hyvin, jotta huomaa sitten jos jotain on vialla ja osaa toimia sen mukaan. :) Marsuilla tärkein ruoan ja juoman jälkeen on lajitoverin seura, kyllä he pärjäävät loman ajan vaikka kävisikin joku tarkkasilmäinen heidät huoltamassa vain kerran päivässä. :)

   Poista
  2. Okei:) Kiitos vastauksesta:D

   Poista
 2. Moi! Miul ois sama kyssäri ko tuol toisella anolla. Mutta kaneista, et voiko net jättää loman ajaks sillee et niille käyää antaa ruoka+juoma?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip!

   Kaneilla taitaa korostua tuo liikunnantarve, toivottavasti ei joudu koko lomaa vain häkissä kykkimään ja mukavan lajitoverin seura on hyvästä myös jos kanikaveri sattuu olemaan. :) Samat jutut muuten kuin marsujen kanssa, hoitajan täytyy tietää miten normaalisti kyseinen kani käyttäytyy, jotta osaa toimia jos jokin on vialla ja tietenkin päivittäin tosiaan ruokien ja vesien laitto (jos pidempi loma niin siivousta myös). Näin ainakin itse asiasta ajattelen, plussaa myös jos osaa jonkinmoista ensiapua antaa hätätilassa, esim kanilla vatsavaivat tai vaikka heinänpätkä silmässä -> mahdollisuus viedä myös eläinlääkäriin (sama marsuillakin). Koskaan kun ei voi tietää, hyvä olla suunnitelmat kaikkeen. :)

   Poista
  2. Juu, näin mie aattelinkin:) kiitos nopeasta vastauksesta ja sun blogi on iha huippu;D

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M