perjantai 28. lokakuuta 2016

Hirnua!

Heippa!

Moni muistaakin, että olen haikaillen muistellut Hirnu-kuiviketta jo iät ja ajat siitä lähtien kun sitä lakattiin Agrimarketissa/Hankkijassa myymästä. Sain vinkin, että K-Maataloudessa myydään Hirnua vielä ja siitäkös riemu repesi kun hoksasin yhdenkin toimipisteen sijaitsevan kohtuullisen matkan päässä meiltä! Herra S tosi ystävällisesti lähti taas hullua marsueukkoa kuskaamaan kun haettiin ensin kolme paalia Hirnua ja sitten vielä paikallisesta eläinkaupasta aiemmintilaamani rehusäkki marsuille ja lisäkkeenä vielä kanille ja hamstereillekin Altrominia. Nifralle painonnousun tueksi myös hommasin uuden pussin Recovery Plussaa, parhaimmaksi itsetoteamaani tukiruokaa. Edellisestä pussista menikin loput tänään kun muruli mussutti menemään.

Toivottavasti Hirnu on säilyttänyt laatunsa! Olisi ihanaa kauhoa tuolta paalista samanmoista matskua kuin aiemmin on kokemuksena. :) Lisäksi tällä viikolla tuli pari paalia oikein hyvää tämän vuoden sadon heinää Lemmikkiexpressiltä, nyt on taas perustarpeita kotvaseksi karvapyllyillä!

Nifra on kyllä kirkkaasti fiksuin marsu kaikista noista muista hirmuhallitsijoistani. Nifra heti havaitsee kaikki tapahtumat ja hoksasi uuden pellettisäkin tulleen huoneistoon kauan ennen muita! :D Tuossa onkin tyhjä tukipuurolautanen kun jäi aitaukseen muiden tiskattavaksi Nifran syötyä ensin niin paljon kuin halusi. Pellettimaistiaiset jäivät saamatta (onhan päivän pellettiannos jo syöty aikaa sitten) ja säkki meni pakastimeen varmuuden vuoksi ainakin muutamaksi päiväksi.

En oikein tiedä pitäisikö olla nolostunut, huvittunut vai suivaantunut kun noita paaleja kotiinkantaessani seinänaapurimme lapsia tuli rappukäytävään (ilmeisesti olivat jonnekin menossa juuri samaan aikaan), mutta he jäivät tuijottamaan suu auki tekemisiäni kunnes saatiin kaikki kolme paalia ja useampi muu kassi sisälle kannettua ja ovi kiinni. Tuli ihan sellainen olo, että olisin joku sirkuseläin.. :D Mutta toisaalta jos ajattelee niin en usko näiden lasten koskaan nähneen ensinnäkään 25kg purupaalia ja sitä kuinka ihmeessä joku voisi kerrostaloasunnossa tarvita sellaisia. Kerran muistelen heille vastanneeni kysymykseen "Mitä eläimiä teillä on?" (viitaten "huoneistossa lemmikkieläimiä"-tarraan ovessamme) "Marsuja". Lieneekö sitten jäänyt tämä mieleen saatikka onko käsitystä millaisia marsut ovat. :D Oli kyllä vähän vaivaantunut olo kun ihmisenalut oikein rivissä olivat tuijottaneet suu auki kaikki kun kanniskelin paaleja kotiin.. Vähän vastaava olotila kuin silloin kerran postisedän erikoisen tempauksen jäljiltä, tässä linkki siihen jos joku haluaa muistella mikä olikaan kyseessä. :D

Täytyy raportoida tänne seuraavan siivoushärdellin yhteydessä onko Hirnu vielä niin hyvää kuin muistelin..

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M