lauantai 15. lokakuuta 2016

Rapsu parrasvaloissa ja muita kuulumisia

 Heips!

Eilen tuumin etten ole hetkeen taas tänne päivittänyt. Seuraava ajatus oli, ettei oikein ole tullut tuoreita kuviakaan räpsittyä ja ei siinä muu auttanut kuin ryhtyä tuumasta  toimeen. Lähestyin eläinhuonetta ikivanha pokkari hyppysissäni ajatellen "jos mä nyt pari kivaa kuvaa saisin.." ja lopputulos olikin aika kaaoottinen. :D Kuvissa on mukana feattaamassa myös 15min papanat, siivouksesta ei ollut kuin varttitunti. :D

Saatoin olla syönyt juuri banaanin ja vainukoiralauma kyllä huomasi sen tultuani kuikuilemaan aitauksen äärelle.. :D

Rapsua rapsututti. Esimerkiksi tälläiset liikehdinnät olivat haasteellisia selän leikkaushaavan paranemiselle. Ei mikään ihme, että useampi viikko meni. Leikkauksesta on nyt hiukan reipas kuukausi ja Rapsun selkä on aika lailla jo normalisoitunut, mitä nyt arpi näkyy jos takaisinkasvaneita karvoja hieman lakoaa pois tieltä.

"Nappaan pari kivaa kuvaa.." Joo kyllä vain.. :D

Rapsu on kyllä niin persoonallinen mussukka. Ikää hänellä on jo 3 vuotta ja 5 kuukautta.

"Ettei sulla kuitenkin ois sitä banaania vielä lisää? ...Kaverin puolesta kysyn."

Marsut olivat viimeaikoina keksineet alkaa huutaa jopa niinkin aikaisin kuin klo 03.30 aamupellettejään, normaalisti kun meillä herätään arkena vasta klo 04.50. En tiedä mikä tuossa oli takana, ehkä ikkunasta tulee verhon läpi silloin jotain valoa, ulkona on kyllä erilaisia valaistusjuttuja mistä joku saattaa silloin mennä päälle ja näkyä verhonkin läpi. Minä sitten kilttinä hulluna marsueukkona olen mennyt ne antamaan ennen kuin naapurit moiseen möykkään heräävät, en tiedä josko ylä- tai alakertaan kuuluu kuikutus ja kuinka hyvin. Ei kukaan tahdo aamuyöstä herätä naapureiden mökäämiseen. :D Tähän asiaan tuli jokseenkin toimiva ratkaisu siitä, että kävin parin päivän reissulla äitini luona Herra S:n jäätyä eläintenhoitajaksi kotiin. Hän tosiaan on sikeäunisempi eikä todella ollut noussut ennen sitä klo 04.50 sängystä (kuulemma ainoa poikkeus olisi ollut jos olisi iskenyt vatsatauti :'D) ja possut joutuivat väkisin odottamaan aamutarjoiluaan sinne asti. Tough love! Kyselin mieheltä mitenkä täällä aamut menivät poissaollessani ja hän totesi minun vain hemmotelleen possut piloille. Vähän kuikutusta niin hullu marsueukko jo kipittää tukka pystyssä suoraan sängystä syöttämään possulaumaa. :D Nykyisin tyypit huutelevat pelletinhimoissaan vasta maltillisesti siinä puoli viiden jälkeen. Olen kyllä sellainen murehtija (niinkuin tässä tapauksessa "omg entä jos naapurit heräävät"), toisin kuin tuolla miehellä on ehkä hieman käytännöllisempi ote asioihin. :D Poissaollessani Freija ei ollut yhtenä päivänä päässyt normaaliin tyyliin (aamusta iltaan) aitauksestaan koko parvekkeelle liikkumaan, vaan oli joutunut tyytymään myöhäisestä iltapäivästä iltaan. Oli kuulemma ollut aikamoinen karvahelmainen (karvanvaihto on hurja nyt) kiukkupussi vastassa kun vähän reilun muutaman tunnin jälkeen piti jo palata aitaukseeen. Pörinät ja murinat olivat ilmoilla ja Herra S:llä oli hieman tekemistä. :D

Käkkäräviiksi-Nefi pitää lymyilystä. On aina aikamoinen hitti aitauksessa kuikkupehvojen keskuudessa täällä jos on joku pyyhekasa tai muu johon voi mennä lymyilemään.

Ja arvatkaa kuka huomasi kaupan vihanneshyllyillä kookospähkinöitä nähdessään ajattelevansa "Hmm, tuosta saisi kivan mökin kesyhiirelle..". Havahduin mietteistäni viereisen vihanneshyllyn kurkku kädessäni ja totesin, että "apuaaaaa...".. :D Jollain on kuin onkin hiirikuume tullut takaisin.. Olen myös paljon nähnyt unia viimeaikoina erilaisista eläimistä ja aamuisin olen ollut monesti ihan tötteröö herätessäni. Edesmenneen kesyhiiriurokseni Kuvernööri Kolossaali-Kastanjan asumuskin on tyhjillään edelleen, terran juuri tunkaisin jemekseen marsujen aitauksen alle odottamaan sitä päivää kun joskus on taas sille tarve.

"Otan myös vastaan muitakin herkkuja!"

Blogissa on ollut viimeaikoina hiljaisempaa aivojeni pörrättyä intensiivisesti muiden asioiden parissa. 1-2kk päästä pitäisi alkaa tapahtua ja nimenomaan myönteisiä ja energisiä asioita. Näistä lisää sitten ajankohtaisesti. :)

"Ai eikö ole vai? *miedosti pöyristynyt* " 

Meillä muuten meni myös marsujen, hamsterien, gerbujen ja kanin pelletti vaihtoon. Nykyään täällä syödään Altrominia, jota käyn noukkimassa paikallisesta eläinkaupasta. Vähän vielä täytyy tuumia tarkemmin tuota gerbujen ja kääppäreiden sapuskaa. Heinää on ollut nyt aika haastavaa myös löytää hyvänä huonon heinäsatokesän tiimoilta. Pari pv sitten sain hyppysiini Lemmikkiexpressiltä tilaamani heinäpaalin (hyvälaatuisen paaliheinän toivossa olen monenlaisia paikkoja nyt miettinyt mistä hommaisin) ja ilostuin kovasti kyseisen paalin paljastuttua todella hyväksi, on vieläpä tämän vuoden satoa. Sieltä taidan useammankin paalin tilata piakkoin.

Kuulin villiä huhua, että Herra S on tänään viemässä minua ulkoilemaan Helsinkiin, ihanaa potea välillä asukriisiä ja pohtia tukka- ja meikkivalintoja. Meilläkin on pian ensimmäinen vuosipäivä ja olen kyllä äärimmäisen onnellinen tuosta ajoittaisesta spontaanista vokaalisesta Tarzanista ja erilaisten Meri-aiheisten lorujen lurittajasta. Juuri sopivan erikoinen, huumorintajuinen ja muutenkin täydellinen mies minulle. :D Jopa kuningatar Freijakin on Herra S:n hyväksynyt kaverikseen paremmin kuin minut (mitä nyt kerran Herra S:ää puraisi pehvasta). :'D

-M

4 kommenttia:

 1. Oli mukava taas lukea murmeleiden kuulumisista. Hiirikuume on vakava asia ja siihen on ainoastaan yksi hoitokeino ;) Täälläkin kuumeillaan kun ensimmäinen 'roiske'-pentue (splashed) pitäisi syntyä viikonlopun aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun kommentoit! :) Voihan hiirikuume. Tekisi mieli haalia kaiken maailman virikkeitä ja kiipeilyjuttuja, mutta sitten toisaalta tuumii ettei nyt tällä hetkellä ole hiiriäkään. :DD Onnea siulle poikueen kanssa! Varmasti tosi "ikävää" päästä katsomaan nakkien kasvua. <3

   Poista
 2. Kuulostaa vakavalle :'D Pikkurouva näyttää siltä ettei sieltä mitään hiiriä tule vaan norsulauma C: Käytöksen perusteella tämän yön aikana saattaa tulla pesään nakkikasa.

  VastaaPoista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M