lauantai 22. lokakuuta 2016

Kuvia ja kuulumisia jälleen. :)

Heip!

Pari päivää sitten napsin hieman kuvia. Katsotaan mitä kameraan tarrautui.. :)

Aika velmunnäköinen Margadash Ilomieli vesikipolla. :D Ulkoisesti vanha herra on säilynyt ihan samannäköisenä vaikka ikää onkin jo 2,5v!

Täytyy katsoa joku toimivampi heinälaatikkoratkaisu tähän, ikävä tuo sängynaluslaatikkojen reunavuori tuossa keskellä. Siinä on muuten kankaita turvallisuussyistä ettei kenelläkään jää vahingossa varpaita laatikkojen väliin tai muuta. Perus tehdashäkit ovat pois laskuista kun ovat niin epäkäytännöllisen kokoisia tarkoitukseeni, ehkä tässä vielä keksin jotain passelimpaa..

Nifran papanat ovat oikein hyvänlaisia vaikka neiti onkin höseltänyt niin ettei ole oikein ehtinyt syömään tarpeeksi omasta mielestäni. Edelleenkin sellainen 70g olisi hyvä saada hänelle lisää. Juuri tuossa äsken aamukahvia hörpin Nifra, pellettikasa ja vihanneksenpalanen sylissäni ja toinen mussutti oikein antaumuksella. :)

Vähän muutin järjestystäkin kun siirsin jo tovi sitten tyhjäksijääneen hiiriterran marsujen aitauksen alle jemmaan. Kuulin villiä huhua, että mennään lähiaikoina K-Maatalouteen hakemaan Hirnu-kuiviketta!! En malta odottaa, se on tähän mennessä ollut miun aivan ehdoton lempparipuru jota jo aikaa sitten lakattiin myymästä Hankkijassa, josta yleensä ollaan purut haettu. Varmaan halailen niitä Hirnupaaleja sitten onnesta soikeana. :'D Minä kun en pidä tuosta Pölkystä yhtään.  Ainiin tuolla marsupoikien häkeissä on uutena nuo Ikean vihreät lastenjakkarat, samoin Sydänlinko-hamsulla on tuolla häkissään puinen viinipulloteline helpottamassa Tarzanina heilumista. Nämä irtaimistot löytyivät Lempäälän kirpputoreilta kun kävin tovi sitten äidin luona kääntymässä.

"Oisko herkkui?" Nifra on aina siellä missä tapahtuu ja paljon ennen kuin muut kuikkupehvat edes huomaavat mitään. :D Tuo Nalle Puh-aiheinen pussilakana on kyllä lempparini kaikista marsujen tekstiileistäni. Pussilakana on todella vanha, peräisin muistaakseni omasta lapsuudestani. Siinä on jo pari reikääkin kulunut, mutta kuosi on niin mukavan värikäs kuikkupehvoille, että saa kyllä useampi reikä tulla vielä lisääkin ennen kuin pois olen sitä heittämässä. :D

Siivoushurrikaanin jälkeistä tunnelmaa. Ritarikin parkkeerasi tyynyn päälle itsensä, mikä on hieman poikkeavaa hänen normaalisti mennessä jonnekkin piiloon.

Tässä yksi ratkaisu miten saan vain Nifralle annettua tukipuuroa (Recovery Plussaa) painonnousun tukemiseksi. Eli tälläisen pienen taikishäkkyrän lasken aitauksen sisään, Nifra sinne tukipuurolautasen kanssa ja hän mussuttaa autuaana muiden ollessa tosi kateellisia vieressä. :D Tuo kavereiden kateellisuus lisää vain ruokahalua ja on toimiva lisämauste tässä puurotarjoilussa. "Lälläslää.."

Rapsun nenä erityisesti on kyllä kuvauksellinen. Tai jotenkin aina silloin läsnä kun on kamera kädessä. Ei minulla muut marsut kyllä nenäile näin paljoa. :D Rapsu on tuollainen persoonallinen höppänä. *sydän*

"Ooooo!" T. Ritari

Eilenkin täällä kävi kahvivieras ja oli mukavaa päästä kertoilemaan näistä eri eläimistä ja vastailemaan hyviin kysymyksiin. Marsujen erilaisia turkkejakin siliteltiin (esimerkkeinä Nefi, Nifra, Kauhis, Ritari ja Yamsukin). Kääppäritkin aiheuttivat ihastusta kun parsakaalitarjoilun yhteydessä tulivat oikein tyytyväisinä näytille mussuttamaan kyseistä vihannespalasta. Gerbuneidit Muumi ja Herakin tulivat vierasta moikkaamaan oikein sievästi, olin suorastaan yllättynyt. :D Marsuistakin huomasi monesta, että tuntuivat tietävän milloin heistä puhuttiin kun tulivat ihan hollille. Esimerkkinä Kauhis, jonka kastraatiotarinaa kerroin ja herra tulikin kuikuamaan meidän viereen heinäpisteelle niinkuin tietäisi hänestä puhuttavan. :)

 
Dodi-marsun kanssa keksittiin koiruuksia toissailtana. Halusin aiheuttaa ihmetystä possuille ja illalla jo askartelin tulevan aamun pelletit vessapaperirullalelujen sisään (kuvat kännykällä otettuja). Kyllä oli vipinää kun seuraavana aamuna tyypit saivat normitarjoilun sijaan kasan tuollaisia leluja, jossa oli pelletit sisällä. :D Dodi auttoi askartelussa... Tai ainakin helpotti urakkaani kun söi suoraan kuormasta. :'D Tuossa kauhassa oli pellettejä mitä sitten laittelin tuollaisiin leluihin sisään. Dodi oli ihan mukana tässä suunnitelmassa. :D

Ystävä oli tulossa kahville ja lähetin ennakkoon kuvaterkkuja hänelle, että täällä odoteltiin. Hassu ilme sattui Gaialle kun tuolla taustalla lymyää, harmi että kuvan laatu on luokkaa "kännykkä". :D

En kyllä malttaisi odottaa mitä kaikkea kivaa minun polullani onkaan vielä vastassa tänä vuonna! Ihanaa kun tietää myönteisiä muutoksia olevan tulossa eikä mene enää kauaakaan. Aivan mahtava olo kun mielikin on virkistynyt ja käynnistynyt jollain ihan uudella vaihteella. :)

Taitaa tänään olla manipedipäivä kuikuille, josko muistaisin kameraa pitää hollilla tekemisen tiimellyksessäkin.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M