tiistai 24. tammikuuta 2017

Uusien hamstereiden nimet

Heippa hei!

Hieman oli tässä tahatonta taukoa blogeiluista. Viimeisen viikon olen vetreytellyt aivan tuhannenjumiin mennyttä hartiaani, onneksi nyt vaikuttaa jo paremmalta. Oli kunnon säikäytys kun olin viikko sitten useammalla ihan arkisella asialla aiheuttanut sen, että seuraavana aamuna oli yläselkä/lapa/hartia niin kipeä, että todellakin oli ambulanssinkin tilaus jo mielessä (ensimmäinen kerta koskaan). Kipu vielä alkuun tuntui olevan lamauttava ja selkärangan huitteilla ja pelkäsin kovasti kaiken maailman välilevyongelmia.. Onneksi sain kotikonstein tilanteen rauhoittumaan ja pian kipu siirtyikin enemmän lapaa kohti (todennäköisesti useampi lihas ja niiden kiinnityskohta mennyt solmuun) ja tänään on ensimmäinen päivä kun en herännyt särkyyn. :) Jumppajutut on jo suunnitteilla jatkoa ajatellen, ettei uudestaan menisi juntturaan.

"Haloo?"

Tosiaan kuumeisesti olen tuumiskellut näille kahdelle uudelle hamsterille nimiä. Joku joskus kysyikin miten oikein aina päädyn valitsemiini nimiin ja en oikein osaa sitä tarkalleen selittää. Hetken seurailen lemmikin käytöstä, millainen luonne hänellä on ja usein tässä vaiheessa mieleeni putkahtaa jo vähintään nimen ensimmäinen kirjain tai tavu. Siitä lähtee sitten muodostumaan nimen loppuosakin ja se muovautuu kunnes tuntuu oikealta.

Voi tuo satiiniturkkinen höpsö tuolla taustalla.. *sydän*

"Mä niin kuljen tästä.."

"Ai, eiks ne pähkinät olleetkaan täällä laatikossa.."


Nimiksi näille mussukoille valikoitui Vipeltävä Vilinusaurus ja satiiniturkkinen höpsö on Tangervo Taajama-Korva.

Kyllä on niin onnellisen näköinen hamsteri mantelin kimpussa ettei mitään rajaa. :D Oli ihan pakko tovi sitten kaupasta tuoda näille söppänille pähkinäterveisiä. Mantelin kanssa tässä siis Tangervo Taajama-Korva.

Nifran mielestä hänenkin masunsa olisi kaivannut herkkuja. Kovasti.

Tässä kuvassa vielä juoksupyörä uupuu, se on to do -listalla puhdistusta varten..

Uskoisin, että seuraavaksi tulisi postausta lemmikkieläinteni uusista tarvikkeista viimeisen kuukauden ajalta. Sitä siis luvassa..

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M