torstai 6. maaliskuuta 2014

Epätarkkoja kuvia Miss Karvahousun laahuksesta.

Heipsan,

Nefistä on kansa toivonut enemmän kuvia ja taitaa olla syynä hänen pyllykarvojensa jatkuva mainitsemiseni. :D Hän tuossa yksi päivä hieman kolautti tassuaan ja seurattiin tilannetta laittamalla hänet hetkeksi kävelemään lattialle, onneksi kinttuun ei jäänyt ongelmia. Tästä erikoishäppeningistä johtuen hän sattui olemaan hollilla niin räpsin muutaman laittoman epätarkan kuvan.


Ei nyt hirveän tarkasti näkynyt koko komeus, mutta siellä ne kuitenkin ovat. :D

Olemme pohtineet Spartalaisen kanssa kovasti sopivaa marsulaumajärjestelyä noissa "uusissa" häkkihässäköissä, ja kokeilun ja pohdinnan kautta päädyimme seuraavaan:

Yläkerta: Rapsu, Gaia ja Orava
Rapsu selvästi pomo kokonsa ja ikänsä puolesta, ei ongelmia ja on rauhallista. Oravan asema on arkuutensa puolesta alimpana laumassa. Tosin hänkin jatkuvasti vilkastuu vain enemmän. :)

Alakerta: Nefi, Nifra ja Yamaha
Alkuhässäkän jälkeen on rauhallista, Yamaha on hierarkiassa alimpana ja täten pysyy rauhallisena, pomona oleminen ei hänelle kokemustemme perusteella sovi pidemmän päälle. Nefi on pomo.

Isäni tulee käymään viikonloppuna kahvilla pitkästä aikaa ja hän näkee ensimmäistä kertaa tämän meille ilmestyneen eläintarhan, saa nähdä millainen on hänen ilmeensä kun paikalle saapuu.. :D

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M