tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tilaus Zooplussaan marsujen osalta.


Heips,

miusta tuntuu, että postisetä hiukan virnuili miulle kun melkein pompin paikallani kun piti allekirjoittaa sitä, tätä ja tuota jotta saa hyppysiin laatikkonsa. :D


Tennari yrittää epätoivoisesti havainnollistaa, kuinka suuret lootat on kyseessä. N. 30kg/kipale. Loota siis, ei tennari. :DJa voihan huokaus, bloggeri halusi kääntää tämän kuvan väärin päin. Noh, kyllä tuosta selvän saa - kyseessä kaikki saapuneet tuotteet niin marsuille - kuin gerbiileillekkin.
Marsuille ruokaa 2 x 3kg säkillistä Greenwoodsia, 7 x 1kg pussia Vilmietä (tosi alhainen kalsiumprosentti, ei ehkä hienointa kaviaaria mutta taitaa ajaa asiansa) ja 1,25kg Grainless Compleattia.  Sitten oli vielä jäljellä olleet about 900g Oxbown Youngia ja kauraa sattui olemaan myös n. 1kg. Nämä kaikki sekoitin keskenään kahteen kuivamuonansäilytyspöttöön, yksi vetää maksimissaan ilmeisesti 10kg. Monipuolinen syötävä nimenomaan oli hakusessa ja sitä nuo kuikut nyt saavat kun on sekaisin vaikka ja mitä. Lisäksi tuollaisia suht terveellisiä herkkutikkuja, joita olen nähnyt vain tuolla saitilla. :) Isompi pajutunneli, kuljetusboksi ja isompi juomapullo tulivat vielä noille kuikkumonstereille.

Pistin noihin säilytyspönttöihin muovipussit vielä eristeeksi koska itse pöntöt haisivat jokseenkin uudelta niin en tahtonut sitä hajua myös sapuskaan.
Tuo vanha kahviboksi on se, jota sitten hiplailen joka päivä pellettiannosta kuikuille laittaessani, annostelen ruokalusikalla. Kauraa tuossa vaikuttaisi enemmän olevan kuvan perusteella kuin onkaan, sattuu vaan sitä olemaan tuossa pinnassa tehokkaasti.

Tesmaankin tuota hamppukuiviketta seuraavan kerran marsujen häkit siivotessani, suunnitelmissa olisi sekoittaa sitä Mörttiin ja saada mahdollisimman pölytön mutta tehokas kuivikeratkaisu, katsotaan kuinka käytännössä lähtee toimimaan. :)

Hamppukuiviketta ämpäriin siirrettynä, gerbiilit saivat jo kokeiluun tätä.

Taidan tehdä erillisen postauksen gerbiilijutuista.

-M

2 kommenttia:

  1. Hitsit kun itsekkin raaskisi ostaa ja tilailla kaikkea kivaa marsuille :) Täällä vaan on jo sen verran marsukamaa etten tiedä minne niitä saisi enää laitettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä luultavimmin miulla on tuo vaihe edessä myös, mie en ole hamstrannut marsuille rompetta kuin vasta viime syksystä lähtien. :D

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M