sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Muutoksia blogissa!

Heip!

Pitkään kutkutellut uudistaa blogia jonkin verran ja päädyinkin nyt tekemään nuo erikseen avattavat kategoriat tuohon yläpalkin alle. Poistin marsujen yksittäiskuvat tuosta kyljestä ja täten selaus olisi ehkä yksinkertaisempaa. Tällä hetkellä on rustattuna kuvien kera perustiedot marsuista ja gerbuistani noissa uusissa kategorioissa, mutta tarkoitus saada pian tehtyä myös hamsuista, hiirestä ja kanista omansa. Lisäksi Karvaisten naisten kylän ihanan Leenin inspiroimana ajattelin myös kirjoittaa eläimistäni yksityiskohtaisemmin kuvaukset, persoonasta ja muusta. Katsotaan kun tässä saan naputeltua, josko tehoaisi tuo vielä valmistuva kahvi... :D

Aikalailla harmittanut itseäni kun blogin sisältö on viimeaikoina ollut hyvin vaihtelevaa laadultaan, kun tietenkin sitä haluaisi tehdä asiat kunnolla. Täällä me kaikki voidaan hyvin ja näytetään kansainvälisiä käsi/tassumerkkejä helteelle.

Tuleeko kenelläkään mieleen ideoita tuon kategoria-aiheen tiimoilta? :)

Toivottavasti joku jossain viettää virkeämpää sunnuntaita kuin minä, varmasti etanakin voittaisi miut maratonilla nyt. x)

-M

2 kommenttia:

 1. Oi mut oikein kreditoitiin <3! Ei kyl tarvis, mutta kiitos :).
  Luonnekuvaukset on kivoja, kahvin voimalla eteenpäin ;)! Ite oon nyt kesällä tosi laiska istumaan koneen ääressä ja päivittämään blogia, ei jotenkin vaan jaksais, että iso peukku kun joku jaksaa sitä tehdä. Jeejee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kesällä on aika hitaanlaista tuo koneella naputtelu aika usein. :) Kiitos siulle! <3

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M