lauantai 3. lokakuuta 2015

Hamsteri Luna ja gerbiili Rhea uusissa asumuksissaan :)

Heips!

Olen kartoitellut Rhealle kavereita nyt kun Nyks aiemmin tällä viikolla nukkui pois. Sopivia kavereita on mahdollisesti tulossa vielä loppuvuodesta eräällä kasvattajalla ja siksi aikaa ajattelin mummelihamsu Lunalle antaa käyttöön tuon naarasgerbuilla olleen reilun metrin terran, Luna kun on lähes aina minulla ollessaan asunut vain 80 x 40 terrassa. Toistaiseksi yksinäinen, mutta tosi pirteä ja touhukas gerbu Rhea asuu nyt Lunan vanhassa, pienemmässä terrassa. 

 Luna ehti torkahtaa jo kun oli kuljetuskopassa valmistellessani terravaihtareita. Unikorvat *sydän*

Lunan uusi kämppä. Tietenkin ennen eläinten asumuksiin muuttoa putsasin terrat, jos joku miettii. Nyt ei juuri ollut hirveästi pahveja, mutta eiköhän tuolla kuitenkin Terminaattorimummeli-Luna viihdy ihan hyvin. Luna tosiaan täyttää joulupäivänä 2v.

 Nuo sipsituubit ovat näppäriä kun leikkaa pohjan pois ja saa folion revittyä sisältä pois. :)

 "Hmmm?"

 Laitoin Stuartin häkin terran päälle, missä se aiemminkin on ollut ja Luna ihmetteli saatuaan yläkertaan naapurin. Stuartin häkin ja Lunan terran välissä on paksuja kirjoja, jotka takaavat ilmanvaihdon myös Lunalle.

 Ei mikään ihan pieni tsirbula... Luna on rakenteeltaan huomattavasti suurempi kuin pappahamsteri Stuart koskaan. Tietenkin tuo pitkäkarvaisuus myös vaikuttaa, mutta viimeksi kun mittasin on myös painoeroa noin 100g heillä!

 Toipilas Nifra ottaa lepoa. Hyvin hän on tänäänkin syönyt vaikka eilen hampaita operoitiinkin, aivan tuhatta ja sataa tulee vihannesapajille kun tarjoilu edes kuulostaa olevan tulossa. :)

 Rhea nyt tuossa 80 x 40 terrassa. Purut ovat otettu vanhasta asumuksestaan, jotta hajut eivät kuitenkaan vaihtuisi ja kenties vähän vielä noissa tuoksuu kaveriltakin. Purujen alla ja seassa on runsaasti pahvijuttuja, yksi pajusilta ja lisäksi heinää ja vessapaperia tekemisenä.Tässä vielä vinkkeli kuva tältä päivältä aitaukseen liittyen. Täytyypi kehitellä ensi viikon loppupuolella jonkinlainen jatkopala tuohon kun Kauhiskin muuttaa laumanjatkeeksi. Odotan todellakin innolla että tuo machomään saa seuraa, toivottavasti ei kauhean kovin vaan ota pataansa jos liikaa tyttöjä ahdistelee. :D Täytyy olla kameran kanssa sitten heilumassa jos jotain säädyllistä materiaalia saisi ja aikeissani on selostaa tapahtumia kuin Mertaranta ikään. :)

-M

4 kommenttia:

 1. Blogini syysarvonta on nyt päättynyt ja tälläkertaa palkinto lähtee sinulle, onnea! Laitatko mulle sähköpostia osoitteeseen mimmi.haapala@netikka.fi niin saadaan paketti perille :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jummi jammi, kiitos! :D Miepä pistän sähköpostia.. <3

   Poista
 2. Nyyh, sun Luna näyttää ihan mun Viililtä :) mulla oli aikoinaan maailman pehmein ja pyörein hamsteri nimeltä Viili. Hyväluonteinen kun mikä. Tunnen itteni vähän surkuksi vieläkin ku ajattelen sitä kaveria. Oijoi. Ois pitäny viihdyttää sitä enempi, eli yli kolmevuotiaaksi se papparainen :D mikä on tämä lemmikkikuume

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeeeeen tiedä mistään lemmikkikuumeesta.... *viheltelee viattomasti*

   :D

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M