torstai 8. lokakuuta 2015

Tunnelmia varoajan loppusuoralta

 Heips!

Täällä mietin itsekin jo malttamattomana, että pian pääsee Macho-Kauhis typyjen luo asumaan. Nyt on tänään kulunut 3vk kastraatioleikkauksesta ja tässä vielä päivän-pari tuumin tuon tyttöjen aitauksen laajennusta kunnes pääsevät kaikki samaan syssyyn.

 Porkkanaa parrassa *sydän*

Muru on kyllä parantunut leikkauksesta niin upeasti, etten olisi parempaa voinut toivoa! Leikkaushaavojen kohdalla on enää tasaisenväristä, sileää ihoa ja edelleenkin ollaan ihan rotevassa kokoluokassa. Ainoa ero minkä huomaa on, että Kauhiksen papanat muistuttavat nykyään tyttöjen papanoita ennemmin kuin urosten lenkkimakkarapapanoita! :D

Hiukka hölmistynyt ilme Lunalla. Hän on viihtynyt erittäin mainiosti tuolla isommassa terrassaan, kyllä oikein itseänikin ilostuttaa kun toinen on niin tyytyväinen.

 Kauhis on tuollainen halittava herrasmies. Aina ollut todella mukava ihmistä kohtaan, vaikkei muista marsu-uroksista ole perustanutkaan. *sydän*

Stuart the pappahamsteri! Tässä kuussa tulee 2v mittariin. *sydän*


"Pian..." *katselee kaihoisasti tyttöjen suuntaan*

 -M

P.S Voitin muuten yllättäen Kaunis Kaaos -blogissa arvonnan ja sain sen seurauksena herkkukorviksia, nams! Mukava että tälläistä pientä piristystäkin tapahtui. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M