tiistai 20. lokakuuta 2015

Kaverikuvia

Heip.

Täällä on meno rauhottunut huomattavasti. Nyt tuolla laumassa jo sanoisin vallitsevan normaalin järjestyksen ja jonkinlaisen harmoniankin. Kauhis huristelee välillä hieman tytöille kyllä (ettei taito pääse ruostumaan), mutta se on jo tosi rauhallista verrattuna siihen kun macholla oli pää ihan sekaisin päästessään laumaan asumaan (ja senhän toki ymmärtääkin). Kaikkiaan meni viikko tilanteen rauhoittumiseen. 

Tässä kaverikuva parin illan takaa. Pala lähtenyt Kauhiksen korvasta, muttei tunnu menoa haittaavan. Nenä hänellä on myös ollut pienillä naarmuilla kun on mennyt tyttöjä kiusaamaan liian sinnikkäästi. 

Kuvia, joita napsin äsken:

Nefi jutteli miulle kovasti kun lähestyin kameran kera. Varmaankin juorusi uusimmat kuulumiset laumakokoonpanon muuttumisen tiimoilta. Pyllytöyhtö! *sydän*


Marsutkin ilostuivat kun sain naapuriltani  (eri, kuin mistä aiemmin olen puhunut) pahveja, mukaanlukien tuon olutboksin (itse en juo olutta). Marsuillehan siitä tuli oiva mökki ja Rapsu sitten onnellisena raahasi sen ruokakipon päälle ja köllötteli siellä syöden kuin mikäkin darramarsu (joksika on Rapsua myös joskus nimitetty :D ).


Kaksi kuikkupyllyä ja nenä.

Ihanaa kun ovat näin hyvissä väleissä, että hengailevat vieretystenkin! *sydän*

Kauhis on saanut myös uuden fanin tästä talosta, häntä on kovasti kannustettu ettei luovuta vikittely-yritystensä kanssa, kuulemma vielä joskus varmasti irtoaakin jotain.. :D


Kuvia, jotka eivät mahtuneet viimepostaukseen:

 Kauhis tovin kyllä ihmetteli aitauksen vesitarjoilua, mutta nopeasti pääsi ihmetyksen yli.

 Gaialla on totta totisesti kertynyt ruoasta saatu ylimääräinen energia kaulapussiin ja mahan alle.... Uskon jonkin verran myös vaikuttavan, että hänhän on saanut kolme poikuettakin.

 Nifra photobombaa, normikuvio. :D

"Ai minä vai?"

Gerbiileistä onneksi on tällä kertaa hyvää kerrottavaa, tappelussa ollut Ilves on parantunut tosi hyvin ja hänellä on enää "vaivanaan" vain karvattomat läntit kaulassaan. Ilves ja Leijona asustelevat sovussa tuolla terrassa, onneksi.

Ja vielä lisäksi muutama vanhempi kuva Lunasta, joka kerjäsi marttyyrin elkein miun juustosipsejä.. :DHän ei voinut sietää, että itsellään oli vain tylsä kurkunpalanen kun miun juustosipsit tuoksuivat vieressä. :D Hamsteri sai kyllä tyytyä omaan ruokaansa ja kurkunpalaseen..

-M

3 kommenttia:

 1. http://www.tori.fi/paijat-hame/Marsu_tarvikkeet_22483620.htm?ca=18&w=2
  http://www.tori.fi/varsinais-suomi/Marsut_ja_kani__hakit_22448947.htm?ca=18&w=2
  Mielipiteitä? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeästi marsuille sopimattomissa oloissa elävät nuo. Toivottavasti pian saavat osaavan marsukodin (ja kani kaneista tietävän kodin). Kyllä vaan pahoitan aina mieleni näistä tälläisistä.

   Poista
  2. Tota yksin asuvaa tulee surku. Jälkimmäisessä ilmossa on aivan pieni häkki noin isolle porukalle ja tyttömarsu urosten seassa. Huh! Ihme, että noi tulee toimeen. Kanejahan ei sais pitää marsujen kanssa mutta se on aika lailla pieni ongelma tossa ilmossa.

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M