tiistai 3. marraskuuta 2015

Liebster award -haaste

Heips, heips!

Hieman erilaista settiä tällä kertaa.

"Liebster awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster award annetaan blogaajalta blogaajalle."


Miut haastettiin blogista Lauma ja se hemmetin karvanlähtö. Mukaan haastan 11 sijaan muutamia.

Säännöt:

1. Kiitä sinut nimennyttä blogaajaa ja linkitä hänen bloginsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Libster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.

*

Kysymykset:
1. Mikä sai sinut aloittamaan blogisi?
Olin aiemmin kirjoitellut lifestyletyylistä blogia parisen vuotta, mutta se ns. oli kuivunut kasaan ja kun marsut tulivat elämääni oli miulle selvä juttu uuden bloggausaiheen löytyminen. Lisäksi on mukavaa itse lueskella jälkeenpäin vanhoja postauksiani ja muistella kommelluksia mitkä muuten olisi unohtanut aikaa sitten. :)

2. Minne haluaisit matkustaa tulevaisuudessa?
Itseasiassa en ole koskaan ollut mikään matkakuumeilija. Pienehkömuotoisia road trippejä on ihan jees toisinaan Suomen sisällä tehdä, mutten ole koskaan potenut hinkua ulkomaille sen kummemmin. Joskus naperona parissa-kolmessa maassa olen tainnut käydä aikanaan.

3. Mitä arvostat muiden blogeissa?
Uusia näkökulmia. Miusta on hirmumukavaa lueskella jotain kivaa marsublogia, josta saa itselleenkin hyviä ideoita omien kuikkupyllyjen asumusten kohenteluun entisestään. Lisäksi olen kiinnostunut oppimaan muistakin eläinlajeista uutta ja usein olen itseni löytänyt selailemasta uteliaana esimerkiksi fretti- tai kissablogeja. Kissat nyt ovat tosi normi juttu, mutta koska omaa käytännönkokemusta miulla ei niistä aristokraattisista omanarvonsatuntijoista ole, niin mielenkiinnolla luen muiden kissa-arjesta. Uusia näkökulmia siis. :)

4. Minkä asian haluaisit olevan elämässäsi toisin?
Tällä hetkellä päälimmäisenä mielessä asunnon vaihto, elo ensi vuoden julkisivurempan ja mahdollisen tulevan putkirempan keskellä ei todella sytytä. Aika aikaa kutakin, tässä kämpässä tullutkin jo viihdyttyä n 3,5v.

5. Kuvaile sisustustyyliäsi.
Punaista, punaista, punaista ja punaista? Nykyään on raikkautta tuomassa valkoistakin joukossa ja eksotiikkaa kerjäävien marsujen muodossa. :D En tykkää mistään pikkutilpehööristä, ennen eläimiähän tämä kämppä oli puoliksi tyhjä ja se oli ihan fine omasta mielestäni silloin. Nyt eläinten kanssa joutunut tiivistämään aika lailla, mutta muuten rompetta miulla ei ole paljoa. Selkeät linjat ovat jees ja voimakkaat värit (tumma punainen :D ). Sohvan viskasin kaatopaikalle, joten nyt täällä on aikamoisen epämukavaa jos haluaisi olohuoneessa istua jonkun vieressä, miulla kun on vain nojatuoli ja yksi normituoli sohvan paikalla. Tosin muutto on tulossa lähitulevaisuudessa, katsoo sitten sitä sohva-asiaa uudestaan.

6. Mitä kodinkonetta ilman et voi elää?
Kahvinkeitin ja IMURI! Lienee selvä keissi tuo imuri eläintaloudessa ja kahvinkeittimen tärkeyden moni lukija varmasti tiesikin jo. :D

7. Mitä odotat/pelkäät tulevaisuudessa?
Odotan uutta alkua. Vireillä on uusia juttuja, jotka sitten kattavat toivon mukaan lopunikäni ja todella on kova feeveri päästä tästä kämpästä jo pois. En mie sillai pelkää mitään, yksi tietenkin olisi, että helposti pelkäisi rakkaiden lemmikkien poismenoa, mutta sekin kuuluu vain pakettiin. Mikään ei ole ikuista ja se kuitenkin kannattaa tiedostaa jo eläintäkin hommatessaan. Otetaan ilo irti siitä yhteisestä ajasta mitä on siunaantunut ja ei mielellään murehdita tulevia. Asiat kuitenkin aina järjestyvät parhain päin.

8. Paras kirppislöytösi?
Aijai! Kävi hassusti kun n. kuukausi sitten manailin äidilleni mennessämme eräälle kirpparille, että tarvitsisin tyyliin 5 hupparia/pitkähihaista, että taas tovin pärjäisin käyttövaatteiden osalta. Noh, mentiin sinne kirpparille ja löysin 3 neuletta, jotka kaikki olivat uusia ja hinnat 2-5e/kpl! Jee!

9. Mikä sinusta tulee isona?
Yrittäjä. Siitä lisää sitten kun aika on sopiva.

10. Montako lemmikkiä olet omistanut?
Parhaimmillaan 12 marsua, 5 gerbiiliä, 3 hamsteria, hiiren ja kanin. Nyt marsuja on yksi vähemmän ja gerbiileistä on poistunut kaksi.

11. Millaisen eläinhuoneen haluaisit?
ISON, valoisan ja hyvällä ilmanvaihdolla. Jummi, kuinka haaveilenkin seuraavaan kämppään isoa eläinhuonetta, niin ei olisi gerbiilienkään sudituspölyt aina telkkarin ruudussa, niinkuin täällä miun olkkarissa nyt. :D


*

Haastan seuraavat bloggaajat:
Koiria ja Possuja
Karvaisten naisten kylän
Kermaporsaat
Tuota pahvilaatikkoa ei ollut täällä aikaisemmin
Marsan Gerbola
On tainnut moni näistä jo tehdäkkin tämän haasteen, mutta ei kysyvä tieltä eksy. :D

Kysymykset haastetuille:
1. Lempivärisi eläinlajissa, joka on sinulle sydäntä lähinnä?
2. Unelmiesi eläinkööri jos tilaa ja muita resursseja olisi?
3. Mikä eläin tahtoisit olla vuorokauden ajan ja miksi?
4. Mikä on lempiruokasi ja -juomasi?
5. Nukutko kuinka monen tyynyn kanssa ja montako peittoa?
6. Kuinka pitkään voit olla pois kotoa ennen kuin iskee ikävä lemmikkejäsi?
7. Oletko ajatellut lemmikeilläsi olevan tietynlainen ihmisääni jos juttelisivat kanssasi?
8. Uskotko, että silmistä näkee toisen sieluun asti?
9. Päämääräsi bloggaajana, onko jotain tiettyä visiota mihin olisi kiva päästä?
10. Mitä mieltä olet joulusta?
11. Lempijuhlapyhäsi ja mistä syystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M