perjantai 6. marraskuuta 2015

Perjantain mietteitä

 Heipsan!

Tiedättekö ne aamut, kun ei vain MILLÄÄN meinaa saada kaivauduttua sängystä ylös? Tänään oli kyllä täsmälleen sellainen olo. Velvollisuudet armottomasti kutsuivat, eikä niitä voinut paeta. Miun aamun kyllä pelasti ihan tyystin kun miun postiluukusta oltiin tungettu vajaa puoli pakettia kahvia, eli ei jäänyt aamukahvit saamatta! Miulta kun kahvi loppui jo vuorokausi sitten ja alkoi meno ollakkin sen mukaista jo. Silmät puoliummessa sitten kahvia keittämään ja aivoja käynnistelemään. :D En todella taida olla aamuihmisiä, sorrun liian usein roimaan valvomiseenkin kun kaikki "hyvät" ideat tulee aina vasta illalla..  Olin niin jumissa, että yht'äkkiä olin unohtanut minulla jo tovin yhdellä sivulla olleen salasanankin! :D Anyhows, tässä kuvia muruista lähipäiviltä.

 Friseesalaatti on täällä harvinainen herkku ja se puputetaankin sitten niin nopsaan, ettei haittaa vaikka kaveri olisikin vieressä mussuttamassa myös.

Tytöt valmiina spurttaamaan takavasemmalle(-oikealle?), ainakin siltä näyttää. :D Kauhiksella enempi lunki ote toimintaan.

Kauhiksen karva on näyttänyt hieman epätasaiselta siitä lähtien kun muutti tyttöjen luo, koska saa tytöiltä sen verran tiuhaan näpäytyksiä kun menee häiriköimään. Ritarinkin olen löytänyt useammin kuin kerran tuppo Kauhiksen karvoja suupielestään roikkuen. Ritarista puheenollen en kyllä ehkä kestä kuinka ihanan kokoinen hän on! Tuo karva on todella tuuhea ja teddymäinen + rakenne muutenkin hänellä suurehko = suorastaan koiranpentumainen tuntuma kun tuota sydämet sulattavaa murua halailee.  Lisäksi nyt kun meno on rauhottunut pääosin niin voisin pistää savotan pystyyn että pesen kaikki 7 aitauspossua, koska ovat viimeviikkoina nahistelleet niin että epäilen hyvin vahvasti turkkien puhtautta.. Monihan varmasti tietää että naarailla on tapana ruikkia tunkeilijan päälle.. :D

 Nefi eilen kynsienleikkuussa. Voi kun hänkin on niin rakas karvapylly miulle ettei tosikaan.. *sydän*

Miun aamua myös ilostutti, kun huomasin blogin saaneen taas yhden virallisen lukijan lisää, lämpimästi tervetuloa! *sydän*

Kovin mukavaa viikonloppua kaikille!

-M

P.S Pieni muutos blogissa on tuo sivupalkkiin ilmestynyt Lemmikkiexpressin logo. :)

4 kommenttia:

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M