lauantai 6. elokuuta 2016

Mysteerihamsteri? Campbellihamsuista kuvia siivouspäivältä.

Heips!

Tänään osoittelin venäjänkääpiöhamsteri campbellejämme kameralla heidän asumuksiaan siivotessani. Yllätyksekseni mustasta Aikamoisesta Afroditestäni oli tullut erivärinen! Hänen selkäänsä oli muodostunut huomattavia vaaleampia kohtia. Kyselin hamsugurulta tästä ja ilmoille heitettiin, josko tämä neito olisi myös hopeoitu. Aika erikoista oli huomata värin olevan erinäköinen kuin aiemmin! Ikää tulee näillä siskoilla vuoden verran marraskuussa.

 Siivouksen jälkeen. Ei nyt ehkä mikään esteettisen silmän hivelyhuipennus tämä sisustus, mutta ajaa asiansa. :D Mustalla Afroditella tosiaan tuo selkä vaalentunut.

Kämppis Aristokraattinen Aivonystyrä oli samanmoinen kuin aina ennenkin. Sporttipallero. :)

Olin kyllä ihmeissäni tuosta selän muuttuneesta värityksestä. Hamsun kunto ja massa ihan normaalit, lieneeköhän sitten ollut myös hopeoitu hän.

Kuulkaa kerrankin äksy-Ripa näytti somalta! :D


 Heidän asumuksensa. Kaiveluosuus tuolla oikeassa laidassa. Ruokana cämpsyillä on Rapunzelin Sopulimix, joka sopii diabetesherkille kääppäreille.


Ripan mielestä tilanne oli aika awkward kun Rape alkoi kieriä vieressä hiekka lentäen. :D

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M