keskiviikko 31. elokuuta 2016

Paketti Tierran Lemmikkipuodista! Tuotetestausta ja paljon kuvia.

Heippa hei!

Minua onnisti Facebookissa Tierran Lemmikkipuodin arvonnassa, niinkuin olen jo aiemmin täälläkin maininnut. Eilen sain paketin hyppysiini ja tänään napsin kuvia oikein olan takaa (en kirjaimellisesti :D ) karvapehvaköörin kanssa. Tässä lyhyesti tietoa Tierran Lemmikkipuodista lainattuna puodin nettisivuilta:

"Tierran Lemmikkipuoti tarjoaa kodinomaista ja luotettavaa hoitoa kaneille ja kaikille lemmikkijyrsijöille. Tarjolla on lomahoidon lisäksi apua myös omistajan perusongelmien kanssa, kuten kynsien tai hampaiden lyhennyksessä. Lisäksi perusteilla on jyrsijätarvikkeita myyvä verkkokauppa, jonne pyritään etsimään monipuolinen valikoima lemmikeille sopivia tuotteita kotimaisia tuottajia ja ekologisuutta unohtamatta. Teemme myös pieneläinten lopetuksia hiilidioksilla."

Itse olin tästä puodista kuullut jo aiemmin kavereiden kautta ja olin kuullut siitä nimenomaan vain hyvää. Lisäksi arvontavoittoni myötä jutustelin firman omistajan Mira Mykkälän kanssa aikamoiset litaniat ja olen hyvin mielissäni kuinka hänkin on todella mukava! Ainoa syy miksi en ollut puodissa asioinut aiemmin oli, että se on sijoittunut Jääliin, joka on erittäin kaukana täältä kotikonnuiltani. Jyrsijäpiirien näyttelyissäkään en juuri käy, joten sitäkään myötä en ollut puotiin valikoimineen törmännyt. Tuotevalikoima heillä löytyy Facebookista ja hinnat ovat mielestäni oikein järkevät. :)

  
Tässä suurehko pakettini, kyllä oli kutkuttavaa kun pääsi avaamaan vaikka tiesinkin mitä siellä oli vastassa. :) Ja jee, saatiin paljon pakkausmatskua gerbiileille silputtavaksi, tuo on siihen hommaan ihan turvallista.

Nämä tuotteet saatiin tänne testaukseen! 10g pussi jauhomatoja, sirkkoja ja äyriäisiä lisäproteiiniksi hamsuille ja gerbuille, Chinchillan herkkupussi 50g kaikille jyrsijöille, 19-senttinen heinätunneli pikkujyrsijöille  ja herkkupidike, johon voi laitella vaikkapa vihanneksia tarjoiltavaksi.

Tässä tuotteet jotka ostin itse pakettiin mukaan: keskikokoinen JR-Farmin heinätunneli, kolme desin juomapulloa, hirssiä 250g, heinäporkkana ja ihana pajupallo.

"Ai mulle tuli jotain?"

Tässä nuo kaikki..

..ja tässä arvontavoittoni, iso kuljetuslaatikko! Omistin näitä jo yhden ja olin sen todennut äärimmäisen hyödylliseksi, joten olen mielissäni tästä toisesta laatikosta. Esimerkiksi Dodi-marsu muutti tälläisessä laatikossa, kun tehtiin muuttoa alkuvuonna tänne nykyiseen asuntoon. :D Lisäksi tähän tietenkin mahtuu myös maltillisenkokoinen gerbiililauma matkustelemaan, ei hassumpi ollenkaan. Porkkana kuvastaa kokoluokkaa. :D

Rapsu sai jännitystä elämään kun pääsi (joutui) keskelle kaikkea ihmettelemään. Hän on aika chilli tapaus, harvemmin hätkähtää mistään. :)


 "Olen hyvin hämmentynyt." T. Rapsu :D

Ylitarkastajamarsu Nifra pääsi myös ihmettelemään. Hän on luonteeltaan hyvin utelias ja kaikki pitää aina tutkia. Ei ollut poikkeus nämä tuotteetkaan.


Testauksiin..

Heinäporkkanan tilasin Freijalle lahjukseksi. Kuvassa vaan upean vaikeasti hän yrittää sitä pupeltaa. :D

 "No kyl mä nyt tiesin että portti oli auki..." Uskon ettei porkkana ole hirveän pitkäikäinen Freijan hoteissa, mutta pääasia olikin saada hänelle jotain pientä vaihtelua.

Tämä saatiin testiin. Tämäkin Freijalle, koska muistin että jossain aivan marsutarvikkeideni perukoilla on muinoin hommaamani tälläinen samanlainen, jonka olin aivan unohtanut. Freija sai ihan oman. :) Konseptina mielestäni ihan toimiva tämä herkkupidike, rullailee alhaalta nuo osat irti niin pääsee herkkuja pujottelemaan tankoon ja rullaa nuo osat takaisin. Plussaa ettei kyllä mitenkään liian helposti lähde nuo rullailtavat osaset irti niin uskon kyllä tämän olevan turvallinen. Pidän myös helposta klipsikiinnityksestä aitaan tai häkin seinämään, mihin nyt sitten meinaakaan laittaa.

Demonstraatio. Vähän aurinko häiki toisen silmään, mutta herkut kyllä kelpasivat. Oli aika suuri ihmetys Kuningatar Freijalla kun ei lähtenytkään koko homma irti yhdellä nykäisyllä vaan joutui jäämään paikalleen syömään. :D

Heinätunnelin tilasin, koska tiesin sen olevan hittituote tuolla eläinhuoneessa. Marsuni rakastavat tälläisiä irtaimistoja. Jos on ollut saumaa hommata näitä tunneleita tai samankaltaisia heinätaloja niin olen kyllä niitä haalinut. Eivät ole mitään hirveän pitkäikäisiä, mutta tekemistä marsujen hampaille ja ilostusta mielelle. Tämä tunneli tosiaan on se JR-Farmin ja keskikokoinen, Nifralle ja Nefille tämän ajattelin.

 MARSUMAYHEM! :D


 Sitten varsinaiseen kotiinsa, eli Nifran ja Nefin häkkiin joutui tunneli. Nefi rouskuttelee oikein tunteella. :'D

Nifra möyrinyt jossain heinäkasassa kun on aivan heinäroskassa. :D "rousk rousk!" Näissä tosiaan kannattaa halutessaan laittaa jokin kangas tuonne sisälle pohjalle, ettei mahdolliset pissailut imeydy tunneliin ja lyhennä sen käyttöikää entisestään. Olisikohan muuten + - 2vk tässä taloudessa ollut käyttöikä tälläisille tunneleille marsuilla. Toinen vaihtoehto on sahata tunnelista pohja pois, muttei taida meillä nyt taloudessa olla siihen sopivaa sahaa.

 Sitten ihmeteltiin tilaamaani pajupalloa. Se olikin yllätyksekseni isompi kuin odotin, mikä tietenkin on mukavaa. Tiesin jo ennalta kaiken pajumatskuisen olevan menekkitavaraa täällä kuikkupyllyhallitsijoiden residensseissä.


Yamsukin on aivan heinäroskissa. Hän toisaalta onkin sellainen kaahailija nimensä mukaisesti (Maailman Yamaha-Kaahari), että olisi ihme nähdä hänet siistinä pidemmän aikaa. :D


 "Kyllä on rankkaa hommaa tämä uusien asioiden maistelu" T. Ritari

 Tässä onkin hyppysellinen Chinchillan herkkusekoitusta maistelussa. More-to-Love-Gaia tietenkin imuroimassa kulholla heti, mutta kyllä muutkin tykkäsivät tästä normaalista poikkeavasta herkusta. Pussissa itsessään on jokseenkin imelä tuoksu omaan nenään, mutta tuote koostuukin erilaisista kuivatuista kukista niin ei muuta voi olettaakkaan. Pussin avattuani alkoi kuikutuskuoro, mahtoi johtua alkuun rapinasta, mutta sitten kyllä tuoksustakin.

 "Anna heti mulle, tuoksuu niin herkulta!" T. Dodi

Muihin eläimiin..

Tässä Venäjänkääpiöhamsteri Campbellini Aristokraattinen Aivonystyrä (albiino) ja Aikamoinen Afrodite maisteluhommissa. Ruokakupissa on pätkä hirssintähkää ja hyppysellinen jauhomato-sirkka-äyriäispussista, joka muuten vaikuttaa yllättävän riittoisalta pieneen kokoonsa nähden. Heti hyökkäsivät herkkukipolle ja ryhtyivät tositoimiin. Tosiaan tuo jauhis-sirkka-äyriäissekoitus on kuivattua tavaraa, totisesti ei enää pussissa luikertele kaupan hyllyllä tai muuallakaan nämä. :D


Kuvausaika oli keskellä päivää, joten Aristokraattisella Aivonystyrällä oli hieman vaikeuksia muistaa pitää silmät auki. :)

Taisi mennä syömistoiminnoista puolet ihan syömiseen ja toinen puoli herkkujen poskiintunkemiseen. Kumpikin näistä vaikutti oikein menekkituotteelta, ainakaan minun luonani eivät moisia ole tainneet aiemmin nähdäkään.

Ihanasti ikkuna heijasti värejä tuonne vasempaan laitaan. :) Seuraavaksi ihmeteltiin monireikäistä heinätunnelia. Tälläinen pieni kääpiöhamsu mahtui oikein hyvin kulkemaan tuon rei'istä eikä törröttävältä näyttävä heinämateriaali ollut terävää, tungin ensin itse sormiani tuonne sen varmistaakseni. Nämä campsysiskot pitivät tunnelista kovasti, mutta päädyin sen kuitenkin antamaan kolmen naarasgerbiilin poppoolleni, jotka kaikki mahtuvat myös noista rei'istä kulkemaan sukkelasti. Itse heinätunneli on valmistettu täysin turvallisista materiaaleista, sitä siis tohtii jyrsiäkin.


Kyllä herkut olivat "se juttu". :D

Varhaiseläkkeelle alkuvuodesta luokseni muuttanut syrkkirouva Absoluutinen Tosi-Dimangi pääsi myös maisteluhommiin. Oma mökki oli mukana, jottei niin ujostuttaisi. Tämän mökin ostin jo aikaa sitten muualta, mutta näitä myös myydään Tierran Lemmikkipuodissa, löytyy tämän linkin takaa.

"En ole tyytyväinen saamani palvelun ajankohtaan.." T. Absoluuttinen Tosi-Dimangi

"..mutta otan kyllä kaikki lahjukset vastaan." :D Syrkeille pistin myös hieman tuota kukkasekoitusta mukaan, tässä häviää hamsun poskipussiin terälehtiä.

Sipsuttava Sydänlinko, myös varhaiseläkkeelle alkuvuodesta luokseni muuttanut syrkkirouva otti ilon irti herkkukipon tarjonnasta.

Hirssi oli hänen lempparinsa.

Kiinankääpiöhamsterini Margadash Ilomieli sai myös hieman herkkuja. Hirssiä sai tähkänpalasen ja tuntui olevan siitä tyytyväinen. Tällä herralla ikää on jo 2v 4kk. Ihana sympaattinen pikkumies. *sydän*

     

Olen aivan tahvo kuvaamaan gerbiilejä. :D En käytä ikivanhan pokkarini salamaa eläimiä kuvatessani (tai oikeastaan muutenkaan) ja nämä murmelit menevät niin lujaa vauhtia, että heistä edes selkeiden kuvien saaminen on haastavaa tuolla miun varustuksella. Tässä kuitenkin boksissa on ihmettelemässä herkkutarjontaa suurin laumani, eli mummogerbu Rhea (ikää melkein 2v 7kk, musta muru tuolla takana), nutmeg Tomera Sudistusylitarkastaja ja karvanvaihtorajalla varusteltu vaalein honey fox Simpsakka Siksak-Silppuri.

Kaikille jotakin! Rhea herkkukipolla mussuttamassa, Suditusylitarkastaja hirssitähkällä ja Siksak-Silppuri repimässä pakkausmateriaaleja. :D

Hirssintähkä sai seuraa vielä lisää ja Rhea päätti talouspaperirullan tulleen jo elämänkaarensa päähän. :D Heidän lempparinsa oli hirssi. Ja selvästi ilahtuneina myöhemmin ottivat terrarioonsa vastaan aiemmin postauksessa mainitun ja hamstereilla nähdyn heinätunnelivirikkeen.

Juomapulloja tuskin tarvitsee sen kummemmin kenellekkään demonstroida, niitä oli nyt tarve hommata muutama pieni lisää. Kaikkiaan kyllä tulin hyvälle mielelle tästä osittaisesta yhteistyötoiminnasta Tierran Lemmikkipuodin kanssa ja ylipäätään kaikki alkoi siitä, että voitin arvonnassa. Sekin on kovin harvinaista. Saisinkohan lotossa seuraavaksi potin? :D Jukra olisi ihan kreisiä jos saisikin lottovoiton, kaikkien prioriteeteiltään suurempien asioiden jälkeen kyllä hemmottelisin lemmikkejä niin että kahlaisivat uusissa virikkeissä ja leluissa. Hahahah, tai en nyt ihan sentään. Ehkä hieman kuitenkin. :D

Tosiaan edelleenkin suosittelen seuraamaan MARSUMAYHEMiä myös Facebookissa, sinne kun tuppaa yleensä päivittymään pikakuulumisetkin nopeammin kuin tänne blogin puolelle. Varsinainen häppeninkihän on täällä, mutta FB:ssä ehkä hieman ripeämpi meno ja meininki. :)

-M

2 kommenttia:

  1. Onnea arpavoitosta! :) Itekin ostin Miralta tuommoisen pahvitunnelin missä on jotain höttöä päällä. Valopulla on käyttänyt sen melko puhki, joten joudun ostamaan uuden mutta se kesti hyvin pitkään ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Freijallakin on oma tuollainen heinätunneli siinä isossa koossa, on tainnut hänellä olla jo reippaan vuoden päivät. Vähän riutuneelta putki näyttää, mutta on ehjä kuitenkin. :)

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M