sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Abyismiä havaittavissa? Kuvia!

Heips,

Nefillä on 10vk perjantaina kulunut siitä, että hän on viimeksi nähnyt muita marsuja. Vielä mamma panttailee ja jännityksellä seurataan mitä tapahtuu. Kovasti ainakin masussa potkitaan! :)


     Tässä miun eilisillan tekemiset; jännityksissäni chillailin häkin vieressä hissuksiin virkaten itselleni mattoa niin tehokkaasti, että sain rakon sormeen virkkuukoukusta. :D


Muutin Nifran ja Nefin hiukan helpompaan häkkiin, tällä hetkellä kukaan ei asu tuossa perusteellisesti putsaamassani keskihäkissä, N&N kansoittavat tuota "varahäkkiä" ja abyt kerroshäkin alakerrosta. :) (P.S Tuo vasemmalla ylhäällä näkyvä juoksupyörä on gerbiilien!)


Tuo uusi asumus on pelkistetty, "baby proofed"-versio, omasta mielestäni ainakin lapsiystävällisempi versio. Eikä N&N tunnu pahastuneen tästä "huimasta" muutosta. :)

Nifra tykkää kiipeilystä. :) Siellä se aina kurkistelee tunneleiden ym päältä mitä olohuoneessa tapahtuu.

Tärähtäneet siskokset. :D Nefi vasemmalla.


Syötävää? Missä? :D Ota tässä nyt sitten kuvia kun toinen työntää nenunsa koko ajan tielle. :D


Nefi puolustaa reviiriään. Siis ruokakippoa. Kameralta. :DD

Tänään hiukan halusin ottaa kuvia saippuoiduista vedessä uivista kaloistamme, eikun siis vikkeläjalkaisista marsuistamme. Tässä vaiheessa "meillä olon kesyyntymistä" olisi ehkä turha odottaa abytyttöjen pysyvän turvallisesti paikallaan jos olisimme "studion" laittaneet pystyyn, etenkään tuo Yamaha, jolla tosiaan on taipumus kaahailla dramaattisesti. Osuvampaa nimeä ei löydykkään! :D

Rapsukin on aivan mahtipersoona! Todella cool, kauaa ei piilottele eikä mietiskele syntejä syviä, surffailee tyylikkäästi leijonaharja pystyssä pitkin häkkiä ja tutkailee asioita. :)

Abyjen kanssa, erityisesti Rapsun kanssa olen huomannut sellaisen hauskan ominaisuuden heidän karvansa tiimoilta, että kun he tepastelevat arvokkaasti ulos heinäkasasta, niin osa heinäkasasta lähteekin seuraamaan heitä kun harjaksiin jää hetkeksi kiinni heinää. :D Rapsun lempipaikka häkissä on tutkailla maailmaa häkissä olevan mökin päältä. Yamaha tykkää olla joko tunnelikaaren alla tai mökissä, välillä tehden varovaista kierrosta ympäri häkkiä. :)

En ole vielä päästänyt tyttöjä lattialle juoksentelemaan porukassa, en halua Nefille tuottaa mitään ylimääräistä häppeninkiä, joten eivät ole päässeet keskenään höpöttelemään. Sitten kun tilanne rauhoittuu Nefin kohdalla, niin mielelläni järkkäilen heille taas normaalisti lattia-aitauksia useamman kerran viikossa. :) Huisin jännittävä tuo Nefin keissi, odotan erittäin suurella mielenkiinnolla, että mitä tuleman pitää!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M