keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kuvia laumasta ja Gaiasta!

Heippa,

tässä päivällä miulle normaalista poiketen siunaantuikin kotonaoloaikaa, niin pistin sitten marsuille aitauksen pystyyn. Gaialle laitoin oman osionsa, mie kun en tiennyt millainen vastaanotto hänelle olisi luvassa meillä jo porukassa normaalisti hengailleilta neljältä muulta marsulta. Parempi liian varovainen kuin hutiloiva! :) Gaia hiukan piristyikin kun oli muita karvapyllyjä heti aidan toisella puolella ja haistelivatkin toisiansa. Aran puoleinen Gaia kyllä on, mutta varmasti rohkaistuu kun saa häkkikaverinsa paikalle (näillä näkymin) ensi viikon lauantaina. Mutta huomaa kyllä, että kasvattaja on tosiaan marsua käsitellyt, Gaia ei edes lähde karkuun kun hänet noukkii joko häkistä tai aitauksesta! Todella sievä ja ihanaluonteinen tapaus, olen aivan myyty! :)

Kuvia sitten tulin räpsineeksi, ja tässä niitä nyt sitten tupsautankin eetteriin:


Rapsu on kyllä ihana! Hänestä saa ilmeikkyytensä puolesta usein parhaimmat kuvat. :)

 Ruuhkaisa nurkkaus. :D

Gaia kurkkaa että mikäs se tuollai pesukoneesta tulleen näköinen kaveri on. :D

 Nefi

 Nifra, Nefi ja Rapsu. Rapsu taisi haistaa jotain jännää.. Kaverikuva, Nefi ja Rapsu. P.S Rapsun silmä ei ole kuiva, kuvassa vain näyttää siltä. :)

Nifra Photobombaa. :D

Pääseekö täältä pois? Tässä huomaa kuinka puikulan mallinen hän on verrattuna meidän muihin karvapyllyihin, lieneekö hänestä kasvava suuuri marsu, kun vartalo on nyt jo 8vk iässä noin pitkä. :)

Nifra ihmettelee uutta tulokasta.Gaia katsoo että pitäisikö tuota nyt uskoa. :DPieni oli ihan ihmeissään kun kameran kanssa ahdisteltiin.. *sydän*

Gaia on tänään 8vk vanha ja veikkaan, että hänestä tulee suuri marsu. Noin niinkuin rakenteeltaan. Verrattuna noihin meidän muihin pampuloihin. Sileä karva on myös mukavan tuntuinen, teddyristeytyksiä ja abessiinialaisia kun on tässä viimeaikoina tottunut rapsuttelemaan. :)

Kyllä muuten jänskätti, että kaahaako Yamaha taas päänsä jumiin aitaan kun tuo väliaita oli ilman kankaita..

Jospa siinä oli taas hetkeksi kuvamateriaalia.. :D

-M

2 kommenttia:

 1. Voi että on Gaia sitten niin suloisen näköinen kuvissa! Tuli ihan ikävä pientä ;(
  Onneksi se saa pian häkkikaverin, niin ei tarvitse yksin kuikuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan miekin kovasti sitä, että hän saa häkkikaverin, onneksi ei ole enää pitkä aika. :) Suloinen tapaus on! :)

   Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M