maanantai 27. tammikuuta 2014

Kourallinen kuvia Gaiasta.

Heips,

halusin jakaa muutaman äsken (a.k.a 15min sitten) nappaamani kuvan Gaiasta. Alle viikko enää, että hän saa kaverin häkkiin (lauantaina heti aamusta)! Odotan sitä ihan hirmusti, koska nyt Gaia pääsee sosialisoitumaan vain aitauksessaoloaikana muiden kanssa, mutten usko tästä pysyvämpää haittaa hänelle aiheutuvan kun joutuu rallittamaan häkissä toistaiseksi yksin. Onhan kavereiden häkki heti vieressä ja tuosta mökkinsä päältä Gaia näkee Rapsun ja Yamahan häkkiin suoraan sisään. :)

Lasikipossa on päivittäin tuoreita, normi pellettikippo rajautui kuvasta pois. Pienellä roikkuu purua partakarvoista rallituksen seurauksena. :D

Tämä pieni heilurikorva on miulle ollut avuksi (toki muutkin marsut ovat olleet, mutta erityisesti tämä yksilö korviensa kera) piristäessään miua tempauksillaan kun henkilökohtaisessa elämässäni en ole niin hirveän hyvässä hapessa ollut nyt lähiaikoina. Lemmikkieläimet ylipäätänsä ovat onneksi ihania piristäjiä!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M