lauantai 11. tammikuuta 2014

Kuulumiset ja paaaljon kuvia!

 Heips,

tosiaan tuossa torstaina tehtiin Nefille ja Nifralle perusteelliset tutkimukset ja tultiin tulokseen, että Nefin mahdollinen tiineys oli kuvitelmaa. Tokihan hän on enempi päärynää muistuttava kuin siskonsa, mutta parempi ehdottomasti näin! Ihana tietää, että Nefin terveys ei ole uhattuna esim tulevan synnytysoperaation takia. Spartalaiselle tuo taas taisi olla kova pala, hän kun niin kovasti harmistui kun ei ollutkaan marsulapsia tulossa. Voi miun Spartalaista! :) *sydän*

Tänään oli vihdoinkin se päivä, jolloin kaikki 4 marsuamme pääsivät tutustumaan toisiinsa! Päivällä herätessäni pistin tuumasta toimeen ja kyhäsin aitauksen olohuoneeseemme, varauduin pienen rikkalapion kera (jos tulisi marsuilla kovempaa sotimista niin olisin sen tyrkännyt marsujen väliin) ja siirsin marsut aitaukseen. Aitauksen seinät vielä vuorasin sisältä päin kankailla, ettei Yamaha taas kaahaisi itseään taikispalojen ruudukkoon jumiin. :D Siinä sitten jännityksellä katselin tuntikausia vierestä kamera kädessä että mitä siellä tapahtuu. Hyvin tuo meni, ei tullut suurempaa mielenosoitusta eetteriin, mitä nyt normaalit isottelut ja kaverille pörisemiset. :) Kuvia tosiaan otin aika lailla tuhottomasti, niin tässä nyt tulee sitten niitäkin!


Tältä näytti aitaus ennen marsuhuligaanien saapumista.


 Yamaha katsoi parhaaksi kipittää piiloon toisten pöristellessä..

Nifra vasemmalla ja Nefi.

"Mun pyyhe!"


Long piggy is long.Nifra tuli tutustumaan ihan ystävällisesti ja Yamahalla meinasi tulla hätä housuun ja hän juoksi piiloon tuhatta ja sataa. Voi toista, kaipa tässä ajan saatossa hiukan rohkaistuu..

 Nefi ottaa levon kannalta.

 Tää on niin symppis otos! Pikku-Yamsu! *sydän*

 Nefi isottelee Rapsulle, "Kato ku oon ainakin näääääin iso!" ja Rapsu ei tiedä miten päin olisi. :D

 Huomatkaa Nefin kuninkaalliset pyllykarvat! :D

Nifra keskittyy olennaiseen Nefin vielä pöristellessä Rapsulle. :D

 Lopulta saatiin sopu ainakin hetkeksi.

"Kuka toi on ja mitä se tekee mun ruokakipolla?"

Rapsu


Nifra

Nifra ja Rapsu viidakossa. :D

Tässä vielä hasardeimmat otokset:

 Haaaaukotus! Harmi että tärähti tämä :D

 "Anteeksi, missä päin se buffettarjoilu olikaan?" :D

:D :D

Jos tämä nyt tällä kertaa riittäisi. :D Kuten sanottu, otin niitä kuvia tuhottomasti!

Mysteeriksi miulle vielä jäi, että tuliko tässä residenssissä uusi pomo Rapsusta vai säilyttikö Nefi asemansa. Nifra tuli kaikkien kanssa toimeen, ihmetteli tosin kovasti Yamahaa, joka oli suurimman osan ajasta piilossa. :)

-M

2 kommenttia:

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M