maanantai 27. tammikuuta 2014

Reiluhko kourallinen kuvia Spartalaisen gerbiileistä.

 Heips,

tässä vielä tujaus kuvia Spartalaisen gerbiileistä. He ns. "muuttivat kaksiosta kolmioon" kun kävimme Hyvinkäältä hakemassa uuden FB:n kirpparilta bongaamani akvaarion. Vanha on kooltaan n. P80cm x L40cm x K40cm ja tuo uusi on n. P98cm x L47cm x K60cm. Eli lääniä tuli kivasti lisää! Seuraavaksi Spartalainen hommailee kiipeilyoksia jne. nyt kun korkeuskin kasvoi noin roimasti, hiukan on lättänä vielä sisustus uudessa "kämpässä", mutta siitä on hyvä kehittää. :)


Tässä he ovat vielä vanhassa akvaariossa. Huom. prisessalinna! :D Tuon tosin otimme nopeasti pois käytöstä kun se paljastui olevan hiukka kyseenalainen vaikka jyrsijöille onkin suunniteltu.Kokoero! Romppeet ja hienostoneidit vaihdettu uuteen asumukseen! Purua on muuten uudessakin reilu kerros, tuosta kuvasta kun ei erota.

Muoviset pullot ovat väliaikaisratkaisu, heidän normi lasipullonsa kärsi jonkinsorttisen kriisin ja hänet irtisanottiin tehtävästään. :D

Akvaario/terra omalla paikallaan lipaston päällä ja terminaattorit sisustushommissa..


Juoksupyörää ja hiekkakylpyastiaa vilauttelemme näille prinsessoille aika lailla päivittäin ja tosiaan kiipeilyoksat ym korkeammat hökötykset ovatkin ostoslistalla seuraavaksi. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M