maanantai 15. joulukuuta 2014

Gerbiilityttöjen uusi, iso terrario ja marsumamman liikuntaviikko.

Heipsan!

Mie olen aikasta iloinen! Pitkään podin huonoa omatuntoa, että gerbutyttöni Rhea ja Nyks joutuivat asumaan vain L75cm x S35cm x K40cm terrassa, miusta kun se on ahdas jo syyrialaiselle hamsterillekkin. (Aivan miun oma mielipide, lakisäädökset taitavat olla erimieltä.) Onneksi aivan ihanasti miulle vinkattiin vapaasta käytetystä isosta terrasta! Sain sen jo tuossa viime keskiviikkona, mutta koska olin vkl reissussa niin en ehtinyt ottaa sitä vielä käyttöön. Tänään oli SE päivä! :)

"Ai uuteen terraan? Me vai?" *sutiisutii*

 
Tämä ihana röhväke on mitoiltaan L105cm x S40cm x K45cm, tuli reippaasti siis lisää elintilaa heille! *sydän*Tällä hetkellä purujen alla on piilossa pajusiltaa, suditusmukia, pahveja ja mitä vielä. Kookospähkinä ja puoliksi syöty mökki tuossa näkyykin. :D

Päätin myös, että Gaialle tekisi liikunta hyvää nyt kun LA siintää vasta 3,5vk päässä. Nyt taitavat Kauhiksen kanssa olla viikon-pari tuossa aitauksessa lattialla, mitat taitavat huidella jossain 74cm x 184cm. :)

Gaiaa kutitti...Tai hän leikki lumipalloa.
Kauhis veti hepulikierroksetkin kun pääsivät aitaukseen. :D

-M

3 kommenttia:

  1. Onnenpekkoja nuo gerbiilitytöt! Mustakin on hirmu tärkeätä, että häkit ovat tilavia, jyrsijät kun viettävät niissä kuitenkin isoimman osan ajastaan. Löytyispä jostain meidän hamsullekin iso terrario suht halvalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon täysin samoilla linjoilla siun kanssa, että mitä isommat asumukset sen parempi! :) Itseasiassa mie olen hakenut inspistä SIULTA kun aloitin marsuilun, siun blogia olen seurannut jo ajan x-kivi-ja-keppi. :D

      Poista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M