maanantai 29. joulukuuta 2014

Kuulumisia marsuvalaasta! :)

Heips!

Huh. Vähän niinkuin maailmanloppuun valmistautumista ilmassa; mie hamstrailen Gaian ja hänen mahansa varalle mm. Nutrisalia, Recoveryä, C-Vitskua, 1ml ruiskuja, Tuttelia ja 15% ruokakermaa poikasten tukiruokakäyttöön.. Ja parit hedelmäpiltit taidan myös varuiksi hommata. Pellettiä tulossa kohta 11kg lisää postissa ja vihanneksia meinaan huomenna kantaa kaupasta selkä vääränä (normikuvio :D ). Että jännittääkö? :D Ainiin ja ehkä voisin hiukan kauraakin hommata jos tarvitsee sekoitella pelletin joukkoon. Onneksi näyttää siltä, että olen kotona LA:n aikaan vahtimassa (ja pidättämässä hengitystä :D ).. Ennen kaikkea ihan hirmuna kiitosta minua avuliaasti neuvoneille marsuguruille! *sydän*

Metsuri oli miulle ostanut toivomani rikkaimurin joululahjaksi, voihan autuus! Kun jouluaaton iltana kotiin tultuamme siivosin Stuartin dunaa, niin Stu päätti tunkea päänsä jumiin Ikeasta ostamani puisen toimistohärpäkkeen minireiästä sisään, joka oli hamsterille näytillä vain 2sekuntia. Normaalisti se oli dunan seinää vasten niin ei ole aiemmin se kolo kiinnostanut. Voi apua, onneksi Metsuri oli paikalla ja työkalujen avulla hän sai purettua sen puisen härpäkkeen samalla kun mie pidin sormia työkalujen ja hamsterin välissä. Hiukka jännitti kun hän joutui hieman käyttämään pientä sahaakin. :D Luojan kiitos hamsteri selvisi ehjänä, laitoin vaan Stulle silmätipat pöllynneen purun takia ja tarkistin hamsterin noin muuten. Kirkassilmäisenä sitten mussutettiinkin herkkuja heti seuraavassa hetkessä. Huojennus.

Tässä uusin ystäväni, hänellä kestää latautuminen jopa kauemmin kuin minulla! :DVoihan ihanuus, papana- ja pururoskat saavat nyt kyytiä! Ne pienimmät joita varten ei jaksaisi millään kaivaa imuria kaapista. :)

 Gaiasta olen kuullut muutamanlaisia kommentteja, niistä hauskimmat ovat olleet "Näyttää muumilta!" ja "Näyttää valkosipulilta!". :D


"Saattaisin haluta takaisin aitaukseen, kiitos!"

Niinja tosiaan itse olen kokoajan ollut viiden poikasen kannalla ja näin sanoo marsugurutkin todisteiden valossa. Juuri perjantaina punnitsin Gaian, joka ennen tiineyttä oli 940g. Perjantaina vaaka näytti 1330g! Ja kun tuossa olin ennen Joulua kotoa pois 2vrk (äiti kävi täällä hoitamassa eläimiä sillä välin), niin jo sinä aikana Gaian maha näytti kasvaneen hurjasti. Kyllä ihan tosissaan jännittää.. Onneksi Metsuri on tämänkin asian suhteen ihana; hän suosiolla tulee koko tammikuun miun kämpilleni aikaa viettämään, ettei miun tarvitse olla pois marsujen luota hänellä käydessäni.


 "Mene nyt eukko siitä kamerasi kanssa!" :D

Miulla on aivan hirveä feeveri pistää kämppä uusiksi. Tahtoisin niin kovin freessejä asioita, ettei ole tosikaan! Harmi kun resursseja vaan ei ole kuin pienempien juttujen toteutukseen. Jos vaikka lotossa voittaisi... :D Yksi asia, jolla pystyn kuitenkin piristäytymään on hiusvärin vaihto. Olisinkohan noin 8 vuotta ollut punapää, siihen sisältyy tosin pari lyhyttä jaksoa joko blondina, mustahiuksisena tai pinkkipäänä. Sain kauhian päähänpinttymän tummasta metsänvihreästä tukasta ja tässä nyt viikonloppuna sitten blondailin hiuksia ihan urakalla. Vielä hiukka oranssiin vivahtaa joissain kohdin, mutta aika vaaleaksi olen jo päässyt. Vihreä hiusväri tulee postissa viikon sisään ja sitten katson kuinka kauan maltan blondina enää heilua. :D

"Taas mennään..." :D

-M

5 kommenttia:

 1. Voi söpöt marsuotukset sängyllä! :D Ja Gaia tosiaan näyttää ihan muumilta. Tai maitovalaalta, tosin tämä ehkä tuli mieleen tuosta otsikosta ja siinä esiintyneestä marsuvalaasta. :D Sun hiukset on hauskasti hattaran näköiset, söpön vaaleanpunaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti sinä ihana. Aina piristät kommenteillasi huimasti! <3

   Poista
 2. Rikkaimuri on parhautta parhaimmillaan <3

  VastaaPoista

Heippa,

anonyyminä kommentoimisen suuresta suosiosta huolimatta pyydän sinua kuittaamaan kommenttisi tunnistettavalla nimellä tai nimimerkillä, kiitos! :)

-M